.... atrodi desmit atšķirības

27. jūn 2016. 13:56

klavierēšanas knifiņi ......
25. mai. 08:34

dzīve klavierēm līdzinās ,
melnbalto/baltmelno brīžu -
haotisks virknējums ,
dzīves savas kur melodiju ,
katrs atskaņo pats .
dzīves klavierēm
viena laba ir īpatnība -
ikvienu tumšo taustiņu ,
spēj izgaismot gaiša doma !
cilvēk , atceries to ,
pārāk drūmi kad skan .....
    /Lucky/

... cilvēk ! to atceries ...
10. apr 2014. 15:35

...fast food -
nogalina maigi ,
par piepūšamu dārzeni -
ēdājus pārvēršot ...
cilvēk ! to atceries -
ēdam , lai dzīvotu ,
nevis dzīvojam -
ēstu lai ...
    /Guna anuG/

... izvēle Tava , cilvēk ...
17. mai 2015. 15:32

izvēle Tava , cilvēk -
lekt līdzi Sapnim ,
/ varbūt tas sāpēs , varbūt - pat ļoti ! /
no Sapņa sava vai -
......................................... atvadīties...
    /Guna anuG/


https://www.youtube.com/watch?v=wiisjAfv6p0

Atslegas vārdi: dzīve Varakļānos0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (17)

Konstance L. 13. aug 2016. 19:02

Tantītei laba apetīte , ātri sagremojusi savu iepriešējo gremokli !   Te būs piedevas , gremojiet tālāk - hahā !

Ingrida Xx vakar 21:13
Par cik jūtos pat glaimota mzl- ka neesi mani vēl bloķējusi /ha-hā!!/-
Tavas dubultnieces blogam labāk iederētos nosaukums šāds:
Guna anuG 09:34
... par prieka plācenīšiem un ne tikai - stāsts ... par pārdzimšanu, tostarp, stāsts..
Tālāk- vāraties savā sulā laimīgas, ar zivju pabarošanas speciālistu kopā, ar mūžam ņaudošo Raimondu... un- ansmablis nolasīts!!!  

Man patiešam pieapnika- beidzot!!- ar  šīm sīknaudām- krāmēties. Laimīgi!!  

Ingrida Xx vakar 20:52
Paej ka, Pļehov, maliņā!! Davaj, ka dēsti rozes- Annei, neesi tak stulbs, lai nejustu, kam vajag Tavu reveransu!!  

Ingrida Xx vakar 20:33
Dari, kā ērtāk, komediante!  
Pats jautrākais visā, ka nu jau sevi iekomentē ne vien no feikiem, pašas uzradītajiem, bet arī anuga, visā godībā- te!!   .. jautra kompānija, ko teikt?!  

Tu /21:59/, ja neesi pār bortu vēl pārmests, nesatraukājies diži:  Tas notiks, drīz!!~  .. bezgala smalkais jūras un sajūtu- apdzejotāj!!.. Lēts tipiņš esi, un  tas ir- NOPIETNI.

Ja kas- es, vsp ienākot šīs daudzprofilu "dīvas" blogā, izdaru cēlu žestu- jo esmu reāla, esmu- tieša. Esmu tikai un vienīgi tā, kas esmu- atšķirībā no šaltīm kkādām, no Andžām vai tgd vēl nez kādiem tur ākstiem- Meniem... atšķirībā no Raimonda, kas to tik vien dara, kā čīkst un pīkst; par pašas bloga autores feikiem- neizteikšos, jo- kā jau reiuz minēju- vārpata?? latvānis??- manis pēc- lai zeļ un zied!!    Ja te tik daudz to, kuriem, Robčika vārdiem runājot- vienalga, kas trubas otrā galā, tad taisiet reveransus, cik vēlaties; kad apnīk, kopā ar Menu- pabarojiet nēģus!!  

Jauku Jums visiem vakaru!! Jaukas- brīvdiernas!!  

Konstance L. 12. aug 2016. 12:26

Visas savas atraugas arī turpmāk saņemsiet atpakaļ , Ingrida Xx !   Cik nāksiet manos blogos atraugāties, tik dabūsiet atpakaļ !  
Gremojiet vesela , atraugātāja !

Ingrida Xx vakar 20:42
Ak Mens 00:11-
tik sīki ļautiņi un viņu dumjie komenti- nav manas atbildes vērti. "Dzejniek"!! Vispirms pamācies gramatiku, tad- štancē vārsmas.  

Ingrida Xx vakar 20:35
Tu, atraugātāja, vari sviest, ko tik vēlies, jebkurā no maniem, ne jau nu biežajiem blogiem, bet iebradājot ar savu netīro, melīgo dvēseli, vsp- ar savu personu, pretīgo, blogā, kas bija veltīts manai Mammiņai, blogā, kas tapa, izsāpot ik vārdu, kas tajā, Tu pārkāpi visas robežas. Un tas Tev piedots- netiks.

Konstance L. 10. aug 2016. 21:06

Gremojiet vien pati savas atraugas , Ingrida Xx !  
Ar smaidu , Ingrida Xx ,   ar smaidu , tantīt !  

Ingrida Xx 20:12
/vai pietiek ar vienu adresīti?? maniem pa-retajiem blogiem?? ja vēlaties padarboties plašāk, nekautrējaties- uzjautājiet!! iedošu savu e-pastiņu un to, ko vēlēsieties- vēl!  /

Ingrida Xx 20:09
Atraugu speciālistei, tā sauc.Konstancei, precīzāk- anugai:

"Atraugas (latīņu: eructatio) ir kuņģa satura atvemšana mutē. To rašanās iemesls ir kuņģa slēdzējmuskuļu nepietiekamība kuņģa muskulatūras tonusa pazemināšanās dēļ. Nervozi cilvēki bieži vien maltītes laikā norij daudz gaisa, pēc kuras seko skaļas, reizēm pat nepārtrauktas gaisa atraugas. Parasti par atraugām samērā bieži sūdzas slimnieki ar gastrītu un kuņģa čūlu. Parasti atraugas pavada nepatīkama sajūta aiz krūšu kaula."   /Vikipēdija/

Pakontrolējiet savus ēšanas paradumus + veiciet sava kuņģa neveselīgās funkcionalitātes pārbaudes!! Jautrā tantīte, kuru nomoka jau pieminētās vainītes..  

Ar smaidu, Lucky!! Ar smaidu!!

Konstance L. 10. aug 2016. 11:02

Tantītei pretrunas ! Nav mūsu laika vērta ...... Ko tad  lienat katrā manā blogā atraugāties , pretīgā liekule , Ingrida XX ?

Konstance Lucky 10:52
Cerēju gan uz lielāku atsaucību profesiju sakarā ......  
Toties profesionālā atraugātāja Ingrida Xx - klāt gan !   Laipnības maska tantītei nokritusi - kārtējās atraugas un īkšķīšu žēlabas !   Tiešām nejūtos vainīga , ja kādam problēmas ar ožu , bet kāda netiek pie sūkāšanas !    
Saņemiet savas atraugas , Ingrida Xx !    

Ingrida Xx 06:13
.... es kko tik nesaprotu, Lucky- traki pieticīga esi kļuvusi..    pa vakara tumsiņu un nakts melnumu- tikai?? trīs       ???    nee, tā nevar- šitik saturīgam /lasīt: "stulbam"/ blogam vajadzēja vismaz 3x3!!! .. Nekautrējies, Konstance, darbojies!!    
     Ražīgu dienu!!  

Ingrida Xx 06:01
.... nu nu... paskat, cik jauki- kopš vakarvakara mobilā feiku armija- atkal sabalsojusi!!    Man jau patīk, pat- ļoti!!- darba ražīgums, izpausmēs- dajebkadās!!  
.... bez tam- Konstancei, tā saucamajai- atkal nodarbe: Pāradresēt ka atpakaļ!!  
     Paldies par jautru dienas iesākumu!!  

Ingrida X. 29. jūn 2016. 21:22

Paldies Tev, Leira, par gaišu vārdu!! P-dies!!  
/vnm esmu zinājusi/ticējusi, ka Labā, Gaišā tāpat ir vairak, daudz.. / ..

Dzēsts profils 29. jūn 2016. 21:14



https://www.youtube.com/watch?v=9IB8S2uWGws

Lai tā armija ceļo!   
Mierīgu prātu, priecājies par sevi!

Ingrida X. 29. jūn 2016. 21:00

lai atk nerastos lieki pārpratumi, konkretizēšu to "pašai sev"- tas ir- vai valsts mērogā nenotiek tā pati spēle??, tā pati, ko te spēlē viena persona- gadiem?? sevi- piesedzot, sevi- atbalstot, sevi- ievērtējot/ievēlot... un ja Tev un citiem tas- vienalga!!- ok; man arī- vienalga, jo- tas uzveidojums smird jau- sen!! vienalga??? a??? vienalga??? ok. Tāpat tāds pleķītis- lv- drīz izzudīs- pavisam; pasaules kartē. Un tgd tik nesaki- ka vaina manī vai- man-līdzīgos!! Nē!! Vaina ir tajos, kas vnk piemiedz acis, jo tā- ērtāk.

jaukas sarunas!!  

Ingrida X. 29. jūn 2016. 20:44

atbilde Litai-
Lita Laiska 16:33
ārprāts, Ingrīd, apstājjies~dēļ like otram vēli nāvi..ārprāts ko dari????
......................................................
kam tieši, Tavuprāt, to vēlu?? nosauc kaut vienu no--------, kam- tieši??? tai feiku armijai, kura arī Tev pa prātam??- ok, jā!!! ... un tad bolām acis lielas un šausmināmies: ak vai, kas tai Latvijā darās??!! Te- ir minimodelis; tas arī darās, tieši tas. Pašai sev un vēl dažiem, kā izrādās- arī Tev, tai sk.- piepalīdzot. Viss.

andrimunds p. 28. jūn 2016. 22:16

maksims  zigurdins sandis uzravas uz babulkas kam darit nav ko....un sis tas manijas...rakstit vajag policija iesniegumus un uz televiziju...lai kas notiktu a ne te...

andrimunds p. 28. jūn 2016. 22:08

ari delfos apollo...un citur

andrimunds p. 28. jūn 2016. 22:07

zem katra komentara...un profila...bus ip adrese...

andrimunds p. 28. jūn 2016. 22:05

mainisies gan un jau ir mainijies...driz ari te bus bb kodi...un maksims sandis zigurdins vairs nekemos citu cilveku bildes

Ingrida X. 28. jūn 2016. 21:56

... zinu to, Robčik, visu zinu!! :)
Var neienākt te dienu, dienas trīs; var ienākt, bet atbildēt uz vēstulītēm, neieskatoties blogos... vienalga- ir lietas, kas te- nemainīgas gadiem!!; neatkarīgi- Viva es, Viva Ro, Ilga Es, Guna anuG vai Konstance Lucky... ai, nu kāda jēga tam uzskaitījumam?!, nebūs viena, būs atk cita, kura nezinās, protams, neko par savu priekšgājēju... un tas jau- tas smieklīgākais un reizē- stulbākais!! .. un tie- pašas n-tie profili, sevi iekomentējot, ievērtējot... nu pasaki- tas ir garīgi vesels cilvēks?? taču, ka- nē!!! ..

Var cilvēks, ja uzskata, kas tas normāli, mainīt niku, var mainīt bildi, bet- identitāte tad paliek tā pati!!.. Tu arī mainies, bet, vienalga!- esi Robčiks, šā vai tā, un tgd nu necentīsies man pierādīt pretējo!!; sanāca smiekli, atv.!!, iedomājoties, kā nupat sevi noliedz, un- nedabiski stulba- pārdzimšana..   ..

Robčik!! viņa vnk nav mūsu laika vērta!! ja jau spēj te joprojām būt, lai jau atgremo /no viņas leksikas/ pati sevi- laimīga!! .. ja ir, kas notic, nu- lai!! .. VIŅA NAV MŪSU LAIKA VĒRTA!!!  

Labākais veids- ignorēt un tikai.
Ja kāds sapinas viņas izstrādātajos tīklos, nu- lai pinas laimīgs!! un spēlē viņai- līdzi..

andrimunds p. 28. jūn 2016. 21:33

iedvesmot ir jamak...ingridin vina tak te dienam sez un gaida lai tik kads te ko uzdruka

Ingrida X. 28. jūn 2016. 21:19

lai taču viņi ņemas, kaut visa tā uzveidotā feiku armija, lai darbojas, ļaudis!! ;) .. un darbojas taču malacīgi!! .. tiem, kas te biežāk, tāpat viss skaidrs, jaunpienācējiem, kaut pa retam, bet- tmr- tiem, uzrakstot atzinīgu komentu un iesviežot sev- kā gaiss, ko elpo, tik vitāli svarīgo īkšķi, kā ēsmu... ai, kad biju projām, un brīvajos brīžos vienīgais draugs- kompītis, mzl pavēroju smalkāk, kā viņa tos tīklus veido... no sava, no saviem feiku profiiem, kas ierodas atbalstīt viņu, aplaimo, pie reizes, arī citus- gan ar komentu, kurā nepasaka gan neko dižu, bet- tomēr, gan- ar to   ; un tiem, kas nezina- kas viņa tāda, pieļauju- tas nostrādā gan!! O!!! Re, mani novērtēja!! .. nu ka jāprotas..  

kas sakāms man, esmu- pateikusi.
patreiz.  

andrimunds p. 28. jūn 2016. 00:49

da divata vini te nemas...maksitis ar ilgu...

Ingrida X. 27. jūn 2016. 13:57

.... ja jau vakar svecīti noliku, tad prasās arī atbilstošs- pēcvārds..  

Autorizācija

Ienākt