.... ziedošie japānas ķirši

19. apr 2016. 18:04

.... biju jau dienu vnk papriecājusies, šopēcpusd.- nofočīju:  kad ieliku jau sev vāzītē, man teica: tie esot japāņu ķirši... kas zied tik brangiem, tumši rozā- ziediem... skaisti zied!! :)

.... un tad, neviļus atcerējos, kāda- reiz- laba drauga teikto:
"Tev tikai liekas, ka Pasaule ir liela, ka tur ir tas, un tur atkal- kkas cits... un tas viss tevi, šķietami, biedē... bet tad, kad apjautīsi, ka mans teik.: "Davaj, ka satiekamies uz brīdi Parīzes metro- man ir laiks, laiks šobrīd- tev, tad sapratīsi beidzot, ka:   DEBESIS MUMS VISIEM JAU VIENAS!!!"; ok, man bija tāds blogs, nevēlos rakt- tieši kad, bet- tobrīd- pirms nofočīju šos- japānas ķiršus, līdz galam laikam sevī ielaidu reiz- laba drauga- teikto.... Viss jau īstenībā ir vienkārši, ļoti!!, pirms- jebko!!- sākam sarežģīt paši... Sarežģītmānija?? Brīžam sāk šķist, ka- jā!!!..

.... lai Dievs ar to!! Nevēlos iet Emo pēdās, bet- nu nespēju- JUMS!!!!- neiedāvāt ziedošos japānas ķiršus!!! 
/bildītes- kkur pirms stundas/..



.... tie tumši rozā ziediņi- tuvāk:


.... un nu jau- nočieptais zariņš uz mana galda, šobrīd:



    Ja kas- neesmu ne stulba, ne apdalīta galīgi, lai nesajustu/neredzētu, kāds lētums pavalda šobrīd te; ok- neviens par savu pakaļu /atv.!!/ augstāk nav uzlēcis tāpat; un es, neskatoties uz visu, rakstu un rakstīšu joprojām, kad sagribēsies ko pateikt.. ;)

Atslegas vārdi: zem debesīm vienām0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Ingrida X. 20. apr 2016. 09:07

... tik tikko, Lita /21:43/ pasmaržoju zariņu, kas man uz galda- smarža ir ļoti ļoti viegla, nu tada- galīgi neuzbāzīga, kā saki Tu-  sievišķīga  

Ingrida X. 20. apr 2016. 09:04

Ieraugot tos pa gabalu- koks pie koka, tumši un ļoti koši rozā ziedos /manos foto nav ne daļiņa patiesā kopiespaida/, patiešām skats iespaidīgs!! Biju par šiem ķiršiem dzirdējusi, bet- nu tā pavirši, neiedziļinoties. Vakarvakrā, intereses dzīta, pameklēju info netā- nu ir tur tās patiešām daudz!! :)

Neesmu jau izcila dabas pazinēja, jā, man patīk daba, man patīk tajā atrasties, bet tas, cik par to zinu, ir ļoti ļoti maz!! .. Es jau nenosodu sevi par to, tā nav, man laikam vnk patīk tvert tās sajūtas, ko dod ziedi, koki, vējš, putni, jūra, zivtiņas, kukainīši.... nemaz īpaši necenšoties iebraukt un saprast- kas ir kas... Tajā pašā laikā:  dziļi cienu cilvēkus, kuru intereses ir ne tikai izbaudīt, bet arī- uzzināt, zināt.

Kurzemniece E. 19. apr 2016. 21:46

kādreiz gribēju tos skatīt oriģinalā

Dzēsts profils 19. apr 2016. 21:43

Nu skaists gan! Tādas rozā "plekas", garšīgas, smaržigas, sievišķīgas!

Ingrida X. 19. apr 2016. 18:06

.. mans nozagtais brīvbīdis- beidzies; nekas!!- vienalga- esmu laimīga, ka uzspēju to, ko uzspēju!!  

Mierīgu, siltu Jums vakaru!! :))

Autorizācija

Ienākt