Šis tas (lai nebūtu priekš kaķiem)

14. aug 2012. 10:27

Būs tādi, kas kārtējo reizi noteiks - nu gan sviests. Es par komentāriem arī tā varu teikt, tikai, lai apvainotu anonīmos nikus, daudz laika un sviesta vajag... Neteikšu, kura portāla komentārus palasīju. Apvainot, nosodīt ir nenoliedzami vienkāršāk nekā atklāti stāstīt par savām ekskorta meitenes gaitām. Smieklīgi dot padomu citām, ka vīrs jāaposta. Vai tad vīrs nav cilvēks, viņš nezin, ka viņu aposta. Vienā vietā runā tā, otrā citādi. Tā ekskorta meitene atklāti pasaka, ka naudu pelna ar otru galu, bet cik to slēpj - pārguļ ar priekšnieku un saņem vairāk, bet dara mazāk. Un kura būs tā, kas pateiks, ka arī laulībā sievietes pērk seksu - taisot ēst, mazgājot zeķes...
Ne jau velti runā, ka vīrs dzer sievas dēļ. Piedzeršanās taču ir aizbēgšana. Kad savai vecajai mātei teicu - vismaz kapā vecais (mans tēvs) var darīt, kā pats grib, viņa sadusmojās. Ir cilvēki, kas nav muļķi un saskata jau šodien ne tikai to, dažādiem veidiem mēģina cīnīties pret visādām nebūšanām. Muļķu gan ir vairākums. Viņiem nav vajadzīga arī atklāta izrunāšanās, jo tad taču var atklāties viņu muļķība. Vieglāk ir skaļi un bravurīgi otru tikai nosodīt.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Dzēsts profils 14. aug 2012. 17:38

Nu tā jau sanāk- vai tad Tu kādreiz esi par kādu  ko labu pateikusi? Visi tik ir muļķi,  nesaprašas, neviens nespēj iedomāties- cik lielas Tev ciešanas bijušas un ir, cilv ēki ir slikti- suņi labi... Nav grūti tā dzīvot- spēku nepaņem tāda attieksme?

Gunta L. 14. aug 2012. 17:24

...pareizi ir tā, kā es saku, viss cits ir muļķības. Ha

Dzēsts profils 14. aug 2012. 16:41

Jā, ir viena nabassaite, ko pārgriež tūlīt pēc bērniņa piedzimšanas- ar to veiksmīgi tiek galā medpersonāls.. Bet ir vēl viena, ne taustāma,  bet itin reāla- tā ir saikne starp bērnu un māti - un to arī sauc par nabassaiti- izteiksmīgi un saprotami, lai būtu.. Ja cilvēks visu mūžu- ne tikai bērna  vecumā ir atkarīgs no mātes viedokļa un turas pie - kā Tavā gadījumā- pie liela naida- ko un kā māte ir darījusi, kā viņam dzīvi maitājusi- tad nu saka, ka nabassaite nav pārcirsta - cilveks nedzīvo savu dzīvi...

Dzēsts profils 14. aug 2012. 16:35

Es jau arī par Tevi un Tavu māti runāju-  ... Paskaties savā tekstā--- otrā  rindkopa..  Nav jau pirmā reize..Kur Tu tur pusmāsu saskatīji- nesapratu gan.

Gunta L. 14. aug 2012. 15:43

Ne to nospiedu
Sonja Vētra - mana māte ir mana māte, nezināju, ka man ir kaut kāda pusmāsa. Aprobežoti cilvēki jau visu zin vislabāk, arī to, kurš ar kuru guļ. Un to nabassaiti parasti pārgriež mātēm.

Gunta L. 14. aug 2012. 15:40

Mana māte ir mana māte, nezināju

Dzēsts profils 14. aug 2012. 14:22

Štelle ar priekšnieku- šantāžas paveida darījums--- arī tādā veidā darbu dabūt...
Savādāk un atklāti tas ir Holivudā....

max m. 14. aug 2012. 14:01

Neviena briivpràtiigi nepiesakàs,nu par to shtelli ar priekshnieku

Dzēsts profils 14. aug 2012. 10:57

Tavs naids pret māti- pamatots, nepamatots- laikam ir visas dzīves vadmotīvs. Adekvātāks cilvēks būtu jau sen pārcirtis to " nabassaisti"  un - sācis dzīvot savu- pieauguša  cilvēka dzīvi... Tu gan nē- jo tā ir ērtāk, vai ne..  
Nebūšanu mūsu dzīvē ir daudz,  gan bija , gan būs- tas ir nebeidzams process, un arī veidu - kā ar tām tikt galā, vai- netikt - katram ir tiesības izvēlēties savu..  

Dzēsts profils 14. aug 2012. 10:32

Murgs

Autorizācija

Ienākt