.... domās manās

29. aug 2016. 10:51


                                                   /foto: J.Gleizds/

   Es šonakt degšu sveci un iešu, sveci rokās, tālu pļavās. Varbūt caur kādu nezināmu teci es pēkšņi iestaigāšu domās tavās.
                                                    /I.Ziedonis/


                                                    /foto: J.Gleizds/

Atslegas vārdi: pieskāriens1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Ingrida X. 29. aug 2016. 21:36

.... pāriešu pļavai tai.. un Tu- sajutīsi to vēsmu /siltumu?/, nenotveramo.. vairs. Katram stāstam jau reiz pienāk beigas. Pasmaidīsim par to, kas mums tika atvēlēts. Par to, ko nozagām Laikam. Un arī tad, ja smaids iedur sirdī nepareizi, citadāk jau tas vnk nevarēja- beigties.  

Ingrida X. 29. aug 2016. 21:03

.... un, neskatoties uz visu- es iedegšu sveci un....

Ingrida X. 29. aug 2016. 21:02

Vasilij! Traucē, droši!  
Kopš tās reizes /zāle bija zaļāka un debess- zilāka/, kopš krustā pie Brīvības un... izgaidījos Tevi velti, aiztecējuši ūdeņi, vai cik! .. Un- paldies par mācību! :) Tgd- lai pagaida mani. Nav laika?? Ok, man tad arī- nē!!  

Jauku Jums vakaru!!  
Man??- rītdienas baidos mzl; nekas, tā vajag pa reizītei:  uzlikt sev nebijušu latiņu, un tad- ieskrējiens... un!!!!.. gribas jau noticēt sev, ka varu vairāk, kā ticu.  

Ingrida X. 29. aug 2016. 20:55

... man gan labpatiktos domāt, ka joprojām esmu sieviete, bet- lai nu paliek.. ne jau apzīmējumā tā sāls ;)  ar Tevi, Maksim, man komunicēt ne visai viegli, sajūta: jālaipo!!; nekad jau nevar zināt, kurā brīdī centīsies atkal iekost, kurā- paglaudīsi galviņu.. pa jokam?; lai!! .. gribētos ticēt, ka laiks tmr nestāv uz vietas, un kkādas korekcijas izdara arī mūsos; nē, nē, es tgd ne par to- vai viena jauna grumbiņa uzradusies, vai- pagaidām vēl- uhhhhh .. es par ko citu, un, ja atk nepagriezīsi kažoku uz citu pusi- Tu saprati brīnišķīgi- par ko.. :) ..

Dzēsts profils 29. aug 2016. 16:22

Ingridin,Tu seit esi viena no sapratigakajam babulkam, es vienmer esmu cienijis Tavu viedokli...to uzklausijis...paliec tada kada esi....un neuztraucies par cilveku launajam melem,viniem skauz...jaaa,skauz ,ka nevar but tik forshi ,kada esi Tu.

Vasilijs P. 29. aug 2016. 12:49

Dari,kā ērtāk,netraucēšu...atraitnis.

Autorizācija

Ienākt