.... nenogalināt sevī- SEVI

20. jan 2018. 17:59

    Es reti, praktiski- nekad!- nepublicēju saites, atsūtītas man.
    Šoreiz- es nevaru to, ko atsūtīja man mana Meita, uzrakstīt savādāk, saviem vārdiem, jo šajā sūtījumā ir pateikts viss, gana koncentrēti.
    Tie, kas nelasa linkus, nelasiet. Ja kaut pāris izlasīs, arī tas jau būs daudz.

https://dieviete.lv/nogalina-sievisko-energiju/

    Lai spējam, lai izdodas mums būt tām, kas esam, savā visdziļākajā būtībā, bez pastarpinājumiem un iespraudumiem, sev galīgi liekiem.

   "Tu neesi ne tava pagātne, ne apstākļi, kuros piedzimi, ne sasniegumi, ne tas, kurš strādā no pulksten 9 līdz 17. Tu esi dvēsele, kurai piemīt neiedomājams spēks. Galu galā tam nav nozīmes, vai tu zini savas dzīves mērķi. Ja tu varētu sākt no tukšas lapas un radīt savu dzīvi bez ierobežojumiem no šā brīža, kas tu būtu? Ko tu radītu? Ko tu vari šodien izdarīt, lai tas piepildītos?
    Seko savai sirdij."

Atslegas vārdi: seko savai sirdij1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (23)

Ingrida X. 21. jan 2018. 20:37

    Vasilij!!!!
    Es galīgi nevēlos aizsūtīt Tevi- NezKur.. aiz to- nemargo te kko, tikai sev saprotamu, un vēl, pie tam, tirāžā- padsmit, vismaz. Labi?? :)

Vasilijs P. 21. jan 2018. 20:17

Tādēļ piesardzīgi ar ASV militārās atribūtikas piegādēm,labāk-McDonalds!

Ingrida X. 21. jan 2018. 17:43

    Lai it visiem- izdevusies jaunā nedēļa!! Ne jau tur brīnumiem, nezkādiem, bet- lai vairāk prieka un ieguvumu, kā- zaudējuma sajūtas!!!!  No sirds, es.

Dzēsts profils 21. jan 2018. 17:42

Reizēm tomēr jāatbild par saviem vārdiem...

Ingrida X. 21. jan 2018. 17:41

   Inese. Tava žults sakāpusi vispārākajā. Ja vēlies- turpini. Es??- nevēlos. Tikko izbraukājos, savam priekam, un- kam man negāciju, kuras centies man piešūt??  

Dzēsts profils 21. jan 2018. 17:37

Cik pēc Taviem ierakstiem un Tavu pausto domu  izklāsta kopumā sapratu..ir cilvēciņi kā inese un ir CILVĒKI kā INGRIDA.Jums, cienījamā INGRIDA, gadījumā nav tas Cilvēcīgums pārlieku sakāpis galvā??To pamudināja sekošana savai sirdij?
NU vai ziniet... ja nespējat saredzēt cilvēciņus sev apkārt, varbūt esiet tik žēlīga un nenominiet tos kā skudras, bet vienkārši uzlieciet sev uz degungala tikai stiprākas brilles??
                           vienkārši tikai cilvēciņš jūle -inese(pie visiem tituliem vēl kurtizāne)

Ingrida X. 21. jan 2018. 16:28

   Jā, Sandi, Tevis teiktais sasaucas ar Frēzijas /18:07/ teikto.
   Paldies, ka iesaistījies!! :)

Ingrida X. 21. jan 2018. 16:26

aizliEgta tajos,.. /kļ.lab./

Ingrida X. 21. jan 2018. 16:25

    Kāpēc to uzrakstīji, sapratu, Inese. Neesmu no pamuļķo mājām, tāpat, kā no tām, neesi Tu.
    Tavs ieraksts, ne par naga melnumu, nemaina manējo- Tavā blogā. Nemaina domu, ko paudu. Ja ko maina, tad to, ka varēju vnk neizteikties. Un viss.
    Kāpēc ir ieraksti, kuros vnk neeju?? Pat nezinot- esmu aizligta tajos, vai- nē. Tāpēc, ka ir cilvēki un ir Cilvēki. Un- ar pirmajiem runāt- jēgas nekādas.
    Jauku vakaru!  

Ingrida X. 21. jan 2018. 16:20

    Vasilij.
    Lai cik ļoti Tu man simpatizē, esmu teikusi Tev jau sen:
man galīgi nav pieņemams, ka vienas un tās pašas sentences atkārto blogā pēc bloga. Tātad???

Vasilijs P. 21. jan 2018. 14:28

Labāk lai tas pats dakteris ņem vien savu pinceti un palīdz tikt no mazajiem matiņiem vaļā!

Sandis x. 21. jan 2018. 14:27

patiesībā viss arī uz vīriešiem attiecināms.......

ar vienu izņēmumu- sievietei nevajag darīt vīriešu darbu...... ja grib tad lai ir traktoriste, bet tas nav sievišķīgi....... vel CCCP laikos ceļa remondarbos sieviešu bija vairāk, labi ka tas ir mainījies.......

Vasilijs P. 21. jan 2018. 11:21

Savādāk kādam bomzim,vai pilnīgi prātu nodzērušam vecim vēl tiks

Vasilijs P. 21. jan 2018. 11:18

Tad ja atraitne,tur noteikti ne tikai dzīvoklis ir,iespējami kostīmi,žaketes un pat smokingi

Dzēsts profils 21. jan 2018. 11:11

Mūsos neatrodas tikai viens zelta putns,bet veseli divi - EGO un BŪTĪBA.Ja pirmais bauda  rūgtos un saldos dzīves piespēlētos augļus,tad otrs nebauda neko..bet visu vēro bez vismazākās pieķeršanās...
Pieķeroties pārlieku ar sirdi jebkam...tās materiālas lietas,pagātnes negadījumi vai notikumi.. vai cilvēki, kas satikti un uzskatāmi pat par neatņemamu savas dzīves sastāvdaļu..nenes mūsos vairāk neko kā nemitīgas bažas to visu pazaudēt..līdz ar to atnes nemieru,pat vilšanos, sekluma pieskaņu,iekšējo tukšumu,sīkumainību,bažas  izmisumu un pārlieku nopietnību..
Nepieķeršanās mums sniedz daudz ko vairāk..un pirmām kārtām jau drošības izjūtu, spēju ne tik subjektīvi visus izvērtēt pēc savas izpratnes un vērtību kritērijiem..kā arī sniedz jaunas iespējas un radošo brīvību...
Kāpēc es to uzrakstīju?

Vasilijs P. 21. jan 2018. 09:30

Ja atraitne,tad obligāti jābūt gan kapitālam,gan atsevišķam dzīvoklim,viss mainās

Gunars S. 21. jan 2018. 06:47

Patiesības,bet dzīves raibumi,kādi tik tie nav?

Ingrida X. 20. jan 2018. 19:00

.... ziniet- man sajūtas jocīgas, ka atkal esmu tik atklāta un godīga tajā, ko publicēju.. Jo- ne tik senā pagatnē piedzīvoju viena "ārēji pareizā pilsoņa" uzbrukumu, vārda vistiešākajā nozīmē, savai esamībai, kā tādai; t.sk.- par manām tiesībām atrasties tur, kur atrodos, par ko saņemu algu. Kaut- vrb- tieši es- iemācu vairāk reālas cilvēcības, kā daudzi citi?! .. jo- Bērni man vnm bijuši un būs- CILVĒKI; ar visu to, ar ko jātiek dažubrīd galā. Un tad, šis, "ārēji pareizais" centās izraidīt, vārda vistiešakajā nozīmē, mani.. Esmu reāliste- zinu, ka šādi, ne tikai divkosīgi, bet trīs-un-piec-kosīgi tipiņi ir un pastāv, tāpat kā zinu to, cik daudz nekrietna viņi spēj pastrādāt, vēl jo vairāk- ja tiek atraidīti. Kāpēc uzrakstīju to? Tāpēc, ka esmu Cilvēks.

Ingrida X. 20. jan 2018. 18:49

    Mēs, kas tik ļoti baidāmies tās gadušķirtnes- tad 40, tad- 50... tad- ....
    Un atkal- mana Mazā atsūtīja man rakstu, zinot, ka arī es, kā ikviena sieviete, baidos novecot, jā, mana Meita atsūtīja šo rakstu!!! Saviem Bērniem- neesmu ne tuvu vēl kkādai tur vecuma robežai; tāpat, kā ne tuvu tai, neesmu saviem draugiem, sexpartneriem, tai skaitā, un- atvainojos jau iepriekš- ka publiskajā saitā izsakos tik konkrēti; ar to jau kaitēju ne Jums, bet gan- sev, dmž.
    Lai paliek tukšie domraksti; raksts:

http://www.la.lv/ar-ko-atskiras-dzive-pec-50-no-visa-iepriekseja-muza-ko-mes-par-to-zinam/

    Nu ko?? :)) Dzīvojam, Meitenes un Zēni, dzīvojam!!   ..   ..  

Ingrida X. 20. jan 2018. 18:17

    Zinu, Gunta.
   Esmu cilvēks, gana domājošs, un tiem, kam nav vakuums sevī, dzīvot- ne vieglākais no pasākumiem. Kaut- protu gan pajokot, gan iesmiet, visvairāk jau, protams, pati par sevi :)))
   Paldies.  

Autorizācija

Ienākt