Šos neesmu ēdis,tādēļ atstāju.....
Vasilijs P. 25. mai 2013. 08:49Viņa atbildesSapratisi,ko lelle doma.
IlonCis I. 25. mai 2013. 08:55Viņas atbildesEh, sakārdināji! Tūlīt iešu nopirkt. Un lazdu riekstus arī.
Dzēsts profils
25. mai 2013. 08:58Viņas atbildesTik ne Indijas.
Dzēsts profils
25. mai 2013. 09:00Viņas atbildes
Dzēsts profils
25. mai 2013. 09:15Viņas atbildes
Leonora t. 25. mai 2013. 10:27Viņas atbildesPiedevām vēl ēdu-lazdu,valriekstus,zemesriekstus arī.
Dzēsts profils
25. mai 2013. 10:35Viņas atbildes
Dzēsts profils
25. mai 2013. 11:10Viņas atbildesvisgaršigākie..un visgrūtāk vaļā dabūjami---cietie rieksti.
Dzēsts profils
25. mai 2013. 11:13Viņas atbildesvispār visi no nosauktejiem
Dzēsts profils
25. mai 2013. 11:16Viņa atbildes
Vineta K. 25. mai 2013. 11:43Viņas atbildesJa,ja lazdu riekstini.Un un,un,zemesrieksti.
max m. 25. mai 2013. 12:21Viņa atbildesEdu labpràt arii pàréjos riekstus,bet lieli lazdu rieksti
Anita A. 25. mai 2013. 12:34Viņas atbildesMandeles, lazdu un Indijas rieksti...Ļoooti garšo rieksti. Negaršo sālītās mandeles un zemesriekstu sviests.
Dzēsts profils
25. mai 2013. 12:37Viņas atbildes
Dzēsts profils
25. mai 2013. 13:18Viņas atbildesValrieksti- ārpus konkurences, garšo dikti, dikti. Ēdami jau ir gandrīz visi, tomēr labprātāk šņakstināšu- Indijas riekstus, pekanriekstus, makadamijas riekstus... bet atteikšos no ciedru riekstiem un zemesriekstiem.
Zhan Z. 25. mai 2013. 15:48Viņa atbildes
Dzēsts profils
25. mai 2013. 21:20Viņas atbildes
Signe Š. 25. mai 2013. 21:40Viņas atbildes
Ļoti garšīgi !
Dzēsts profils
25. mai 2013. 22:23Viņas atbildes
Vlads M. 26. mai 2013. 01:28Viņa atbildes