Realitāte

26. jūl 2018. 22:49

Kaut kāds Rodijs komentējot, ieteica man dzīvot realitātē. Ha. Dzīvotu realitātē es šodien nebutu gājusi uz soc dienestu, kur manī radās nereāls jautājums - kam tas soc dienests ir domāts - iedzīvotājiem vai ministrijai? Man teica - jums ir izdevīgi sanemt invaliditātes pensiju, ne parasto priekšlaicīgo, tā taču ir puse no vecuma pensijas.Līdz parastai vecuma pensijai man vēl jānodzīvo, pašlaik es tajā varu iet 2021. gadā. Līdz tam tas gads tikai paliks lielāks... Gan jau daudzi vienkārši notic - atbildīgs darbinieks taču, bet es vairākkārt teicu -paskatieties, paskatieties savos dokumentos. Beidzot paskatījās. Un sāka ātri teikt - man jāiet pie citas darbnieces, lai pārbauda. Nu, par vairāk nekā 100 euro mēnesī man daudz konču iznāks. Tie, kas paši par sevi nedomā, turpina gulēt šodienas stulbumā - ministrijām nekas viņu pēc nav jāpārdala.
Pēc tam dzirdēju vēl kādu sociālo gudrību - kāda bijusī matemātikas skolotāja, nu vecuma pensijā, lauzusi labo roku, viņa sociālajos vērsusies ar jautājumu, vai nav iespējams sanemt kādu palīdzību. Saņēmusi atbildi - jums ir liela pensija (kādi 300 euro) un dēli, lai dēli pamet darbu, iestājas bezdarbniekos, varēs palīdzēt...

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Gunta L. 27. jūl 2018. 18:17

Skarbaa dziives realitaate,jaarauj ar zobiem un nagiem to pashu mazuminhu.

Guna a. 27. jūl 2018. 17:30

Kurš gan cits , ja ne - paC ! Gunta ...   

Sandris X. 27. jūl 2018. 17:19

Realitāte bēdīga , ierēdņu daudz, jēgas maz !   

Benita L. 26. jūl 2018. 23:12

Viennozīmīgi nevar akli uzticēties sociālajiem darbiniekiem.Pie tam pašvaldības izdod vēl savus ierobežojumus neatkarīgi no Labklājības Ministrijas.Ja invalīdi strādātu Labklājības ministrijā !Paēdis izsalkušu nesaprot.Malacis!

Vasilijs P. 26. jūl 2018. 22:54

Neatzītais Krievijas mākslinieks jau kopš septembra uzturas Jūrmalas dzīvoklī-rezidencē.Nekādu komplikāciju pazīmju.

Autorizācija

Ienākt