Laikam jau virsrakstā kaut kur pēdiņas arī bija jālieto. Bet zaptes jau tāpat pietiek, ko vēl putrot.
Viens uzrakstījis, ka sieva gatavo vīriešu zapti no plūmēm. Tas nosaukums vīriešu zapte man jau gadus simts liekas dīvains (neteikšu mulsinošs, tādu nieku dēļ es nemulstu). Ir jāņogu zapte, plūmju zapte... Nosaukums norāda, no kā gatavots ievārījums. Un ir vīriešu zapte. To vāra no vīriešiem? Nekad vīriešus neesmu vārījusi vai ēdusi. Kā tur īsti ir, laikam jāprasa gudrākiem. Politiķi pie mums visu viemēr zina. Ko uzbāzties viņiem, politiķi, tādu zapti ievārījuši visiem, ka paši ir zaptē.Jāapmierinās ar vīriešu zapti, kā jau te gadiem ierasts. Samierinās ar visu.
Atslegas vārdi: tā ir559
Kurzemniece E. 3. sep 2013. 23:04nu gan sazaptojies
jautrite b. 3. sep 2013. 20:25nubet ir tak arī sieri-Vīra buča un sievas buča,arī līdzīgi nosaukumi kilavām garšvielu sālijumā.Varbūt tiešām prātīgāk būtu teikt kreftīgā zapte vai zacene-bet realitātē -tā iegājies-vīriesu zapte
Dzēsts profils
3. sep 2013. 19:39Ja godīgi ...ar zafffftēm nekrāmējos...nesaistošs paēdiens manam puncim
Elitá K. 3. sep 2013. 17:49Latviski sakot-lai ,,staaveetu,,viirietim-taa zapte ar selerijaam,kjiplokiem!
Dzēsts profils
3. sep 2013. 16:18ja šo zapti var kombinēt ar šnabi..... tad ir ok