Būt vienai – nav slikti, slikti ir palikt uz visu mūžu ar nepareizo cilvēku

11. apr 2021. 00:33

Esi viena tik ilgi, kamēr atrod to, kas centīsies tevis dēļ.

Būt vienai – tas nav baisi un arī ne slikti, tas nav lāsts vai jeb kura cita muļķība, kuras izdomā cilvēki. Būt vienai – tas nav būt vientuļai, kamēr vien pati to neizlemsi. Būt vienai ir labāk, nekā piekrist rindai sliktu randiņu, pēc kuriem tu sevi neieredzēsi vai pamosties kopā ar kaut kādu puisi, kurš pat neatceras tavu vārdu. Būt vienai – tas ir laiks, lai izprastu sevi un šis laiks ir ļoti svarīgs. Cilvēki ļoti baidās no vientulības, kaut tam nav nekāda iemesla, jo viss atkarīgs tikai no sevis paša – labi tas būs vai slikti.

Esi viena, tik ilgi, kamēr atradīsi to, kas nerunā vienkārši tāpat, ka būs blakus, kas būs tiešām blakus un vienmēr būs priecīgs tevi redzēt. Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kas nemeklē dažādas atrunas, bet tiešām grib pavadīt laiku ar tevi, grib darīt to, ko tu vēlies.

Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kas runā par tevi, kas stāsta par tevi saviem draugiem, ģimenei, kolēģiem, nejaušam ceļabiedram autobusā – visiem. Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kas lepojas ar tevi, jo kaut kas cits nav jūsu vērts.


Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kas nevar sagaidīt tikšanos ar tevi, bet ne tāpēc, ka grib tevi kontrolēt, bet tāpēc, ka uztraucas par jums. Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kam nevajag pierādīt, ka esi mīlas cienīga, kuru nevajag pierunāt, lai viņš tevi iemīlētu. tas, kura uzmanība ir jāizlūdzas, nav tava laika cienīgs. Ja tu kādam patīc, tu to zināsi, ja ne, tad ir laiks viņu atlaist un koncentrēties uz sevi.

Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kurš skumst pēc tevis, kad tevis nav blakus, bet ne to, kas aizmirst par tevi brīvdienās, tiklīdz piedzeras vai viņam kļūst garlaicīgi. Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kuram nav vienalga ko tu jūti. Bet nevis to, kurš saka ”Tu taču man piedosi, tu vienmēr piedod” . Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kurš nepazudīs bez brīdinājuma un neliks tev dzīvot minējumos.

Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kurš lepojas ar tevi, kas iedvesmo tevi, kas grib lai tu esi labākā un grib palīdzēt tev to sasniegt. Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kas palīdzēs atbrīvoties no kompleksiem un cels tavu pašapziņu. Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kurš tevi liks pirmajā vietā, jo tev nav laika būt par kaut kādu rezerves variantu.

Esi viena tik ilgi, kamēr atradīsi to, kurš tiešām centīsies tevis un jūsu dēļ. Tik ļoti daudz cilvēku piekrīt viduvējām attiecībām ar nepareiziem cilvēkiem – neesi viena no viņiem. Mīlestība – tas ir tas, kur nekad nevajag piekrist mazumiņam.
Bet līdz tam – esi viena. Tu pēc tam pateiksi sev paldies par to.  

Avots: https://edzive.lv/mili/but-vienai-nav-slikti-slikti-ir-palikt-uz-visu-muzu-ar-nepareizo-cilveku/

Atslegas vārdi: Attiecības - jeb - Skumjās7

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Gunta L. 20. apr 2021. 16:16

Esi ar to,kas runā par tevi labu,kad tevis nav klāt.

Autorizācija

Ienākt