9 lietas, kā laimīgs pāris nekad neuzvedīsies, jo viņi novērtē savas attiecības

11. apr 2021. 01:08



Katrs pāris cenšas darīt visu iespējamo, lai saglabātu attiecības vienā veselā. Viņi darīs visu iespējamo, lai padarītu savu otru pusīti laimīgu, bet dažreiz viņiem tas neizdodas.

Diemžēl ne visi zina visus iespējamos veidus, kā, iespējams, uzturēt brīnišķīgas un veselīgas attiecības.

Daži cilvēki patiesībā zina, kā izveidot veselīgas attiecības. Ir lietas, kuras viņi dara, un, kas ir vēl svarīgāk, lietas, kuras nevajadzētu darīt, lai saglabātu veselīgas attiecības. Ja vēlaties uzzināt un iemācīties šīs lietas, tad šeit ir 7 veidi, kā laimīgs pāris nekad neuzvedīsies, jo viņi novērtē savas attiecības augtāk par visu citu.

1. Strīdēties tā vietā, lai atrastu risinājumu
Neviens laimīgs pāris netērēs savu enerģiju strīdiem. Viņiem svarīgāk ir atrast risinājumu problēmai, kas viņu starpā rada spriedzi. Attiecībās partneriem nav jābūt vienam pret otru, bet gan pret problēmu.

2. Būt pārmērīgā aizsardzībā
Kad viens no viņiem kritizē otru, partneris neapvainojas un neuzsāk strīdu. Tā vietā viņi uzklausa viņu partnera teikto un mēģina sevi uzlabot. Viņi šīs lietas uzskata par noderīgiem ieteikumiem, nevis apvainojumiem.

3. Izvairīšanās no sarežģītām tēmām
Daudzu pāru sliktā īpašība ir noteiktu tēmu nepārrunāšana līdz galam. Viņiem šķiet, ka šī tēma ir pārāk sarežģīta un grūta, un viņi uztraucas, ka no šīs sarunas varētu sākties strīds. Veselīgās attiecībās partneri to nekad nedarītu. Viņi zina, ka labāk ir visu atklāti izrunāt, lai viņi varētu kopā strādāt pie tā, lai atrisinātu šo problēmu.


4. Aizvainojuma turēšana sevī
Piedošana ir svarīga visu attiecību sastāvdaļa, gan romantisku, gan citādu attiecību. Problēma tikai ir tāda, ka iemācīties piedot ir prasme, kuru ne visi var tik viegli apgūt. Laimīgi pāri to ir iemācījušies un vienmēr turpina to praktizēt attiecībās. Viņi nekad netur aizvainojumu vienam pret otru, tā vietā viņi strādā pie problēmas atrisināšanas un turpina tālāk dzīvot.

5. Klusēšana
Viņi netic tam, ka klusēšana strīdu vai citu situāciju laikā strādā. Kad partneri dusmojas viens uz otra, viņi zina, ka labāk ir runāt par to, kas viņiem traucē, nevis ignorēt viņu partneri. Viņi nekad neuzkrāj savas jūtas, jo viņi zina, ka tās tik un tā kādreiz atgriezīsies.


6. Koncentrēšanās uz slikto
Jebkurās attiecībās ir tik daudz laba, tad kāpēc gan lai partneri vēlētos pievērsties kaut kam sliktam? Šādi rīkojoties tikai pieaug negatīvisms attiecībās, un to zina ikviens laimīgs pāris. Viņi labprātāk koncentrējas uz pārsteidzošajiem kopā būšanas aspektiem un piestrādā pie visa cita, kas nav tik labs attiecībās.

7. Spēles ar prātu
Spēles ir paredzētas bērniem, bet attiecībās ir jābūt diviem saprātīgiem pieaugušajiem. Viņi nespēlējas ar partnera prātu melojot, manipulējot un tēlojot upuri attiecībās. Tā vietā viņi izmanto taisnīgu un godīgu pieeju visam, kas notiek viņu attiecībās vienam pret otru.

8. Neievēro robežas
Kad kāds no partneriem attiecībās nosprauž kādas noteiktas robežas, viņu partneris tās ievēro. Viņi nekad nešķērso šo līniju un nemēģina pārkāpt šīs robežas, jo zina, ka tas tikai varētu sāpināt viņu partneri.

9. Vērsties vienam pret otru
Īstas attiecības ir starp diviem cilvēkiem, kas ir iemīlējušies un kopā veidot laimīgu dzīvi. Šajā stāstā nav vietas diviem cilvēkiem, kuri ir pavērsušies viens pret otru. Ikviens laimīgs pāris zina, ka viņi ir kā komanda un ka viņiem ir jāsaglabā šis komandas spars.

Ja jūs attiecībās neizvairieties un neievērojiet šīs lietas, tad tagad ir īstais laiks to sākt. Nekad neuzvedieties šādos veidos, un jums var būt attiecībās ar savu mūža mīlestību, kuras ir veselīgas, laimes pilnas un izturīgas.

Avots: https://aizlase.lv/9-lietas-ka-laimigs-paris-nekad-neuzvedisies-jo-vini-noverte-savas-attiecibas/79431

Atslegas vārdi: attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Gunta L. 22. apr 2021. 15:09

Uzrakstīts gudri un pareizi,tikai man nav paveicies,es šādus pārus nepazīstu.

Vasilijs P. 17. apr 2021. 11:55

Tur bērni ātri nobriest,jo nav vecāku intreses.

Vasilijs P. 12. apr 2021. 10:32

Latvijas Aizsardzības Ministrija izsludinājusi konkursu"Floida rads" līdzinieks,pieteikts mantojumam+autto.

Autorizācija

Ienākt