Sulīgs cūkgaļas cepetis. Recepte. Svētku galdam. Majonēzi sajauc ar garšvielām un ....
Atslegas vārdi: receptes929
Ina E. 13. dec 2016. 15:51Cepšanas beigās jāpārgriež maisiņš , lai cepetis tiek pie apetītlīga brūnumiņa !
Dzēsts profils
13. dec 2016. 13:19majonēze man patīk.tā ir pikantāka kā krējums...un lietojot-jāpievieno mazāk.
Dzēsts profils
13. dec 2016. 13:17kapēc gan ebreji pret sakņu racējiem...visādu neškīstību celājiem saulītē...man aizdomas, ka paši baidās par savu tikumību.
Vasilijs P. 12. dec 2016. 20:35Tā viņš irsociālā nevienlīdzība ASV,jo ar tiem ķēmiem saistīts neesmu,atraitnis,garšīgi.