Bezmiegs

6. sep 2022. 18:53

Kops pie manis sakusi nakt mirusie sapnos es vairs normali neatceros kad esmu normali izgulejies juties... ari alkoholu nakas vairak lietot, lai kaut uz mazu bridi atslegtos. Ja pirms tam cietu no apetites trukuma, tad tagad lietojot antidepresantus esmu visu laiku izsalcis, un nevaru nekadi pieesties, turklat man nekas nefascine, ka visu laiku uztura lietot galju. Briziem svesas butnes, kas nav cilveki un vietas, kuras neesmu nekad bijis saku redzet aizvien biezak. Vai mans uzmanibas deficits ta varejis izpelnities garu interesi par mani, jo lai gan censos izvairities no kontaktiem ar dziviem cilvekiem,(ar mirusajiem izvairities nesanak, jo vini nak miega), un vini visi jutas ari nomakti, vientuli, bet cik tas ta turpinasies....gribas izguleties, saku nogurt no ekskursijam pa paralelam pasaulem.

Atslegas vārdi: cilveki682, bezmiegs3, paralēlās pasaules.1, gari0, butnes2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Liga M. 11. sep 2022. 10:24

Mirušie sapnī esot tikai uz laika maiņu.Pamēģini tam pieiet no šāda skatu punkta,neieciklējies tajā,ja ir interesants darbs vai kāds aizraujošš hobijs,mesties iekšā ar galvu,tā lai viss pārejais aizmirstas.Saprotu ,ka katram tas viss ir individuāli,bet man personīgi tas palīdzēja

Gunta L. 11. sep 2022. 09:33

Es arī to visu redzu ,šad un tad,pirms gulēt iešanas pastaiga svaigā gaisā,nomierinošā zaļā tēja un laba grāmata,un tad jau viss nokārtosies.

Vasilijs P. 7. sep 2022. 17:35

Pratinājis,vai nav kāds no Jūsējiem

Vasilijs P. 7. sep 2022. 10:46

Mūsu jūras spēkiem,ja intreses,un ne tikai pie Ventspils.

Autorizācija

Ienākt