V. Bušmanis. Es noticēju, ka ASV ir demokrātija, bet...

5. dec 2012. 08:50

Klausieties uzmanīgi un iedziļinoties iegaumējiet. Esiet tik laipni un noņemiet krāsainās brilles kurus pazīstiet,draugiem,darba kolēģiem un visiem Tautiešiem. Patiesāk vairs nevar būt !
Ir konkrētas ziņas par to ,ka Latvija tiek gatavota kā otra Ziemeļu Telaviva ..ostas satalīta zona Krievijas dabas bagatībām,elitara citadele (Parex mantinieces -CITADELES Bankas nosaukums izskatās nav nejaušs),kur vajadzības gadījuma(militaru konfliktu Palestīnas reģionā) parbāzēt Izraēlas iedzīvotajus .... BELAKOŅS rosās Piebalgā,KARGINS Latgalē ,TRAMPS jaunākais vizitēja Rīgu vasarā ,SOTHBY ietaisījis sev ligzdu uz palikšanu,Klintone spiež atdot žīdiem īpašumus ,kas ir vesela rinda Rīgas nozīmīgu namu ,lai jaunās CITADELES valdiba varētu ātri iekārtoties valsts pārvaldnieku krēslos ... FAKTS IR ĻOTI KONKRĒTS : DOMBROVSKIS MELO UN MŪSU TAUTU UN VALSTI IR PAREDZĒTS IZNĪCINĀT
Grāmata par Albertu Kaulu - cauri grāmatas tekstiem vijas viena skaļos vārdos neizteikta baisa doma: faktiski mūsu valsti nepārvalda ne pozīcija, ne opozīcija, bet kāds Latvijas politiķiem pietuvināts mistisks trešais spēks, kas gādā mums valdības, prezidentus ieskaitot, bet kura galamērķis ir Latviju un latviešus iznīcināt. Un tas vējš nepūs no austrumiem, bet no rietumiem.
Tagad pievienoju savu komentāru:
Kad sāku pievērst uzmanību nesaprotamajām strīpām debesīs un izzināt - bija jau aptuvena nojausma par ciešu saistību ar politiku. Pirmā interneta informācija par Chemtrail - nostiprināja manu pārliecību - ka tas ir iznīcināšanas ierocis. Ja paskatās jau to visu vienkārši - pat nepētot, ir toksisks, vai nav - normāli domājošam cilvēkam taču vajadzētu saprast - Latvija taču atrodas mērenā klimata zonā - kāds sakars ar globālo sasilšanu! Vai lietus, ūdens plūdi, zemestrīces un visas pārējās dabas katastrofas, kas ir mākslīgi cilvēku izraisītas - vai tas liecina par cīņu ar globālo sasilšanu? Antarktīdā kūst ledi? - Tad vispirms būtu jārada aukstums Antarktīdā un citur pasaulē. Bet tā vietā kas notiek?


http://www.youtube.com/watch?v=9UwavBlITzs&list=PLEagcjc-tR2zZpwh6wpXzEokWdDjAFG8k&index=1&feature=plpp_video


http://www.youtube.com/watch?v=o88Kayt3CdE&list=PLEagcjc-tR2zZpwh6wpXzEokWdDjAFG8k&index=2&feature=plpp_video

Atslegas vārdi: dzīve38590, attiecības38696, cilvēki682, politika3025, Euro0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

savsem k. 5. dec 2012. 22:02

Tss ... FBI noklausās !  

Vineta K. 5. dec 2012. 17:49

Tas jau tapat bija skaidris.Ari eropa iestajamies,pasi to nezinot,pirms velesanam.To ka mums nav valdibas,to jau liekas vissi ir parliecinajusies.Bet,ko velas Amerika to maliekas katris sapratigs cilveks zina.Nepavelti gaissmas pili uzcela.Ari tur ir kautkas iebuvets,

Vasilijs P. 5. dec 2012. 16:16

Ka jau mineju-Amerika neelpotu,ja nebutu domu apmainas...

Vilnis S. 5. dec 2012. 14:47

Bušmanis ir gudrs - gandrīz kā Zālamana apenes..

Dzēsts profils 5. dec 2012. 10:11

Latvija ES Ķinas mūra lomā...

Autorizācija

Ienākt