.... sarkanas magones un mugursoma, sarkana

27. mai 2016. 15:07

   Man vnm paticis laiks, kad sazied magones. Te tās- visā krāšņumā, mana riteņbraukšanas ceļa labajā pusē, vairāku km garumā:


.. un- jā!!- ne gluži mana, bet šobrīd- mana mugursoma- sarkana, kā jau pie sarkanām magonēm iederas:


.. un viss kopā saderas traki smuki- sarkanās magones, sarkanā mugursoma + mans sarkanrūtotais krekls/blūze, pie tam- netīšām!!  


   Bet ne jau tāpēc gluži es rakstu blogu, šo.
   Jaut.sad. bija Raimonda jaut. par sajūtu "déjà vu" /jau redzēts/izjusts/piedzīvots/; un tad, pēkšņi, man šodien uzvējoja šī sajūta- spilgtāk par spilgtu!!- viss!!: baltais velo, magones, sarkanā mugursoma, ciems, kurā es vairs neatgriezīšos... un atskats uz to, caur magonēm:


.. un zirgu aploks, mzl tālāk..


   Es nemāku pateikt- kāda tieši ir šī sajūta, bet tas, ko sajūtu patlaban, rakstot šo, ir: man bija te jānonāk!!, jo reiz jau te biju, un- man nežēlīgi šķiet, ka būšu reiz- atkal... kurā dzīvē??- nezinu... jo te ir daudz daudz baltu māju, ar lieliem lieliem logiem... un vēl- lai kā gaidu būt Mājās, šī sajūta dara drusciņ skumju... tā tas vnk- ir.

Atslegas vārdi: deja vu0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (33)

Konstance L. 13. aug 2016. 19:00

Tantītei laba apetīte , ātri sagremojusi savu iepriešējo gremokli !   Te būs piedevas , gremojiet tālāk - hahā !

Ingrida Xx vakar 21:13
Par cik jūtos pat glaimota mzl- ka neesi mani vēl bloķējusi /ha-hā!!/-
Tavas dubultnieces blogam labāk iederētos nosaukums šāds:
Guna anuG 09:34
... par prieka plācenīšiem un ne tikai - stāsts ... par pārdzimšanu, tostarp, stāsts..
Tālāk- vāraties savā sulā laimīgas, ar zivju pabarošanas speciālistu kopā, ar mūžam ņaudošo Raimondu... un- ansmablis nolasīts!!!  

Man patiešam pieapnika- beidzot!!- ar  šīm sīknaudām- krāmēties. Laimīgi!!  

Ingrida Xx vakar 20:52
Paej ka, Pļehov, maliņā!! Davaj, ka dēsti rozes- Annei, neesi tak stulbs, lai nejustu, kam vajag Tavu reveransu!!  

Ingrida Xx vakar 20:33
Dari, kā ērtāk, komediante!  
Pats jautrākais visā, ka nu jau sevi iekomentē ne vien no feikiem, pašas uzradītajiem, bet arī anuga, visā godībā- te!!   .. jautra kompānija, ko teikt?!  

Tu /21:59/, ja neesi pār bortu vēl pārmests, nesatraukājies diži:  Tas notiks, drīz!!~  .. bezgala smalkais jūras un sajūtu- apdzejotāj!!.. Lēts tipiņš esi, un  tas ir- NOPIETNI.

Ja kas- es, vsp ienākot šīs daudzprofilu "dīvas" blogā, izdaru cēlu žestu- jo esmu reāla, esmu- tieša. Esmu tikai un vienīgi tā, kas esmu- atšķirībā no šaltīm kkādām, no Andžām vai tgd vēl nez kādiem tur ākstiem- Meniem... atšķirībā no Raimonda, kas to tik vien dara, kā čīkst un pīkst; par pašas bloga autores feikiem- neizteikšos, jo- kā jau reiuz minēju- vārpata?? latvānis??- manis pēc- lai zeļ un zied!!    Ja te tik daudz to, kuriem, Robčika vārdiem runājot- vienalga, kas trubas otrā galā, tad taisiet reveransus, cik vēlaties; kad apnīk, kopā ar Menu- pabarojiet nēģus!!  

Jauku Jums visiem vakaru!! Jaukas- brīvdiernas!!  

Konstance L. 12. aug 2016. 12:24

Visas savas atraugas arī turpmāk saņemsiet atpakaļ , Ingrida Xx !   Cik nāksiet manos blogos atraugāties, tik dabūsiet atpakaļ !  
Gremojiet vesela , atraugātāja !  

Ingrida Xx vakar 20:42
Ak Mens 00:11-
tik sīki ļautiņi un viņu dumjie komenti- nav manas atbildes vērti. "Dzejniek"!! Vispirms pamācies gramatiku, tad- štancē vārsmas.  

Ingrida Xx vakar 20:35
Tu, atraugātāja, vari sviest, ko tik vēlies, jebkurā no maniem, ne jau nu biežajiem blogiem, bet iebradājot ar savu netīro, melīgo dvēseli, vsp- ar savu personu, pretīgo, blogā, kas bija veltīts manai Mammiņai, blogā, kas tapa, izsāpot ik vārdu, kas tajā, Tu pārkāpi visas robežas. Un tas Tev piedots- netiks.

Konstance L. 10. aug 2016. 21:04

Gremojiet vien pati savas atraugas , Ingrida Xx !  
Ar smaidu , Ingrida Xx ,   ar smaidu , tantīt !  

Ingrida Xx 20:12
/vai pietiek ar vienu adresīti?? maniem pa-retajiem blogiem?? ja vēlaties padarboties plašāk, nekautrējaties- uzjautājiet!! iedošu savu e-pastiņu un to, ko vēlēsieties- vēl!  /

Ingrida Xx 20:09
Atraugu speciālistei, tā sauc.Konstancei, precīzāk- anugai:

"Atraugas (latīņu: eructatio) ir kuņģa satura atvemšana mutē. To rašanās iemesls ir kuņģa slēdzējmuskuļu nepietiekamība kuņģa muskulatūras tonusa pazemināšanās dēļ. Nervozi cilvēki bieži vien maltītes laikā norij daudz gaisa, pēc kuras seko skaļas, reizēm pat nepārtrauktas gaisa atraugas. Parasti par atraugām samērā bieži sūdzas slimnieki ar gastrītu un kuņģa čūlu. Parasti atraugas pavada nepatīkama sajūta aiz krūšu kaula."   /Vikipēdija/

Pakontrolējiet savus ēšanas paradumus + veiciet sava kuņģa neveselīgās funkcionalitātes pārbaudes!! Jautrā tantīte, kuru nomoka jau pieminētās vainītes..  

Ar smaidu, Lucky!! Ar smaidu!!

Konstance L. 10. aug 2016. 10:56

Konstance Lucky 10:52
Cerēju gan uz lielāku atsaucību profesiju sakarā ......  
Toties profesionālā atraugātāja Ingrida Xx - klāt gan !   Laipnības maska tantītei nokritusi - kārtējās atraugas un īkšķīšu žēlabas !   Tiešām nejūtos vainīga , ja kādam problēmas ar ožu , bet kāda netiek pie sūkāšanas !  
Saņemiet savas atraugas , Ingrida Xx !  

Ingrida Xx 06:13
.... es kko tik nesaprotu, Lucky- traki pieticīga esi kļuvusi..    pa vakara tumsiņu un nakts melnumu- tikai?? trīs       ???    nee, tā nevar- šitik saturīgam /lasīt: "stulbam"/ blogam vajadzēja vismaz 3x3!!! .. Nekautrējies, Konstance, darbojies!!    
     Ražīgu dienu!!  

Ingrida Xx 06:01
.... nu nu... paskat, cik jauki- kopš vakarvakara mobilā feiku armija- atkal sabalsojusi!!    Man jau patīk, pat- ļoti!!- darba ražīgums, izpausmēs- dajebkadās!!  
.... bez tam- Konstancei, tā saucamajai- atkal nodarbe: Pāradresēt ka atpakaļ!!  
     Paldies par jautru dienas iesākumu!!  

Konstance L. 27. jūn 2016. 08:05


Konstance Lucky 08:03
Atpakaļ pašai , Ingrida Xx !  
Viss, ko novēlat man vai Gunai savās atraugās , viss atpakaļ pašai sūtītājai , piesūtīto kapu sveci ieskaitot !  

Ingrida Xx 00:23

                     /no neta; + .. /

Ingrida Xx 00:15
mana, tā jūsu sauc. "atraugāšanās" jūsu tik vērtajos blogos, anuga, īstenībā- ir vien lāča pakalpojums no manas puses jūsu vārajam ego- esmu viens no retajiem reālajiem cilv., kas te vsp, pa reizītei, iesaistās..   .. nesolu, bet- mēģināsu vairs nedot jums šo godu- tikt manis pieskaitītai, vsp..   .. pieskaitiet sevi talāk vien pati- sevi iekomentējot, sev- atbildot, sevi novērtējot uttt. un tml.; jums jau, veckundze, šādas spēlītes piestāv, pat ļoti!!    ai, atvainojos- Volkova kungu, reālo, piemirsu.. lai visi svētie- ar viņu un viņa saprātu!!  

Konstance L. 26. jūn 2016. 10:52

Konstance Lucky 10:51
Jūsu atraugāšanās manos blogos kļūst hroniska , Ingrida Xx ! Viss blogs piesmirdināts !  
Nezinu un arī neinteresē , kādi jums ar Gunu kārtojami rēķini , kuras identitāti man te maniakāli uzspiežat .

Ingrida Xx vakar 18:51
paldiesiņš jums, anuga, ka apciemojāt manu, jau mzl paveco, blogu; jaunas vēsmas, tā teikt..  

.. to, ko pierakstīju tur, tgd- atkārtoju- šeit:

paldies, gunas tant, mahinatore, nepārspējamā!! :D .. katram jau savs "talants", vai ne?? ;).. un, kā jau atļāvos reiz piezīmēt, man šie jūsu pārsūtījumi patīk, pat ļoti-dubults neplīst, vai??; kaut- ieejot vēsturē..  
..................................
līgojiet taču laimīga, savā n-to personāžu izpausmēs!! Tas vnk ir interesanti, bezgala- pavērot, kā cilvēciņš, maziņš, sarunājas pats ar sevi- sevi iekomentē, ievērtē- labu esam... utt.  

.................................
....    

Konstance L. 24. jūn 2016. 10:01

Savāciet savas atraugas , Ingrida Xx !    

Ingrida Xx 22:49
.... un tgd, visu novērojot "aizkadrā", izfunktierē gan, anuga, to indīgāko atbildi- man: ko un kā, veidā kādā!!.. vsm- darbiņš- reāls- tev!!.. ;)) ..

ierakstam «............ līgo !»
Ingrida Xx 22:46
.... vai tu pati- sev- neriebies??? ..
/attiecība pret tevi, smalkmehāniķe ;)), cik saprotu es- jaut. šāds- naivi lieks.. ok;) TU!!!, apdalītā, pa dzīvi!!! .. /...  

ierakstam «............ līgo !»
Ingrida Xx 22:32
... un tam, ko uzrakstīju tikko, ar Robčiku- sakara nekāda; jo Viņa pierakstus- izlasīju- tikko... ai, kāda tam vsp- jēga??!!! .. saisti, ko vēlies, ar- kuru- vēlies... tu, glumā vecene, te!! ... raksti, ko vēlies, tāpat- viss ir falšs; tak komentē/iebalso sevi- laimīga!!! dumja tu esi, pavisam- dumja... rodi mierinājumu- te; atbalstot sevi un tml; āmen, bāba, četrkosīgā... dzīvo tik nost- laimīga....

ierakstam «............ līgo !»

Ingrida Xx 22:25
.... ja viņa, šī amigos mahinatore dziļdziļā, joprojām dzied "līgo!!" publiski /velns parāvis tevi- tikko- uzplēsu jau 2.-ās zeķes šodien!!!; ar ķēdīti, kas man uz rokas/, tad tas nozīmē tikai vienu- tā ir vārpata, neiznīdējama!!! ... lai tak gavilē, komentē sevi pati, lai balso par sevi, ko dara- nepārtraukti!; lai dara visu, ko dara, ļerpata šī- ne kādam tas- ko maina.... tu tāpat- esi- nožēlojama, atraugās savās!!!   .. laimīgi- tev!!!  

.... viss, atraugotāja, agri vai vēlu- nāk atpakaļ; ielāgo vai- neielāgo to, mahinatore, daļa- tava!!!! :P :P :P

ierakstam «............ līgo !»

Ingrida X. 29. mai 2016. 12:39

  pdies Tev!! dubults neplīst, vai ne??  

Konstance L. 29. mai 2016. 12:18

Ingrida Xx , iemācieties vienreiz atviegloties tam paredzētās vietās . Manām pienenītēm Jūsu ekskrementi nav vajadzīgi , mēslojiet ar tiem savas magones ! Sāk jau apnikt , pārsūtīt siekalainos šedevrus atpakaļ nosūtītājai . Savāciet !

Ingrida Xx 18:22
Robčik!! Jo mazāk uzmanības viņai- jo labāk.. šī te ir vnk- pasaku tantiņa; apsolījos gan- viņas sadomātajos blogos- nenākt; bet- pārkāpju tgd solījumu; ja kas- tā sauc.konstance, tgd /ha!!/, tos solījumus pārkāpj- ne mazāk, sakot, sadaļā citā:  demisionēju!! .... ok; esam kvitas, ziņā šajā, liekule un tēlotāja, TU!!!!  
Jauku Tev /anuga, ilga +... +... +..../ vakaru + rītdienu, arī!!!  

Ingrida X. 28. mai 2016. 22:25

cep gan, Andi!! bet- baigi nevainīgi- cep!!!   ... es vsp, esot te jau vairākus gadus, šo tautu neizprotu- nemaz!!!; it kā- baigi precīzie un punktuālie, it visā; tai pat laikā- izvirtība, kas dziļi slēptā veidā, sit augstu vilni... un tad man jādomā:  vai labāk būt pavieglai pēc dabas, dabiski; vai šausmīgi pareizai- nedabiski??!! ..

Dzēsts profils 28. mai 2016. 21:56

A magoņmaiziņas ar tur cep   ?

Ingrida X. 28. mai 2016. 17:23

.... jā, Maija /21:24/!!! tad, kad esmu uz velo, un tas ir tikai tad- kad esmu patiešām brīva!!- tad tam velo un viskautkam citam- trīskārša vērtība!!! + magones ceļmalā, protams!!!  

Ingrida X. 28. mai 2016. 00:19

ne gluži, kad ārā +30, ne gluži kkam konkrētam, bet- vnk- šī brīža sajūtām.... kad neguļas... vnk- neguļas... kad- gribas to, kas- būs; bet... laiks jau nestāv uz vietas, vai ne??; un tas, kas būs, vrb, tikpat ļoti- vrb- būs kas cits... jo- esam tikai un vienīgi- Cilvēki.... ar visām no tā, draudīgi izrietošajām sekām.. ;)


https://www.youtube.com/watch?v=Uic5HrRgQHM

Ingrida X. 27. mai 2016. 23:19

... ja kas- man nežēlīgi patīk cilvēki, kas- lido!!!! :))) un tas, ka viņi to dara- vsp- super!!!!!; un tas, ka- reizēm atgriežas arī un- nosēžas- pie tam!!!- vēl vairāk- super!!!!- un vsp es mīlu visu un visus, kas dzīvo mzl- pāri sev!!!! un tad, kad es šķērsošu tuksnesi vai vēl kko, trakāku, tad es zināšu, ka dzīvots nav velti!!! Tā, lūk!!! :)

Dzēsts profils 27. mai 2016. 23:16

Dzēsts profils 27. mai 2016. 23:14

labi cau...es aizlidoju....vel man ir cetras lidmasinas...vislabak pagaidam patik lenais divplaksnis ar saveju aste...iet tikai uz 250....rittiga kleberkaste...bet kas nezin var rittigi uzrauties...jo ir loti bistams verkis...brunots ...штурмовик...aste sez savejs kurs piesedz dirsu...un es lidoju tik leni...ka kads iznicinatajs  izraujas man prieksa jo tik leni lidot nevar un vel no manis dabun pa savu pakalu.......joks.........

Ingrida X. 27. mai 2016. 23:14

mana Vektra- arī gāja zvērā, līdz aizlaidu to zvēru- pa pieskari.... un pats interesantākais, Robčik, ka ne tikai es paliku neskarta, bet arī tas, ka tas, dēļ kura tas notika, manās sajūtās- nav vainīgs- nemaz!!!!; jo- katrs pats atbild par savas rīcības sekām!!! Gribēju adrenalīnu??- dabūju, pēc pilnas programmas!!!.... ai, lai nu tas paliek, tgd; man tāpat jāsaprot- vai reaminēt to šoseju spoku, ko nopirku vietā, vai- pirkt citu... tās atk dziļi pers.problēmas, lai risinātu- te; viss, ko es zinu, ir:  zied magones neprātīgi forši!!!; un mani vērtē daudz vairāk, nekā tik, cik vērta- esmu... un- es mīlu gan magones, gan vsp- dzīvi šo!!!! :) .. un- pdies, ka Tu esi Robčiks, kurš nekad netēlo- neko!!!!!!! :))))

Dzēsts profils 27. mai 2016. 23:07

a ritens zils.....un bandits sudrabots   

Dzēsts profils 27. mai 2016. 23:06

un tas vairs nav opels...bet gti  volkswagens....un vel man ir zals perlamutra  audi....un melns bembis

Dzēsts profils 27. mai 2016. 23:04

man ar ir viena sarkana masina un ar sarkanu sporta sturi...ne visai...bet iet zvera

Autorizācija

Ienākt