.... baltais velo

26. feb 2016. 17:36

    Šonakt žurnālā izlasīju vēlējumu: "Lai katru dienu būtu kaut kas, par ko priecāties, pateikties un ar ko dalīties!" .. it kā- nekā jauna, vai ne??, bet- tomēr..  
    Un tgd es vēlos vnk padalīties savā priekā par šo dienu- jā, tas līst pāri malām. Un vēl- kam tas liekas muļķīgi, nelasiet!! Nav jau spiesta lieta  

    Darbiņš, kuru daru jau gadus 4+ ne savā zemē, viegls nav bijis nekad. Ne fiziski, ne emocionāli. Taču- lai to spētu, ir jārod iespēja uzlādēt savas baterijas. Nu lūk- es jau pieminēju Tommy blogā, ka man vakar tika piešķirts balts velo!!; par cik baltā krāsa nekad nav bijusi manējā, man tas šķita uzjautrinoši; bez tam- 1.X dzīvē, kaut esmu ar velo braukusi daudz un- pa nopietno, man ir sieviešu velo!! Nu vnk- jauki!!- varēs arī svārciņos..  
    Te- šimbrīžam mans velo- pie Tankstelles /fočīju smukā komplektā ar baltu auto/:


.... nu vnk nespēju Jums neparādīt tuvāk- tās puķītes uz sēdekļa:


    Nu lūk. Par cik man 5.-dienās 2/3 dienas brīvs, tad nu pabraucos arī mazliet. Velo- ripo vnk super!!   .. Vietā, kur esmu, topā ir jāšanas sports; vīrietim, kas uz zirga, palūdzu atļauju nofočīt viņu; zirdziņu saucot Boriss; tur, bildītē pa kreisi, ir daļa staļļu un halles, kurā viņi trenējas:


    Un visbeidzot- pie mājas, kuras priekšpusē šī galerija /stāsts par par mākslinieci, kuras darbi tur, ir pārāk personisks un skumjš, lai es atļautos to te sīkāk/, pa labi- ieeja sētas pusē, kur cilvēki dzīvo; kur šobrīd dzīvoju arī es, un ārā smuki plīvo jau atrādītais manas Valsts karodziņš:


    Lai katru dienu mums visiem ir pa mazmazītiņam mirklītim prieka!! Lai spējam tajā dalīties ar tiem, kas ar mums!!
    Dzīvē jau ir daudz netīrumu un skumju, bet- jāmācās vnk neļauties tām!!  

Atslegas vārdi: kā vnm- personiski ļoti0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (23)

Ingrida X. 3. mar 2016. 15:44

Nē, Zigmund, nebūtu gan labāk  
Nevienā savas dzīves posmā neesmu neko tādu vēlējusies, laikam jau par daudz reālistiska izklausos, bet rakstu, kā ir.  

Dzēsts profils 3. mar 2016. 11:56

Vai nebūtu labāk - princis uz balta zirga?

Ingrida X. 28. feb 2016. 17:47

Man nevajag, Robčik, ar pilno rāmi!!! man patiešām prieks, ka 1.X man ir tāds, ka varēšu vasarā svārciņos, protams, ja vēl vasarā būšu te..  

Paldies, ka Tu man to zobratiņu parādīji, kad būs vairāk laika, pameklēšu; uz fikso paskatījos, bet nemācēju ieraudzīt. oki, gan jau!! Es jau daudzās lietās esmu galīgākā nemākule, bet nekaunos tā nemaz. Priekš tam jau ir tie, kas saprot ko vairāk un pamāca, paskaidro... nu tā... :)

Dzēsts profils 28. feb 2016. 11:56

un vel ingridin....man tev sis tas ir jaiemaca...jebkuram video vai filmai ir kvalitate kura vins ir uznemts....skatoties jebkuru video vai filmu...pirms skatisanas labaja apakseja sturi ir tads zobratins...uzspied un izvelies viss lielakos ciparus...nu dabigi ja tavs dators pavilks..liec cik vien lielus vari....tu tak neesi savas acis lotereja vinnejusi...ko

Dzēsts profils 28. feb 2016. 11:48

   ...ir minusi...ja kas sieviesu riteni ir ari ar pilno rami ....nu gandriz tads pats ka viriesu....ar ir balts

Guntars x. 27. feb 2016. 10:38

Velo , tas ir kruta !    

Vasilijs P. 27. feb 2016. 09:25

Sievietēm-divriteņi loti piestāv!Stilīgi

Ingrida X. 27. feb 2016. 09:24

.... skaidrs!! LKW  

Jauku Tev dienu!!  

Vasilijs P. 27. feb 2016. 09:23

Kā jau minēju-mašinas izmantoju vienīgi Darba Vajadzībam,smagu priekšmetuvai produktu pārvadāšanai.

Ingrida X. 27. feb 2016. 09:23

Vasilij!! Nupat Tu pārspēji pats sevi!! Un par to- paldies!!  

Vasilijs P. 27. feb 2016. 09:21

          

Vasilijs P. 27. feb 2016. 09:20

Ja vēl Tu uzliktu tos spīdigos diskus,vai kausētos alumīnija.

Vasilijs P. 27. feb 2016. 09:18

Man patiess prieks-Tev jauns-skaists transporta lidzeklis(baltais ).Milu-Bučas!

Ingrida X. 27. feb 2016. 09:15

Paldies Tev, Benita!!  
To stiprumu jau mums piedod tie- šķietamie sīkumi; līdzcilvēku attieksme un vsp- tas, kā uztver darbu, ko dari, kā pretojies sevī tam, kas par grūtu.. nu tā kkā...
Par to uzvarēšanu, nu pēc tā Raiņa teiciena, es nemāku pateikt, vai uzvarēšu sevi, vai- nē, bet to- ka man jāspēj tas, arī zinu.. Pārāk daudz personiskā- kāpēc...

Izdevušos dienu Tev, Visiem!!  

Benita L. 27. feb 2016. 01:37

Prieks par Tevi!
Lai ir grūti - vajag spēt!
Stipram būt un uzvarēt!

Ingrida X. 26. feb 2016. 22:57

    Jā, Valij, Tu jau zini ne sliktāk, kā es- cik te viss sakārtoti un smuki.. tā nu tas ir gan.. bet Mājas jau tomēr mums ir un paliek tikai un vienīgi tur, kur ir- MĀJAS... lai cik labā vidē atrodies..  

Ingrida X. 26. feb 2016. 22:55

.... jā, vnm pragmatiskais un tik foršais Kuku-
Jāņu nakts krāsā gan!!    Man tik mīļā mašīnīte, kas tgd nu rimta, bija tumšzili lillā, pirkums, pirms gadiem 8-iem laikam, bija labs- nu tas limuzīns!!;  esmu vnm gribējusi- melnu... nu tad dabūju tgd aizvietotāju- baltu!!!.. Mein Gott!, kas tad nu būs tālāk??  

Ingrida X. 26. feb 2016. 22:48

    Alisīt!!
    Es, pirms atdevos šurpu, aiz visām neveiksmēm biju mzl nobrukusi; nesaku jau, ka tgd man nu traki viegli, nebūt!!; bet cilvēks, pirms pusotra mēneša piedzīvojis mirkli starp "būt" un "nebūt", un tad- mzl distancējoties no tā visa, un redzot, kādas nelaimes skar gados pavisam ne vecus cilvēkus, uz daudz-ko savā dzīvē spēj paraudzīties citām acīm; un saprot to, kā viņam tomēr ir noveicies.. tā nu tas ir.. Es te patiešām smaidu daudz, jo zinu- no jauna!- cik man ir dots vēl daudz.. + balts velo!!   ..          Man ir vārdiņi, dienu iesākot, kad atdodu sevi kam Augstākam, lai tas vada mani caur Gaismu un Mīlestību.. es nevaru viennozīmīgi pateikt, ka tie nupat traki palīdzēs, bet man ir jātic, ka- JĀ!!    

Valija Y. 26. feb 2016. 22:23

Tik skaistajā vidē---prieks uzturēties...

savsem k. 26. feb 2016. 22:07

Jā , jā ... limuzīns Jāņu nakts krāsā  

Autorizācija

Ienākt