Ābolkūka ar kanēli. Receptes. Ļoti garšīgi! Miltus izsijā pievieno sakapātu vai sarīvētu margarīnu ,sāli ...
Atslegas vārdi: receptes929
Dzēsts profils
17. nov 2016. 17:32Necepies, anne vasja junior! (vajag tak izdomāt!)
Dzēsts profils
17. nov 2016. 15:22par litas trollēna komentiem nudien nav jācepas...tā ir saziedējusi /sapelējusi/ maize...
bet gotiņa raibaļa vai brūnīte nudien ir labs pārstrādes kombināts pļavai...ja sieram pievienoju ķimenes, kuras gotiņa neēd...atstājot arī man kaut ko variācijām...tā ir lieliska sadarbība jāņu sieram!
šoreiz par āboliem...arī tie ir gatavi...kad no ābeles nokrīt zemē kā dievmaizīte.
bet uzpūstās ģimenes mani neuzrunā...un kāpēc gan tā...jo-es tās vienkārši nesajūtu...
Sandris X. 17. nov 2016. 12:35Mūsu mājās tādas iet uz urā !
Dzēsts profils
16. nov 2016. 22:03Domāju, ka Žanīna ir atbildējusi pienācīgi robim personīgi. Jo kur tad izpaliek sajūsmas komentāri?
savsem k. 16. nov 2016. 21:25Vai kūku kari ir sākušies ?
Dzēsts profils
16. nov 2016. 20:19Pareiz, Frēzij, biki plānākā veidā, ko ar teicu.
Frēzija v. 16. nov 2016. 20:03Iecienīta ābolkūkas recepte ne pirmo gadu, tikai cepties lieku plātsmaizes pannā, man ļoti garšo, tikai plānākā veidā. Virsiņu sadurstu ar dakšiņu, super zeltaina un garda
Dzēsts profils
16. nov 2016. 18:23Kāda var vispār nepūlēties, neko necept, sist pie krūtīm- es, es, es, es tā, es šādi...jūs, ja nedarat kā es, tad duriki. Anne, sit pie krūtīm, pastāsti, kas par personību esi, ko paveikusi, ja uzskati, ka visi citi dara nepareizi.
Dzēsts profils
16. nov 2016. 18:17Šitā tiešām laba recepte, visiem garšo, man tik liekas, ka zemāku formu, lai tās zaptes mazāk, vairāk sabalansē ar mīklu.
Dzēsts profils
16. nov 2016. 14:56ābolus piegraužu kā piedevas...svaigus...es netaisos tik daudz pūlēties un izrādīt visas plīts īpašības... vai obligāti viss svaigais ir jāsacep?
Dzēsts profils
16. nov 2016. 14:54kanēli bieži uzkaisu baltmaizei, kuru pārklāju ar krējumu...mazliet pastāv un kūka gatava!