Junāt jau var....bet vai sapratīs.....

3. sep 2012. 13:10

....ja kas uz sirds.....nebaidies izteikt visu.....jo savādāk dusmas tikai krāsies......jutīsies pats slikti un arī tas..... kurš tavuprāt izdarījis nepareizi...... nemainīsies.....jo vienkārši nezinās.....ka tevi tas aizskāra.....

Atslegas vārdi: attieksme3443

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Vilks V. 3. sep 2012. 17:26

Tāpēc ir Draugi,kuri Tevi ir iepazinuši,pieņēmuši tādu,kāda esi
un sapratīs Tevi,lai kas ar Tevi notiktu!

Inta V. 3. sep 2012. 15:54

Mūsdienu pasaulē sevī slēptās un apslāpētās dusmas ir kļuvušas par kaut ko ierastu. Tās uztveram gandrīz kā iesnas un domājam,gan tās pāries.Tomēr ,ļaujot dusmām iziet,es parādu,kas, pēc mana prāta ,ir nevietā,tādējādi aizsargāju savu integritāti tādā veidā,kas visiem nesīs labumu.

Ineta L. 3. sep 2012. 15:24

Katrreiz spert ārā visu, kas uz sirds jau ar nebūtu prātīgi. Varbūt vajag atdzist un pārdomāt, vai pats pareizi esi sapratis situāciju vai teikto. Dusmas krāt gan nav lāga.
Ja grib skaidrību, tad jārunā, sapratīsities vai ne, tas jau ir cits jautājums. Kā mācēs klausīties un iedziļināties. Ja būs tukša brēkāšana, tad dusmas tik vairosies.

Dzēsts profils 3. sep 2012. 14:02

Runāt var un vajag, jo,tiešām, neviens nav gaišreģis tiktāl, lai nojaustu viu, kas otram prātā. Un - ja ir svarīgi , lai saprastu -tad ir jārunā tādā valodā, kā tas klausītājs saprot, vienalga- kā pašam gribētos izteikties...

Autorizācija

Ienākt