Kārtaino sviesta mīklu izveltnē apmēram 1/2 cm biezā plāksnē cepamās plāts lielumā.Plāksni liek uz plāts,kas samitrināta ar ūdeni,ar......
Atslegas vārdi: receptes929
Sandris X. 24. mai 2016. 12:40Sievasmāte brīvdienās cienāja ar gardām rabarbermaizēm , sašķinām kātus līdzvešanai , arī padzēriens no tiem veselīgs un garšīgs !
Dzēsts profils
23. mai 2016. 17:09redzēju tos ābolus...rīt parādīšu ...kaut kas briesmīgs jau nu ne- bet kā baro tautu...ar-no misenēm izvilktiem-ābolīšiem...bļitkiņas bija tiem uz sāniem...bet----es tos -pavasarī galēja bada laikā ņemtu!...ja ņemtu...tad-labāk-nātrītes!
Dzēsts profils
23. mai 2016. 13:38cau zannina....vienkarsi....superigi...
Toļiks M. 23. mai 2016. 12:15uzcep , uzcienā........ te ir tādi kuri pat vārītus kartupeļus uz pannas uzsildīt neprot, kuriem jau vajjag kopējus, bet tu bāzies ar savām kūkām