Man ir slikti, un es dzeru

28. nov 2022. 00:24

agrak meginaju pasiznicinaties, metoties zem masinam, vilcieniem, meginot pakarties, nosauties ar gazes pistoli, pat aplejos ar benzinu, bet mana kljuda, ka gribeju to darit publiski. Esmu ari griezis venas, meginajis noindeties. Varbut, ja butu dzivojis viens un neviens manam gaitam nesekotu lidzi drosi vien butu ari kaut kas no ta visa izdevies, jo pat ar gazes trubas meginasanu uzspridzinaties, man nekas neizdevas, kaut par mata tiesu paliku dzivs, bet tagad jau visus sos gadus kops dzivoju viens, man nav vairs velesanas meginat ko tadu darit, bet esmu sapratis, ka esmu kluvis atkarigs no alkohola. Ne dienu bez ta jau desmit gadus un nu esmu tikai tagad sapratis, ka esmu atkarigs, jo jau otro reizi likas, ka nomirsu un, ka es iedzeru, atkal ir labi.
Soreiz par mata tiesu. Man truka nedaudz, lai atvaditos, jo cels bija loti gars un loti nogurdinaja, bet nemitigie murgi, neizgulesanas nu sak likties, ka tas viss del ta, ka esmu atkarigs, bet ko lidz meginu nedzert, ka esmu skaidra klustu apatisks, man pat nav estgribas, mani nekas vairs neinterese... iedzeru antidepresantus, pagulu, bet man tas nepalidz ilgterminja. Un tagad vel problemas ar atminju, jo viendien pamodos svesa viesnica, svesa numura ar nepazistamiem cilvekiem, kuri mani pazina, bet es nesapratu no kurienes, jo visu, ko vini stastija es nespeju uztvert un izanalizet, un jutos tik iztuksots, aizmirsts, pamests un nesaprasts, ka ari vispar nebiju spejigs orienteties kas un kur esmu... varbut kadam bijis lidzigi? Vai tas atkartosies?

Atslegas vārdi: sajūtas76, vienaldziba6, Depresija5, Atkarības2, suicide1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

desantnieks V. 10. dec 2022. 19:25

izlasot Tavu blogu, domāju, ka viss Tev tikai pasliktināsies. Tu pats sevi esi iedzinis stūrī, padomā, vai ir tik slikti, kā Tu sev stāsti???
Atrodi kādu, ar kuru gulēt, parunāt, kopā dzīvot, tas var palīdzēt.

desantnieks V. 10. dec 2022. 19:23

Kāpēc nemēģināji nolēkt no kādiem augstumiem? būtu viss sanācis, ja lidot neiemācītos kritiena brīdī

desantnieks V. 10. dec 2022. 19:21

nošauties ar gāzes pistoli

Vasilijs P. 9. dec 2022. 11:25

Būtu priecājies,Baku komisāri no Lielbritānijas un ASV atgriezušies.

Gunta L. 9. dec 2022. 06:09

Nu,pamēģini taču dzīvot kā mēs visi,Tavs vilciens vēl piestās vajadzīgajā stacijā   bet ilgi nekavējies.

Melleņu J. 4. dec 2022. 18:26

Tu nespēsi no šīs dzīves aiziet ,kamēr savu misiju neesi izpildījis .Tak jau ka  reizēm liela centība arī nemaz neatmaksājas
Paplašini savas intereses!

Ingrida X. 3. dec 2022. 20:22

Un? - Tev uzrakstītais te palīdzēja?
Varbūt reizēm der padomāt par tiem, kuriem atņemts daudz kas - redze, dzirde, spēja kustēties un pašnoteikties?, lai beigtu sevi žēlot; zinu, tas ko uzrakstīšu, Tevi besīs, lai!: saņemies un beidzot dzīvo, novērtējot to, kas Tev dots! ..

Max M. 28. nov 2022. 23:20

Pamégini apsegties ar siltu deki un to granàtu pabàz sev zem védera.Vajadzétu izdoties

Vasilijs P. 28. nov 2022. 13:49

Labi!Nekādu urīnu!Vienīgi ūdeni,H2O

Autorizācija

Ienākt