14.Saeimas atlaišana

12. nov 2023. 19:41

LATVIEŠI, IR JĀPARAKSTĀS !!!
    Vairākas partijas – tādas, kas ir parlamentā un arī tādas, kas nav tajā tikušas un kam, visdrīzāk, arī nākamajā iekļūt nav tikpat kā nekādu izredžu, ir iniciējušas parakstu vākšanu par 14.Saeimas atlaišanu.  Aplūkojot šo partiju sarakstu, nākas atzīt, ka praktiski visas tās ir mūsu tautai naidīgas, un neviens prātīgs Latvietis pat ļaunākajos murgos nevarētu iedomāties par kādu no tām vēlēšanās balsot. Tajā pašā laikā, vērojot pašlaik Saeima notiekošo, jāsecina, ka bēdīgi slavenā Evikas Siliņas valdība arī ir izteikti naidīga Latvijai un Latviešiem – uzspiež Saeimai ratificēt bēdīgi slaveno “Stambulas konvenciju”, t.s. Partnerattiecību likums jau ir tikpat kā pieņemts, pie mūsu briesmīgā bezdarba (it īpaši laukos un Latgalē) visa nopietnībā tiek apsvērta iespēja piesaistīt viesstrādniekus no t.s. 3.pasaules valstīm, jo dažās ražošanas sfērās “katastrofāli trūkstot darbaspēka”…. Un Saeimas vairums tam visam klusībā pakļaujas – nu tieši kā PSRS laiku strādnieku un zemnieku veidotā Augstākā Padome, kas bez debatēm apstiprināja visu, ko tai lika priekšā PSKP Centrālā Komiteja. Saeimas opozīcija – ai, vai to vispār par tādu var nosaukt? Neviena ministra (kur nu vēl visas valdības) demisiju pat nemēģina pieprasīt. Vēl jo vairāk – pat netīkamus jautājumus valdošajai koalīcijai neuzdod, pieprasījumus neraksta… Sevišķi izceļas tā dēvētā “Nacionālā apvienība”, kas pašreizējo formālo atrašanos opozīcijā acīmredzami uzskata par pārpratumu un ir gatava jebkurā brīdī pievienoties valdošajam vairākumam, ja tik tajā atradīsies vieta, kur iespraukties. Vārdu sakot, pašreizējā 14.Saeima ir izvērsusi atklātu genocīdu pret Latviešu tautu !!! Un dabiski, ka ar visiem legālajiem līdzekļiem jācenšas no tās tikt vaļā.
    Jāsaprot arī, ka mūsu varturi ne jau paši sev ir saimnieki, absolūtā vairākumā viņi pakļaujas Eiropā un pasaulē valdošajām mafiozajām cionistu-masonu-pederastu ložām, kuras diktē, kurai valstij kādas izmaiņas likumdošanā jāveic, lai to varētu uzskatīt par eiropeisku un civilizētu. Arī Baltija un Latvija, protams, šai ziņā nav izņēmums. Igaunija jau ne tik sen parādīja, no sorosītu viedokļa, ļoti pozitīvu piemēru, ne tikai ratificējot izvirtuļu tiesības aizstāvošo Stambulas konvenciju,  bet arī pilnīgā legalizējot homoseksuālistu attiecības juridiski, faktiski tās pielīdzinot normālu cilvēku laulībai (un vairumam igauņu, tas diemžēl, šķiet, ka ir, ka tautā saka, pie kājas). Kā virzītājspēks šai nelietībai bija izvēlēta premjere Kaja Kallasa; pati pārstāv it kā normālu ģimeni, ir 4 bērnu māte, bet tas netraucē šai darīt visu, lai iznīcinātu savu valsti un tautu. Mūsu Evika Siliņa arī ir ļoti līdzīga persona kolēģei igaunietei – pati ārēji simpātiska, ģimene šķiet normāla, bet iekšējā būtībā pilnībā pārdevusies izvirtuļiem un deģenerātiem. Nav šaubu, ka viņas uzdevums ir panākt, lai Latvija pilnībā dotos Igaunijas pēdās. Vispār jau 13.Saeimai bija uzdots stambulizēt un partnerizēt Latviju, tā ar šo rīkojumu netika galā, arī 14.Saeimai sākuma likās, ka tas neizdosies, bet tad caur vadoni Lembergu tika ietekmēti ZZS biedri, kā trāpīgi atzīmē dažs labs feļetonists – no zaļajiem pataisīti par zilajiem, pierunājot šos pievienoties atklāti sorosiskajiem jenotiem un regresīvajiem. Visa tā rezultātā netika pārvēlēts Levitiņš (kas to lai zina, varbūt arī L.Lapsa nomelnojošās grāmatas par viņu rakstīja pēc sorosītu pasūtījuma; nevajag aizmirst, ka šis tips ir izteikts kosmopolīts, pie tam vēl arī liels gļēvulis) un drīz vien zaudēja premjera vietu arī Kariņš. No nacionāla Latvieša viedokļa par to varētu tikai priecāties, ja viņu vietā nenāktu vēl daudz lielāki draņķi – Pidarevičs un Evucīte.
    Tāpēc pašreizējā situācijā nekas cits neatliek, kā vien pievienoties tiem, kas grib sūtīt 14.Saeimu pie krievu kuģa un vel tālāk… Lai gan pastāv vismaz 99% varbūtība, ka tās atlaišanas gadījumā Latvju Patriotiem kārtējo reizi nebūs, par ko balsot (pat partija NS”Taisnīgums”, uz ko es savulaik liku zināmas cerības, nu ir paziņojusi, ka no idejas veikt Latvijas dekolonizāciju pilnībā atsakās, jo tautai to nevajagot), tik un tā ir vismaz divi iemesli, kāpēc tā būtu jāiniciē.
1)    lai pašreizējiem varturiem “padreb bikses”. Neviens no viņiem nevar būt 100% drošs (sākot ar jenotiešiem un beidzot ar šleseriešiem), ka tiks ievēlēts nākamajā Saeimā. Tas pats J.Urbanovičš sēdēja saeimās jau kopš 1993.gada, bet savu 30 gadu jubileju parlamentārieša amatā, viņam par lielu nelaimi, tomēr nesagaidīja. Ļoti ceru, ka ZZS rindas kļūs stipri retākas, dod Dievs, ka šī neliešu varza vispār nākamajā parlamentā nebūtu. Tāpat labi būtu, ja stipri paretinātos nacionālo tautas aizstāvju rindas, kas nāk uz parlamentu nevis, lai apturētu mūsu tautas iznīcināšanu, bet, lai tajā piedalītos. Vārdu sakot, nevienai no Saeimā esošajām partijām labākus rezultātus par esošajiem nevēlu, tikai sliktākus, kā realitātē būs, to tad mēs redzēsim.

2)    Tautai jāparāda neliešiem-varturiem, ka to neapmierina viņu piekoptā genocīda politika. Paskatieties, cik aktīvi protestē ļaudis Rietumu zemēs (pārsvarā gan tie ir nebaltās rases imigranti), tiklīdz vietējie varturi izdara ko viņiem ne pa prātam – dauza veikalu skatlogus, dedzina automašīnas, bloķē ar barikādēm ielas…utt. Mums kā tādu notikumu vāja atblāzma bija 2009.gada 13.janvāris. Labi, piekrītu, mēs, latvieši, esam civilizēta tauta, varam panākt savu arī bez vardarbības, īpaši, ja mums tiek dota iespēja paust savu viedokli. Nu, tad, lūdzu, darīsim taču to! Nevajag nekur iet pat ārā no mājas, atvērt cvk.lv mājas lapu, sameklēt sadaļu “pilsoņu iniciatīvas”, autorizēties ar internetbanku (kas tagad ir pat vairumam pensionāru) un ar dažiem “peles” klikšķiem izdarīt savu izvēli.  Pretējā gadījumā sorosītiskajiem mūsu tautas slepkavām būs pilnas tiesības demagoģiski bazūnēt, ka tautas vairumam viņu politika patīk vai, ļaunākajā gadījumā, tai ir viss vienalga.

Viens otrs varbūt teiks, ka tik lielu balsu skaitu (pāri par 150 000) savākt nav iespējams. Vēsture gan liecina par pretējo. Tika savākts tāds (un pat lielāks) parakstu daudzums jautājumos par Pilsonības likuma grozīšanu (protams, okupantiem vēlamā virzienā), par izmaiņām Pensiju likumā, par VAS “Latvenergo” (ne)privatizēšanu…utt. Un toreiz nevarēja parakstīties, sēžot mājās uz dīvāna, bija jāiet uz parakstu vākšanas vietām, kas darbojās dienā noteiktu laika sprīdi un nebūt ne katram tuvu viņu dzīves vietai.  Divas lietas vien bija vajadzīgas: 1) tautas vairumam aktuāls parakstu vākšanas temats; 2) politiķi, kas par to nepārtraukti tautai atgādina un aģitē. Diemžēl ir arī kontrpiemērs – izmaiņas Satversmē par nepārprotamu Ģimenes jēdziena definēšanu tajā, kad jau 3.gadu pēc kārtas tiek uzsākta parakstu vākšana par šo tēmu, bet noris neveiksmīgi, jo neviens par to neaģitē – ne tie “tikumības pārstāvji”, kas ir Saeimā, ne tie, kas atrodas ārpus tās! Un arī pati vienkāršā tauta diemžēl ir pārāk slinka, lai nodotu šo aicinājumu rads radam, draugs draugam, kaimiņš kaimiņam… (kā es savulaik jau biju aicinājis http://klab.lv/users/aivars_666/2021/08/03/). Nu varu tikai vēlreiz atkārtot – visi ļaudis, kas ir par Normālu, Latvisku Latviju, neesiet slinki! Parakstu vākšanai gan atvēlēts vesels gads, bet labi būtu šo procesu pabeigt kaut kur ar Jaungadu, lai referendumu par Saeimas atlaišanu var sarīkot jau pavasarī. Un tad, savukārt, domāsim, ko likt vietā pašreizējo pie varas esošo neliešu vietā! Bet tagad gan sākumā dabūsim nost pašreizējos draņķus un mēslus!  Tik vien mums ir jāizdara, kā jāveic daži klikšķi uz datora, ja to pat nevaram, nav vērts, ka mēs vispār pastāvam !!!

PAR NORMĀLO LATVIEŠU LATVIJAS INTERESĒM CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS !!!

12.11.2023.                            Aivars Gedroics

Atslegas vārdi: saeima3, referendums6, atlaišana1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Smiling S. 27. nov 2023. 20:03

Pirms Stambulas konvencijas izskatīšanas, mūsu 100 gudrie pieņēma likumu ka, šos atlaist nevarēšot, respektīvi ko ievēlēji to paciet līdz nākamajām vēlēšanām!
Bet runājot par pašu saeimu, viss pa lielam greizi.. Mūsu mazajā valstī nav nepieciešami 100 gudrie kas visu salaiž grīstē un kurus netiesā... Mums pietiktu ar 10 gudriem un atbildīgiem cilvēkiem..

Skabargu A. 19. nov 2023. 23:29

Nu lāb....pārliksim ,tos vēžus,citās kulītēs   un ja ar šie,par balodīšiem,   nepārvērtīsies     tad, mošk,   cmukāk izaskatīsies....  

Gunta L. 14. nov 2023. 06:10

Droši vien.

Autorizācija

Ienākt