Pie kuras grupas piederi 95% vai 5%?!

21. nov 2011. 11:51

Nav svarīgi, kā kompānijā jūs strādājat šodien. Nezinot interneta tirdzniecības metodes un paņēmienus, jūs neizveidosiet dzīvot spējīgu un veiksmīgu biznesu.



5% dzīvo kā paši to grib!
95% - izliekas, ka viss ir kārtībā, bet patiesībā tomēr zemapziņā ir vēlēšanās pēc kaut kā vairāk..., bet ir slinku kaut ko darīt...

Tiem, kuriem pietiek ar mazumu - lai tad arī paliek mazums!

Eksperti atzinuši Stiforp par vienu no labākajiem interneta uzņēmumiem. Tajā strādā arī veiksmīgākie interneta uzņēmēji, kā Frank Astheimer - miljardieris, Mikhail Livshitz (bijušais rīdzinieks) - miljonārs!
ASV interneta biznesā strādā 15.000.000 cilvēku! Protams ne jau visi ir miljardieri un miljonāri, bet tomēr nopelna pasīvos ienākumus atkarībā no biznesa izvēles un ieguldītā darba.
Vai ir grūti atkārtot jau zināmas un pārbaudītas metodes? Kāpēc jācenšas atkārtoti izgudrot velosipēdu?
Izvēlies padomdevējus no veiksmīgo vidus!
Ja klausīsiet padomdevēju, kurš pats nav neko nopelnījis - tad arī Jūs nekad nenopelnīsiet!
Ja klausīsiet padomdevēju, kurš nav spējīgs, kā tikai strādāt algotu darbu - t.i. strādāt cita labā - arī Jūs strādāsiet tikai cita labā!
Pajautājiet sev - vai tiešām es neesmu tā vērts, lai iegūtu finansiālu neatkarību?
Vai es neesmu tā vērts, lai dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi?!
Jau no mazotnes mums ir mācīts - samierinies ar to, kas mums ir.  Ir liela atšķirība starp "'samierināties"' un "būt pateicīgam'. Būt pateicīgam par to, ka ir darbs, ka ir ēdamais, ka ir jumts virs galvas - JĀ! Bet samierināties ar to nozīmē, ka NEKAD JUMS NEKAS VAIRĀK ARĪ NEBŪS!
Vai zināt, kas vairumam cilvēkiem neļauj dzīvot to dzīvi, kādu vēlētos?
Atbilde ir vienkārša - nauda!
Nauda vispirms ļauj dzīvot brīvu un neatkarīgu dzīves veidu. Tieši tāpat kā var iemācīties lidot, nirt, progammēt - tieši tāpat katrs var  iemācīties veidot savu bagātību. Tāpēc vispirms noskaidrosim, kāpēc nauda ir tik svarīga? Kādā izmēģinājumā ir noskaidrots, ka mēs zaudējam 50% no savas veiktspējas, ja mums ir finansiālas grūtības. Un tas ir pamatots uz vairākiem iemesliem:
pirmkārt - jūs nevariet pilnībā koncentrēties uz jūsu darbu, jo jūsu domas aizņemtas ar jūsu rūpēm.
otrkārt: jūs jautājiet sev - kāpēc es to visu daru - strādāju no rīta līdz vakaram, bet bankas rēķins tā arī neaug.
treškārt: jūs koncentrējiet savu uzmanību uz īslaicīgiem risinājumiem, un aizmirstat strādāt pēc ilgtermiņa plāna.
ceturtkārt: jūs neredziet lielu daudzumu labu iespēju un jauciet "steidzamo" ar "svarīgo". Šie cilvēki saka: man tagad ir citas problēmas un līdz ar to zaudē ļoti daudz labu iespēju. Ja jūs satiksiet tos pašus cilvēkus pēc 5, vai 6, vai 10 gadiem - jūs atklāsiet, ka šiem cilvēkiem ir tā pati dienas kārtība, ka vēl aizvien viņiem ir jārūpējas par "'steidzamām" lietām un tāpēc  nauda viņiem nav kļuvusi par cēlēj spēku viņu dzīvē.
Un piektkārt un tas iespējams  ir vissvarīgākais iemesls: kāpēc nauda ir tik svarīga - kam nav naudas, tam jebkurš sapnis kļūst nesvarīgs un nereāls. Tāds cilvēks zaudē ticību labākai nākotnei.
Un šeit esam nonākuši pie secinājuma - mums jāsāk rūpēties par naudu, lai tā mums nekļūst pārāk svarīga. Tāpēc rīkojieties kā visi veiksmīgi cilvēki - paņemiet tēmu "nauda" - un izveidojiet to par "neticami svarīgu"!
Sāksim mūsu kopējo ceļu - vispirms noskaidrosim, kādā stāvoklī atrodas jūsu finansiālā situācija - paskatieties uz jūsu bankas rēķinu. Vai nu jums parādīsies skāba mīmika, vai arī atradīsiet apstiprinājumu tam, ka labi protat apieties ar savām finansēm. Lai nauda kļūst par vienu no atbalstiem jūsu dzīvē! Nauda principiāli var vai nu sarežģīt, vai nu atvieglot jūsu dzīvi. ...

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (30)

Dzēsts profils 6. dec 2011. 13:41

Inta D. 28. nov 2011. 20:53

mazliet palabošu - man vajadzīga nauda, lai piepildītu savus sapņus! Es naudu pelnu nevis pelnīšanas pēc - manā uztverē - nauda ir visdraņķīgākais cilvēku izgudrojums!
Stulbi, ja mākslinieki tagad ir atkarīgi no naudas! Bez naudas - cik ideju paliek nerealizētu! Arī man ir savs projekts - savā ziņā unikāls - neviens to vēl na darījis, bet tam vajag daudz naudas. Mūsu valstī tagad drīz s...s būs naudu!
Paši izvēlējāmies kapitālismu - nu tad pelnīsim naudu, lai varētu īstenot kaut ko no saviem sapņiem!

Vilks V. 27. nov 2011. 22:31

"Būt pateicīgam par to, ka ir darbs, ka ir ēdamais, ka ir jumts virs galvas - JĀ! Bet samierināties ar to nozīmē, ka NEKAD JUMS NEKAS VAIRĀK ARĪ NEBŪS!"

Piedod,vēl ir mīlestība ,prieks par darbu,kuru esi veicis pēc labākās sirdsapziņas,
un varbūt,pat ja tas netiek novērtēts naudas izteiksmē(jo pasaulē,kurā valda nauda ir citi likumi...)bet to JŪT,ka tiek novērtēts CITĀDI...
Jautājums tikai viens-kad Tev būs daudz naudas(ja Tev ir tāds mērķis-lai veicas...),
vai Tu esi pārliecināta,ka Tu spēsi apstāties!Ja nespēsi būt pateicīga par to,kas ir dots šajā brīdī,ja nespēsi saprast ,ka pat invalīds saviem TUVAJIEM Tu BŪSI VAJADZĪGA-mazliet šaubos...Un padomā,vai  tad Tev nepietrūks Tavu -Tevis gatavoto leļļu?
Novēlot veiksmi izvēlē-ViVi
IZVĒLE!

Inta D. 22. nov 2011. 08:43

Nebiju domājusi vēl ko piebilst, bet tomēr laikam vajag.
Vispirms par MLM kopumā - protams ir ļoti liela nozīme, kuru kompāniju izvēlēties. Lielākā daļa kompāniju ātri bankrotē. Kāpēc? Vai nu nepietiekams finansējums - darbības sākumā ir liels dalībnieku pieplūdums, un pie nepietiekoša finansiālā seguma - iznākums skaidrs. Cits variants, kad kompāniju dibinātāji neplāno ilgu darbību - uzdevums pieaicināt katram pēc iespējas vairāk cilvēku, un pie slikti izstrādātas apmaksas sistēmas, loģiski, ka cilvēki vīlušies ātri pamet biznesu, un gan jau no viņu pieaicināto pulka kāds arī paliks. Vēl liels mīnuss - ja kompānija izliek lielas naudas summas par reklāmām GOOGLE u.c., bet kā zināms - izdevumi neattaisno ienākumus. Atkal - šāda kompānija ir nolemta aizmirstībai. Piemēram StiforP nemaksā par reklāmām, tā izvēlējusies citu ceļu - labāk to naudu maksāt cilvēkiem.
MLM  - vienkāršā valodā runājot - tiešā kontakta bizness. Tas nozīmē, ka pārsvarā veiksmīgākie ir tie, kuri strādā tiešā kontaktā ar cilvēkiem - Vai Skype, vai tiekoties, vai telefons... , tā ir visiem zināma patiesība - satikt cilvēku, vai runāt ar viņu ir pavisam cits iespaids nekā e-pasts.
Un uz visām MLM vienādi attiecas viens likums, kuram parasti daudzi nepievērš uzmanību - skaties, zem kura cilvēka pieraksties! Ja tavs sponsors nepalīdz, nepamāca, nestrādā ar tevi - un tu, cilvēks nezinādams, ko darīt - protams aiziesi no biznesa, pat lāgā neiesācis. Piemēram ilggadējie profi jau var atļauties paši izvēlēties kompanjonu un tā arī dara. Ar kuru katru viņi nestrādā.
Un vēl - to protams nemāca vairumā kompāniju, bet - jāstrādā kopā - jāveido komandas darbs - tad būs arī atdeve.
Es kāpēc to visu rakstu - tāpēc ka ir nepietiekoša un nepareiza informācija par MLM. Parasti šādas anti reklāmas izplata tieši neveiksmīgie, vai bankrotējošie, vai vienkārši konkurenti.
Internetā katru dienu uzsāk aptuveni 3000 jaunu kompāniju. Vairums no tām nenoturas pat gadu. Bet kā izvēlēties, kurš ir tas bizness, kurā ir vērts iet? Kā atrast to, kurā nebūs vilšanās? Viena atbilde - informācija, informācija un vēlreiz informācija!
Papēti, izzini, kas ir šīs kompānijas virsotnē. Ne jau velti augstākās pilotāžas meistari vispirms perfekti izpēta biznesa plānus, apmaksas sistēmas, kompānijas darbības principus u.t.t. Kāpēc ir ieteikums klausīties un ieklausīties tādu cilvēku pieredzē? Tāpēc, ka balstās uz ilggadēju darbu un pieredzi! Un ja kompānijā strādā šādi cilvēki, un ir viņu atbalsts un visa iespējamā palīdzība, cik pamatoti var būt apgalvojumi par krāpniecību?
Patlaban es nerunāju tikai par StiforP - jo ir daudz un dažādu labu arī citu kompāniju un citu biznesa veidu. Tikai katrs izvēlas sev piemērotāko. Ne vienmēr ir labs citam, kas labs pašam un otrādi. Bet tāpēc cienot citus cilvēkus - nevajag noniecināt viņu darbu, viņu izvēli attiecībā uz biznesu.
Un atbildot uz pēdējo komentāru - riskēt ar naudu.
Iedomājieties, ka vēlaties atvērt savu veikalu. Tam nepieciešama kāda noteikta summa un tā nav tikai 25Ls. Jūs ņemat kredītu. Kas seko tālāk? Jūs pieliksiet visas pūles, lai sāktu pelnīt, jo bankrota gadījumā - zaudējums ir pamatīgs. Arī šeit ir risks, bet daudz, daudz lielākā apmērā un ne katrs to var atļauties.
Interneta bizness jau ar to atšķiras, ka šeit biznesa uzsākšanai nav nepieciešami tūkstoši! Un kas būtībā ir pāris desmit latu, ja cilvēks interneta biznesu uzver tāpat kā jebkuru citu darbu - ar visu nopietnību un atbildību? Tad jau pat vienkārši uz algotu darbu nevar iet - darba devējs VARBŪT nesamaksās. Un strādāt internetā tāds pat darbs vien ir - tikai otrpus monitoram - virtuālā pasaulē.
Starp citu StiforP ir spoguļattēls vārdam Profits (Peļņa). Ne velti kompānijas dibinātājs Nauder Khazan izvēlējies šādu nosaukumu - un ne velti šo kompāniju novērtējuši tīkla mārketinga speciālisti -
There are OVER 200 Million Home Based Business Operators in the world and sooner or later they ALL WILL need this service...STIFORP. [PROFITS spelled backwards]!!!
Praktiski šis komentārs ir domāts tiem foruma dalībniekiem, kuri steidzas izteikt secinājumus, vērtējumus par jautājumiem, par kuriem nav saņēmuši pilnvērtīgu informāciju.
  

savsem k. 21. nov 2011. 22:15

Un ja vēl jādomā , jamācās un ar savu naudu ir jāriskē - gribētāju paliek vēl mazāk ...

savsem k. 21. nov 2011. 22:11

Ne visi ir spējīgi patstāvīgi strādāt - ja priekšnieks nestāv aiz muguras un nekomandē ...

Inta D. 21. nov 2011. 22:05

Ja nebūtu interneta - paliek mana māksla, bet zinu, ka ne visiem ir tādas iespējas, tādēļ arī mudinu cilvēkus aizdomāties - kādēļ gan visur citur cilvēki drošāk attiecas pret interneta biznesu. Pie mums - rodas iespaids - it kā kā ar varu bāztu naudu ķešā!  

savsem k. 21. nov 2011. 21:59

Nuja .... bet ja nebūtu interneta ?

Inta D. 21. nov 2011. 21:39

Es arī vēl pavisam piederēju pie tā 1%!!! Bet veselība ir beigta un beigta balle! Starp citu, lai nevienam nerastos nepamatotas iedomas, ka es no neko nesaprotu no smaga fiziska darba un taustāma ražošanas - vismaz divas profesijas varu nosaukt - leļļu meistars un TIG, MAG metinātāja.
Ne jau prieka pēc sēžu mājās. Tagad ir tā kā ir!
Žēlastības dāvanas man nevajag! Turpinu strādāt un pelnīt tā, kā veselība atļauj. Desmit gadus atpakaļ mans vīrs nevarēja saprast, ko nozīmē sāpes, līdz pašam sākās līdzīgas problēmas. Un līdz ar to izmainījās arī viņa attieksme pret pelnīšanu internetā.
Tas tā - pārdomām...

savsem k. 21. nov 2011. 21:21

Es piederu pie tā 1% kas kaut ko taustāmu ražo ....

Inta D. 21. nov 2011. 15:01

Ja nepiederi pie gaisa tirgoņiem - kāpēc lieto internetu? kāpēc vispār lieto datoru? Arī šīs ir materiālas vērtības! No kurienes tas viss radies - no zila gaisa? Te nav ieguldīts darbs?

Dzēsts profils 21. nov 2011. 14:54

Es pie gaisa tirgoņiem nepiederu un uzskatu, ka pamatā visam ir darbs ar materiālo vērtību radīšanu, nevis nodarbošanās ar PVN pievienošanu gaisam. Tas lai paliek tirgoņu ziņā.

Inta D. 21. nov 2011. 14:19

Es neesmu ne kompānijas boss, ne arī strādāju algotu darbu. tam es pieliku punktu. Kāpēc? Tāpēc, ka sapratu - algots darbs "apēd" manu veselību, bet invalīds es nevienam, izņemot tuvāko cilvēku - nebūšu vajadzīga. Un mūsu svētītā Latvija man vecumdienās atmetīs labi ja, lai nenomirtu badā!
Un atļaušos mazu piebildi par atpazīstamību un miljoniem...
Daudzi cilvēki internetā nedzenas ne pēc miljoniem, ne popularitātes - vienkārši ekonomiskās krīzes laikā meklē iespējas un arī atrod un galvenais IZMANTO TĀS, lai iegūtu vēl kādus papildus ienākumus. Un kas šeit ir tik peļams, ja maciņš papildinās ar naudiņu? Un it īpaši, ja viss darbiņš ir tikai dažas stundas nedēļā, bet slinkākajiem - vispār ar laiku GARANTĒTS PASĪVAIS IENĀKUMS?

Aivars K. 21. nov 2011. 14:05

man nevajag ne atpazīstamību, ne miljonus.. es ***es pats*** un ar to man pietiek..))

dior d. 21. nov 2011. 13:50

cita kategorija

raisa l. 21. nov 2011. 13:37

un man ar ne

Dzēsts profils 21. nov 2011. 13:35

Tad nekā , Aivar, miljardi un atpazīstamība pasaules limenī Tev nespīd.. Ja nu kas- man arī..

Aivars K. 21. nov 2011. 13:33

nekad neesmu piederējis vairākumam..))

Dzēsts profils 21. nov 2011. 13:21

Inta , Jūs esat kompanijas boss, vai strādajat algotu darbu?

raisa l. 21. nov 2011. 13:16

paplasinu redzes loku,maaciities no gudriem cilveeekiem ir noderiigi,man ir daudz draugu-kaadu tas var ieintereseet -iemeslu daudz.nenervozee,pastaasti par to instrumentu,kuru pieprasa,tas jau galvenais.

Autorizācija

Ienākt