Man ir kauns

25. apr 2023. 22:49

Domaju uztaisisu jaunu friceni, uzvilksu jaunas nekad nenesatas drebites un bus forsi, bet neka... man kauns paskatities uz sevi spoguli un man kauns iziet sabiedriba. Vai tas ir vecums vai mazvertibas kompleksi sakusi progreset?

Sovakar gribeju patuset kluba Depo, bet neatradas neviena ar ko kopa doties un ta sezu majas viens dazadibas pec uzvilcis bijusas draudzenes zekubikses kajas un dzemperi ar kapuci mugura

tagad meginu sanemties iziet tada paskata uz balkona uzpipet

Atslegas vārdi: Kauns10

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Gunta L. 10. mai 2023. 06:22

Visai kreatīvs veids pīpēšanai.

Melleņu J. 27. apr 2023. 19:18

Priecājies,kamēr vien viņš Tev vēl ir

Frēzija v. 26. apr 2023. 00:59

  Vairums cilvēku, kas pierod pie ierastajiem apğērbiem, uzvelkot kaut ko citu, mēs saskatām kaut  neierastu, jo ne katrs apğērbs piestāv, vai vienkārši nejūtamies ērti. Neğērbjos nekad izaicinoši, nepatī izcelties, vai tas ir kompleks..., nezinu.
   Trakākais ir tas, ka vīrietis iekāpj sieviešu zeķubiksēs    Jaunības gados esmu krāsojusi puisim skropstas, tā viņš gribēja, jaunības dullums    bet sieviešu apğērbos gan puiši neģērbās  

Vasilijs P. 25. apr 2023. 23:27

Man bija kauns atzīties kad Vācijā tikpat ir reālas darbavietas.Tos apnicīgos kalnus,kuri neskaitās,ieskaitot,jo nav CIP īpašumi-privatizācija ar Gorbačjova kungu.

Vasilijs P. 25. apr 2023. 23:24

Daudzi vēlas izvēlēties drošībai suņus,jo paslēpties Eiropā vai kādā Maskavas pirtī nav nozīmes.Nebija iespējams pat iiztēloties,kad cita aģentūra kaut kur tikpat veselīgi vēlas dzīvot uz loodžijas.

Autorizācija

Ienākt