....... Patika šis, tāds parasts rakstiņš .......

15. jan 2020. 22:36

                                     Ir tādas sievietes...
     Ir tādas sievietes,kuras vairs...nebaidās,kurām jau par vēlu...baidīties.Viņas nebaidās...nepatikt,neatbilst,pateikt vai nezināt.Viņas nebaidās...pārjautāt,kļūdīties un neskriet pakaļ modes tendencēm.Jo viņas zina,ka skaistais...atrodas dvēselē.Viņas nebaidās...noslīkt,jo jau ilgu laiku...dzīvo dziļumā.Viņas nebaidās...raudāt un nav svarīgi...aiz prieka vai bēdām.Viņas vairs nebaidās...no pirmā sniega matos un pirmajām krunciņām,jo tagad...tās ir tikai no smiekliem.Viņas nebaidās no tā...ko padomās un teiks citi.Viņām jau sen ir vienalga...cik kalorijas un cik veselīgs ēdiens,viņas ēd to...ko grib un kad grib.Uz pasaules ir daudz kaitīgu lietu,bet viskaitīgāk ir...neelpot...negribēt...nedzīvot.Viņām vienalga...cikos viņš atnāks,ja mīl...tātad steigsies.Viņas nebaidās...būt vienas un neievērot tos...kuri neievēro viņas un aiziet no tiem...kuri paši atgrūž.Viņām ir ko teikt un ir par ko paklusēt.Viņas dzīvo...no sirds un obligāti ir kāda cilvēka...vēsa ūdens malks.Viņas nebaidās...izskatīties muļķīgi,būt platām,tievām,īsām un garām...viņas vienkārši...ir.Viņas dara to...ko mīl un mīl tos...kuri mīl viņas.Viņas runā...tieši,tur muguru...taisni,neievēro muļķus un ieklausās...klusumā.Viņas prot novērtēt...laiku,rītu,dienu un nakti.Viņas prot būt...pašas...tādas,kādas ir.Viņas vairs nebaidās...no nāves,jo...dzīvo.Ir tādas sievietes,kuras...vairs nebaidās!
                                                                            / I.Segliņa /

Atslegas vārdi: domas.pārdomas2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (41)

Frēzija v. 21. jan 2020. 15:35

                                    


https://www.youtube.com/watch?v=BB9H2RhDXqs

Frēzija v. 21. jan 2020. 15:19

  Vasara Jaukaa, paldies  
Jebkura, kāda ielikta doma cita, mūs ieinteresē un liek šo to pārdomāt, tāpat arī ar šo tekstu, ir cilvēki, kas tajā saskatījuši pagrimušu sievieti, bet vai tā ir ...  
  Jauku, Tev šo dienu, kaut arī līst  

Frēzija v. 20. jan 2020. 13:56

  Gunta, Benita, Ingrida! Meitenes jaukās, protams, ka mūsos arī piemīt kaut kas no šă teksta un, nav svarīgi, ar ko tas saistās, būt pārliecinātām par sevi  
  ... man šķiet Baiba izteicās perfekti  

Frēzija v. 20. jan 2020. 13:48

Frēzija v. 20. jan 2020. 13:47

    Oskar, es arī, ne vienmēr un ne visu lasu, skatoties, no kāda cilvēka tas nāk. Ko teikt par Segliņas - varbūt mirkļa domu skrējienu, bet varbūt te ir iejušanās kādā lomā ..., to mēs neviens nezinām, bet pārdomām nav nemaz tik slikti ...., varbūt ..... varbūt tās nebaidīšanās ir pārpārēm, bet ne jau mums to pārveidot, mēs varam paņemt savā krātuvītē tikai to, kas, šķiet pieņemams pašiem. Es vienkārši šajā rakstā saskatu stipru sievieti.
    Skats no malas, katram tajā var būt sava taisnība  

Dzēsts profils 20. jan 2020. 08:06

Rakstiņš pārdomām.

Dzēsts profils 19. jan 2020. 23:02

Saņēmos un izlasiju, beidzot   Tavu ierakstu   . Un līdz ar to saņēmos arī uzrakstīt savas sajūtas.
    Nu, godīgi sakot, manuprāt , te ir šausmīgi ļoti daudz  nebaidīšanās. Tik daudz, ka man šķiet vienīgā baile atzīt kko netīkamu sevī   .
   Man kā neaptēstam vīrietim šitik liela nebaidīšanās saistās ar 'pohuj', t.i. galēju sevis mierināšanas variantu.

Ingrida X. 19. jan 2020. 22:00

     Gunta! Benita!
    Jums izdevās noformulēt vārdos to, ko es uzreiz nemācēju:  vai gadiem te nozīme? Cits paliek infantils (atvainojos!) līdz sirmam vecumam, cits iegūst viedumu, esot vēl pavisam jauniņš. Kā Benita saka: dvēseles stāvoklis.. cits vsp neapjēdz neko, cits to ignorē apzināti, cits- saprot, piefiksē to..
    Man ir ļoti vieda Meita, un, ik reizi, satiekoties un pavadot laiku kopā, jo vairāk saprotu, cik nožēlojami ir krāmēties ar visu to, kas dzen cilvēkus pašiznīcināties- iznīcinot to labo un gaišo, kas viņos.

    Rakstu pārlasīju vēlreiz.
    Paldies, Frēzij, ka to ievietoji arī te!  

Benita L. 19. jan 2020. 11:38

Lasīju šo rakstu laikam feisbukā.Ik pa laikam arī tā jūtos.Tas ir dabiski,pat tīkami uzrakstīts.Kādam tas saistās ar gadiem,kādam ar dvēseles stāvokli,vai dzīves notikumiem.Man patika.

Gunta L. 19. jan 2020. 10:56

Uzdrosjinos teikt,ka kaada daljinja no sjeit uzrakstiitaa piemiit arii man,paldies ,Freezija,autore ljoti viedi uzrakstiijusi un nav nekaadas noziimes cik vinjai gadi.

Frēzija v. 18. jan 2020. 10:15

desantnieks Vitass!
  Bāz, ka savu galviņu atpakaļ ierakumos, ka nesanāk zaudēt to ar pārpalikušajiem domu graudiem, Tu ! ... sieviešu nīdējs  
http://amigos.lv/lv/qna?id=137859

     Tev mana bilde pat sapņos nav rādījusies.

desantnieks V. 17. jan 2020. 20:00

ne velti dievs viņas no vīrieša nodaīja

desantnieks V. 17. jan 2020. 19:58

nebaidās tikai muļķes, kā var baidīties no nāves, ja nezini kas ir nāve?

Frēzija v. 17. jan 2020. 12:47

    Labdien, Linard, kā sauc tā atskan! Tu liec man būt rupjai, tāpēc, nekarini savu mēli pāri lūpai, kur Tev nav nekādas daļas, pretēji, kāds netīšām var atšaut, ja neesi apmierināts ar savu dzīvi, meklē iemeslus pie sevis un, ja Tu meklē mīkstos, tad, lūdzu, rāpies vien blogus zemāk, tur iespējams atradīsi arī sev nepieciešamo, skaistajā galerijā.

   Par pārējiem manis knābātājiem esmu neizpratnē, vai nu paši meklē tikai negatīvo, sakarā, kas var izpausties ar savas dzīves nesakārtotību, vai arī kāda progresējoša apmātība - ieciklēties uz vienu, dzīvnieciska tieksme, kādu piebeigt  
     Tad, lūk! Kāpēc, Jūs dārgumiņi neienākat manos kaut vai tajos pēdējos divos ierakstos, Jums nevienam nav mammas, Jums nerūp pasaules kataklizmas, ka nevēlaties padalīties ar pārdomām savām    Jeb vienkārši meklējat, kur pieķerties, lai apmierinātu savu tieksmi uz negatīvās nots. Kas manā ierakstā bij tāds, ka pieminēti strīdi un rekets, cienījamais Volkov? Jums visur rēgojas tā viltvārde? Jā, es negavilēju Tavā ierakstā par kaķiem, jo man dzīvē ir svarīgāki cilvēki, kaķiem svinības nerīkoju, kas par saldu, tas viss man šķebina, atvaino, ka nepielēju saldumiņu, nemāku izlikties. Par izlikšanos, visi tik pareizi un godīgi palasot atbildes, par ko pārvēršaties Jūs te ar saviem komentiem?
   Ja par viltvārdi runājot...., lai viņa dzied slavas dziesmas Mēnesim, piedziedat droši līdz medus saldumam līdz   , mani tas neskar līdz brīdim, kamēr nesāk viņa apriet mani. Tādam cilvēkam protams vajadzētu just līdz, apzinoties viņas stāvokli, ka cilvēkam ir liegts pat ieiet dabā (viņa pati bij izlikusi savu dzīves stāstu, protams, no cita profila), mēs neviens no nelaimēm neesam pasargāti un tomēr, neviens, arī tādam cilvēkam nav devis tiesības otru nozākāt ne par ko, tāpēc arī neliekat man viņu pieņemt un cienīt. Tā ir mana dzīve un izvēli izdarīšu pati!
  Es domāju, ka vienreiz ir jāizbeidz tie strīdi, piekasīšanās bez visāda iemesla, pretēji, Jūs ar tām aizdomām jau esat saslimuši un aizgājuši par tālu  
     Lai viss izdodas Jūsu dzīvēs, būt apmierinātiem ar sevi un nemeklēt, kā Ingrida rakstīja - utis kažokā, kurā to nav! Dzīve nav rožu dārzs, kā Jūs cenšaties parādīt to no sevis koe kur, taisnība Jums nepatīk, bet man nepatīk melīgi cilvēki.
   Kaut gan šogad ziema bez sniega, nezinu, ko teiks daba, bet mani tas siltais laiks priecē, ko novēlu arī Jums  


https://www.youtube.com/watch?v=LJfG-mk4dkI
    

Linards Z. 17. jan 2020. 09:12

Eu...cilvēki!!!!!
Tā Frēzija un Ingrida ir dvīnes vai lesbietes...a????   

Frēzija v. 16. jan 2020. 21:47

   Pievērsies gan, Jūle, jo Tu māki maigi apvainot ar viltu.
        Par to Tev  

Dzēsts profils 16. jan 2020. 21:44

Vai tad mēs šobrīd runājam par Tevi?Tad es labāk pievēršos kam citam

Frēzija v. 16. jan 2020. 21:43

     Ingrida, Tev gan, nosūtīšu adresi, kur Tu to vari apskatīt, jo es Tev uzticos, kā godīgam cilvēkam  

Frēzija v. 16. jan 2020. 21:41

   Oo! Jūle arī klāt  
Tu gribi teikt, ka to sarakstīju es, man nelaimīga dzīve, Tavuprāt? Tad Tev varu pateikt tikai vienu, Tu ļoti maldies  
   Varētu jau pierādīt, lai Tu to Savu vārsmojumu ieliktu atpakaļ, no kurienes nācis ar visiem Saviem fantazējumiem, bet diemžēl, Ineta, kura ir padalījusies ar šo Segliņas rakstu, ir pielikusi klāt savas laimīgās ģimenes bildi, kopā ar vīru, es nevaru atļauties manipulēt ar svešām bildēm. Neizliecies, nu viszinoša, ka zini visus Segliņas rakstus un arī mēs nezinām, ko viņa domājusi ar šo rakstu - savu, vai aktrises dzīvi, paldies, nezināju, ka viņa ir aktrise.
  Diemžēl, es nerakstu dzeju un vārsmojumus arī nekad neesmu rakstījusi, vai man būtu jāsāk, diez vai sanāks?
        Vai vēl apvainojumi sekos manā adresē, cienītā?
                                Jauku vakaru  

Dzēsts profils 16. jan 2020. 20:33

Neslēpšu ,ka no 29 gadus vecas sievietes-aktrises visai dīvaini ko šādu dzirdēt..un par pateiktā segimu ar neko nezinu.
Mierināt sevi savās neveiksmēs protams varētu arī šādi,nebaidoties vairs ne no kā.. lai visi domā ko grib;lai iet visi garām;mīlēt tikai tos ,kuri mīl viņas;pateikt visu ,ko domā par visiem..nebaidīties slīkt,jo dziļumā un tumsā tā arī mīt visu laiku ar lozungu" galvenais būt pašai!".Vairāk jau nu izklausās pēc pofigistes vai dzīves sagrauztas sievietes cienījamos gados ,kurai jau viss vienalga un nav vairs ko zaudēt.Varbūt laiks iziet gaismā un pamācīties diplomātiju? ..pamēģināt saprasties ar līdzcilvēkiem,mācīties iziet uz kompromisiem un pavērot kā dzīve mainās arī pašam .. kā mainās apkārtējo attieksme pret pašu?
Sajusties kādam īpašam..pašam ar visām savām īpatnībām šajā lielajā skudru pūznī nu nezinu.. asociējas manā izpratnē drīzāk ar visai egoistisku piesitienu.Manas domas par aktrises pausto

Autorizācija

Ienākt