Viedoklis iz nesenas pagātnes (bet būtībā nekas nav mainījies)

16. dec 2011. 09:29

  



  Valstī neviens necenšas izvērtēt, kāpēc kopš 1991. gada tik strauji pieaudzis noziedzības līmenis. Viena vien pagasta kriminālnoziegumu izvērtēšana rāda, ka tie pagasta attīstībai un cilvēku labklājībai nodarījuši lielus zaudējumus.
       Pēdējos desmit gados nopostīts un izdemolēts simtiem dažādu būvju: šķūņi, dzīvojamās ēkas, kaltes, fermas, pagrabi. Izkāva pusotra tūkstoša govju, simtiem zirgu, cūkas – veselām fermām, tāpat citus mājdzīvniekus...
       Latvijas mežu izvazā pa kreisi un labi, saņemto naudu apēd importa produktos, iztērē importa lupatās, mašīnu graustos utt. Cilvēki strādā mežos, lai tikai tērētu, nevis celtu tautsaimniecību kopumā. Ja iedziļinās postošajos procesos, viss liecina par kaitniecību.
       Pēc 1991. gada Latvijā sāka iepludināt lēto kontrabandas spirtu, lai vieglāk apmuļķotu un pakļautu vienkāršo cilvēku. Daudzi mirst no saindēšanās ar «krutku». Varas iestādēm ir zināms gan par nelegālā spirta izplatību, gan par tā radītajām postošajām sekām, bet nekas netiek nedarīts, lai izbeigtu šo latviešu nelaimi.
       Tautu nodzirda, noziedzības līmenis pieaug. Vainīgie? Vainīgo nav...

Arnis Auziņš
Avots: http://home.parks.lv/latvietis/29_57augusts/lapa7.htm

P.S. Nav naozīmes vai alkohols ir legāls vai nelegāls. Svarīgi ir tas, ka mēs izvēlamies to lietot. Un tādējādi, paši sevi pakļaujam noziedzinieku varai.... (K.B.)

Atslegas vārdi: alkohols6

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Kaspars B. 19. dec 2011. 12:37

Larai. Kāpēc beidzot?

raisa l. 16. dec 2011. 12:24

tiesaam,ar alkohola paliidziibu visvieglaak gan apmulkot,gan paklaut

vaards u. 16. dec 2011. 11:21

Beidzot naci pie secinajuma.man prieks par tevi

Autorizācija

Ienākt