Ar tiem, kas dzimuši šajās 3 Zodiaka zīmēs, parasti izveidojas vislabākā draudzība

4. nov 2021. 15:10


Šo draudzīgāko Zodiaka zīmju pārstāvji ir šajā sarakstā, jo viņi ir atvērti un labprāt izrāda savu prieku.

Tādējādi, arī apkārtējie vieglāk aizmirst savas nedienas, jo nevar taču dusmoties, kad blakus kāds priecājas! Un ar tādiem cilvēkiem vienmēr gribas draudzēties, vai ne? Protams, mēs visi tādi, forši un priecīgi, cenšamies būt, taču šīm Zodiaka zīmēm tas iznāk dabiskāk un vieglāk. Kāpēc? Jo viņām ir ļoti karsta un ugunīga sirds!

Jā, jūs jau droši vien nojaušat, ka runa ir par Uguns stihijas zīmēm. Šī izlase ir veidota balstoties uz īpašībām, kas raksturīgas īstai draudzībai, nevis bezpersoniskai, taču draudzīgai parunāšanai, kas vairāk raksturīga Gaisa stihijas zīmēm. Savukārt, Zemes stihijas zīmes ir pārāk nopietnas, lai ar viņām visu laiku būtu jautri (kas ir priekšnoteikums plašam draugu lokam).


Un, protams, Ūdens zīmes... To pārstāvji ir ļoti labi draugi- uzticīgi un vienmēr palīdzēs, taču šādas attiecības bieži vien izvēršas pārāk emocionālas- vieglāk aizskart, aizvainot, kā rezultātā, viņi paši nemaz negrib nevienu, tā pa īstam, laist sev klāt.

Un tātad, Jūsu uzmanībai, draudzīgāko Zodiaka zīmju TOP 3!

Auns

Šī Ugunīgā zīme ir ļoti draudzīgā, jo viņiem prieka pietiks visiem. Principā, Auns parasti ir tik pašpietiekams, ka viņam nav nepieciešams, lai, piemēram, ballītē kāds speciāli nāktu ar viņu runāties. Aunu skanīgā balss, plašie žesti un nelokāmais viedoklis, kas pasniegts joku mērcē, ir pietiekami vilinoši, lai citi cilvēki vēlētos ar viņiem izveidot kontaktu.

Katrā ziņā, Auna pašpārliecinātība ir iemesls, kas rada piesaistošu pirmo iespaidu. Vēlāk, kad draudzība ir jau kļuvusi nopietnāka, uz cilvēku, kas dzimis Auna zīmē vienmēr varēs paļauties, ja viņš to solījis. Varbūt vienīgi to vajadzēs atgādināt, bet tas jau ir cits stāsts. Tāpat arī, viņš vienmēr uzklausīs un centīsies palīdzēt, ja tas būs viņa spēkos. Auns gandrīz nekad nav noskumis, līdz ar to, ar viņu vienmēr ir patīkami parunāt.

Kāpēc viņš nekad neskumst? Jo zina, ka viņam ir taisnība, viņš visu ir izdarījis pareizi, un nekad nekļūdās. Ja kļūdās, tad patiesībā, vainīgs bija kāds cits- laikapstākļi, krāsns temperatūra, negodīgi līdzpilsoņi... Un, ja dzīvē viss ir labi, tad patiešām ir labi- tādiem cilvēkiem draugi paši līp klāt! Kā mušas, uz priecīgo un iedvesmojošo medu.

Strēlnieks

Tā kā šīs Zodiaka zīmes pārstāvji gandrīz nekad nav uz mutes krituši, tad uzsākt sarunu ar nepazīstamu cilvēku, viņiem ir tīrais nieks. Strēlniekam parasti ir daudz draugu, ar kuriem var iet „zirgus zagt”.

Diemžēl, tādu īstu draugu gan ir maz, taču, kuram to ir daudz? Strēlnieks labprāt palīdzēs grūtā situācijā, kas viņu padara par tiešām labu draugu. Vajag „šmigu”? Būs! Izklaides? Būs! Līdz ar to, laba laika pavadīšana ar viņu ir garantēta, un, ko gan vairāk vajag ilgstošai draudzībai? Galvenais, taču, lai ir interesanti.

Tā ir arī viena no Strēlnieka foršākajām īpašībām- viņš ir ļoti daudzpusīgs. Principā, nav lietas, ko Strēlnieks nevarētu izdomāt. Tāpēc arī sarunas par dažādām tēmām izvēršas ļoti saturīgas un interesantas. Strēlnieks ir cilvēks, ar kuru var darīt trakākās lietas pusnaktī, un, tajā pašā laikā, filozofēt par gudrām tēmām, no rīta. Tāpēc ar viņu ir patīkami draudzēties- kā saka, pilns komplekts!

Lauva

Šai Zodiaka zīmei ir ļoti plaša sirds, lai gan no sākuma tā varētu nešķist pašpārliecinātības dēļ. Viņas ir ļoti atvērtas jauniem kontaktiem un draugiem, lai gan pa īstam uzticas tikai nedaudziem cilvēkiem.

Tā kā Lauvas labprāt organizē svētkus, vai pasākumus, tad smieklu un jautrības pilna māja, ir garantēta. Viņas var būt ļoti dzirkstošas un ar labu humora izjūtu, kas ir pietiekams iemesls, lai rastos vēlme draudzēties.
Taču, ja runa ir par nopietnu draudzību, tad jāteic, ka nav citas Zīmes, kura savus tuviniekus un draugus aizstāvētu vairāk, kā Lauva. Viņa ir īsta cīnītāja, tāpēc kopā ar Lauvu vienmēr varat justies droši. Ja gadīsies kāda ķibele- viņa uzņemsies vadību un visu nokārtos.

Lauvām patīk, ja viņas novērtē, un, ja to darāt- tad viņa cenšas ar dubultu sparu. Lauvai nav lielāka prieka, kā sagādāt prieku citiem!

Avots: https://dzentlmenis.com/ar-tiem-kas-dzimusi-sajas-3-zodiaka-zimes-parasti-izveidojas-vislabaka-draudziba-a/74115

Atslegas vārdi: horoskops26

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Gunta L. 18. nov 2021. 10:14

Nepārstāvu nevienu no šīm zīmēm,paldies   par informāciju.

Dzēsts profils 15. nov 2021. 01:38

Skabargu A. 7. nov 2021. 16:52

Ta kā,manu horoskopa zīmi–Čūsknesi ,nevienos horoskopos nepiemin  
es atļaušos   būt par.... Strēlnieku      VIEN::::   ,,,,,,,,
""par gudrām tēmām filozofēt"",,,,,,,,,tad, to nu gan   pēc sātīga pēcpusdienmiega–
pavēlākā rītiņā .....kā teikt  

Vasilijs P. 6. nov 2021. 15:41

Jo anglis,krievs un amerikānis iesaka.

Vasilijs P. 4. nov 2021. 20:26

Daudzi profesionālie mednieki tādējādi iesaka Bondam cīņa ar Madonnu izmantot gludstobru ieroci un ar 3 Nr skrotīm!

Ingrida X. 4. nov 2021. 20:01

Un vēl, Oskar - paldies par ierakstu šeit! Par svaigu vēsmu mūsu CIP aģenta karambulos!  
(ilgi te neienācu vispār, bet - par cik man te sarakstes draugi, patiešām nevēlējos tos zaudēt.. un tagad - TU!! )

Ingrida X. 4. nov 2021. 19:32

Un - mana Meitiņa, visforšākā meitenīte pasaulē, ir lauviņa. Pie viņas cilvēki līp kā pie magnēta. Jo - novērtē viņas patiesumu un neliekuļošanu

Ingrida X. 4. nov 2021. 19:27

Super!!
Esmu auns, tātad? -
"Vēlāk, kad draudzība ir jau kļuvusi nopietnāka, uz cilvēku, kas dzimis Auna zīmē vienmēr varēs paļauties, ja viņš to solījis."

"Auns gandrīz nekad nav noskumis, līdz ar to, ar viņu vienmēr ir patīkami parunāt."
(auniņš cenšas, ļoti! - neļauties..)

"Kāpēc viņš nekad neskumst? Jo zina, ka viņam ir taisnība, viņš visu ir izdarījis pareizi, un nekad nekļūdās."
(kļūdās gan, bet - ātri savāc sevi, jo labi apzinās, ka - solis lejup ved kur? - nekur!)

Lai arī diži neticu horoskopiem, paldies par pozitīvu uzmundrinājumu!

Vasilijs P. 4. nov 2021. 18:25

Bet Borisa Pugo Karpoviča cēlā rīcība?!Atdot savu gultasvietu dāmai!Cēla rīcība!Un ar visām zelta maliņām!

Vasilijs P. 4. nov 2021. 18:14

Ar Čertofa kungu(ģimeni) tikpat neesmu ticies.Atturība-Dzīves norma!

Autorizācija

Ienākt