.... a- ja nu?? ;) ..

17. mar 2014. 15:47

   Šoreiz galīgi ne pa nopietno!!!  Vnk- atradu foršu mūziku /Erotic Lounge Bar Sexy Chill Out and Relax Session 2013/, pie tam- vairāk kā pusotra stunda!, kas forši fonā, kad kaut ko dari vai vienkārši taustiņus padauzi... un- ja nu vēl kādam noder? aiz to! :)


Pievienoju arī linku, lai nav amigosā jātup, ja nu gadījumā iepatīkas!:
http://www.youtube.com/watch?v=QqdEIrYGR6s
.............................
   Sakarīgu pēcpusdienu! Visām un Visiem!

Atslegas vārdi: relax8

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (28)

Ingrida X. 19. mar 2014. 12:43

   Un- yes!!!- es atradu šodien to dziesmu+ klipu, ko Jānis reiz atsūtīja!!! Arī tas mani ķēra, pa īsto!!!

 

Ingrida X. 19. mar 2014. 12:41

   Romi! Pieļauju- mazlietiņ-mzl atceroties Tavu stilu- vēlējies man ko drusciņ 'indīgi' pateikt. Es nemklēšu zemtekstus. Vnk- paldies, ka padalījies! :)
   Neesmu gudra mūzikas jomā, nemaz! Man patīk no daudzkā- pēc noskaņojuma, sajūtām... tā, ko daru vai nedaru tobrīd... Ir cilvēki, ļoti zinoši, vienas vai citas mūzikas jomā, es tāda neesmu; paņemu no daudz kā pa bišķai, kas uzrunā. Jā, patīk vecie labie- Urian Heep, Queen... utt. .. utt.; patīk- no mūsējiem- Atāls, daudzas Kalniņa dziesmas, dažas Mielava... "Prāta Vētras".. utt. .. utt. Patīk mūzika, ko vienā blogā ievietoja Thom Thom; patīk Dēla un laba Drauga mūzika..., bet- zinoša neesmu nemaz!!! Ir mūzika- fonam, ir mūzika, kurā ieklausies ar uzmanību nesadalītu... Jā, mani neķer šlāgeri, bet- ne jau es ar to labāka vai sliktāka!- katram savs!

Ingrida X. 19. mar 2014. 12:28

Jā, Klepiņ. Tieši tā- ir mūzika, kas jauki, neuzbāzīgi, neuzjundoši.... vnk skan:)

Dzēsts profils 18. mar 2014. 12:56

Chill Out....man ļoti ptīk un bieži pa māju šiverējot to klausos

Ingrida X. 18. mar 2014. 01:56

Vot- savandīji Meitenei asinis! Nomazgāju seju, iztīrīju zobus, domāju- ko vēl mazgāt, ko atlikt uz rītu... bet- dīdeklis piesitās!!! Kas vainīgs??? Tu!!!
Dzintar. Es nemeklēju tur laimi, jo tur, kur esmu es- tās vnk- nava!!! Es pelnu naudiņas, un tikai!, dzīvojot dzīvi bez dzīves. Par tēmu "intim", ja tas ir par personisko intim, ne šite, labi?? .. Paldies! :)

Dzintars M. 18. mar 2014. 01:44

Sapratu, ka uz brīdi esi aizpiļījusi laimes melēt citās zemēs.  A kā tagad - sekss iria?

Ingrida X. 18. mar 2014. 01:36

............. ja saskriesimies k-kad vēl te, būs forši!!! Tu esi Puisis gudrs, cik atceros- pat par daudz!!! Jo- ja gudrs pretī, savs blondums vairāk saredzams   .. kā ir, ir labi!!!

Dzintars M. 18. mar 2014. 01:34

Hallo! esi uz strīpas? Es jā.

Ingrida X. 18. mar 2014. 01:33

........ tikko atvadījos no Meitenēm blogā citā, jo- rau!- sadzēros groku! un nupat sāk nākt miegs.... es tos vīrusus ternkāju!!!!! Man vēl jāuzspēj daudz dienās desmit!!!

Dzintars M. 18. mar 2014. 01:29

Hallo! esi uz strīpas? Es jā.

Ingrida X. 18. mar 2014. 01:16

............. tikai kaut kad, pret rītu aiznākamo, krīti atk laukā, ok???

Ingrida X. 18. mar 2014. 00:43

.... un- ja esi iekritis šobrīd tai mentālajā erotismā, tad- nu tad vnk ir forši un viss!!

Ingrida X. 18. mar 2014. 00:31

   Sveiks, Dzintar! Ja kas, tikko ierēcu par Tavu repliku! ; aiz ko?- es pati šovakar, ai- nu jau jāsaka - vakarvakar, bet tas- neskaitās!, nu vot- šo vārdu "spraudnis" no Līvas izdzirdēju reizi pirmo! Atpalicība?? Vrb. Līva bieži izsakās formās aizplīvurotās, pēd.laikā- vairāk sunīši, zaķīši, kukainīši, zālītes... domāju: mana samaitātā uztvere laikam atk saprot ko ne tā; atbildēju uzmanīgi, caur puķēm, jo man tā Meitene vsp patīk ļoti!!! A Tu tgd uzliki punktu uz "i"!!! Tātad- sapratu tā, kā bija jāsaprot:) .. bet kā citādāk Meitenei bija nosaukt TO??? Visi citi apzīmējumi- vēl neforšāk sanāktu!!! Nu pasmaidi taču!   Ja jau reiz ir spraudnis, tad ir arī- iespraustuve, ne tā???   Traks te var palikt, ar to leksiku jocīgo!!! Loģiski tikai, ka tās lietiņas labās- jādara un viss!
..................
   Man prieks, ka Tev gribas runāties! Man tā trakā vēlme uznāk, kad esmu atkal mājās, uz laiku.

Dzintars M. 17. mar 2014. 20:35

Man ir replika par vārdu spraudnis. Kamēr vari, tikmēr dari! Čopējot Tavus iepriekšējos blogus, apzinos, ka manierīgi neuzsprāgsi. Man šodien arī tāds noskaņojums, ka gribas seksu, bet diez vai dabūšu. Nu nekas, izlasīšu grāmatu par ceļojumiem Sibīrijā. Tur arī ir savs mentālais erotisms.
P. S. Vispār, man pēc ilgāka laika gribas socializēties, runāties.

Ingrida X. 17. mar 2014. 20:10

Marika!!! Nu patiešām esmu priecīga!!! Vsm divām Meitenēm patika!!!
Par Naurēnu nemācēšu teikt.. kā Viņam tur fonā, pie gulēšanas.. tur jau vairāk tā kā lietiņas citas prasās, fonā   .. Ar Līvu mēs atkārtosim šo to, saistībā ar spraudni, kas zina?- atjaunināsim arī ko, beigu galā..

Ingrida X. 17. mar 2014. 20:05

.. vajadzētu gan, Līva!, atkārtot un atjaunināt- kā tur īsti ar to spraudni .. es jau cenšos, mazliet..

Dzēsts profils 17. mar 2014. 19:53

to vajadzētu atjaunināt-atkārtot

Autorizācija

Ienākt