Ukraiņu klimpas. Receptes. Ļoti Garšīgi!
Izsijātiem miltiem pievieno, sviestu, ūdeni un sajauktu olu ar sāli, mīklu samīca. Pēc ....
Atslegas vārdi: receptes929
Benita L. 9. jan 2017. 22:35Ne par velti siets izdomāts.Smalkām kūkām miltus tikai sijājot pievieno masaiTas ir konditoru knifiņš. Smalkas ukraiņu klimpas.
savsem k. 9. jan 2017. 21:13Ukraiņa klimpa no tīriem-ķīmiskiem Eiropas produktiem ... ja nesijā , Putina Putraimi viņā var gadīties
Minka M. 9. jan 2017. 18:41Labi ka neizskatas ka latviešu ķiļķeni
Klimpa vai vienalga kā tos sauc,dikti precizi trīssturīsos sagriezti,laikam tāpec milti jasija,,
Man domat ka klimpām nav tik plakaniski jābut
Vasilijs P. 9. jan 2017. 14:43Lai Baidena kungs tagad pats savas kļūdas ar eksāmeniem labo ar špikošanām(ja slimības dēļ un politiskiem mērķiem).Garšīgi!
Dzēsts profils
9. jan 2017. 14:12Neesmu gan liela lielpratēja,bet nedomāju, ka miltus izsijā tādēļ, lai atsijātu no tiem kādas " pērles" .. tie viendabīgāk iemaisās pārējā masā un nav citu pārsteigumu...cīnies nu pēc tam un atsit tos kunkuļus
Dzēsts profils
9. jan 2017. 13:57es zinu...granti met pret sietu, lai smalkākā cementam...un lai!-> sajauktās masas lējuma virspusē nekādi akmeņi nerēgojas sakumpušām mugurām
Dzēsts profils
9. jan 2017. 13:55nu neesmu manījusi ka miltu pakās būtu kādi kāpuri vai peļu kakas, ka milti būtu jāsijā...un tā šī recepte palika neizpildīta...jo pirmais noteikums-man nav pieņemams!