Cepeškrāsnī gatavota omlete no olu baltumiem ar krējumu
Atdala olu dzeltenumus no baltuma .Olu baltumu nedaudz saputo, pievieno pienu ...
Atslegas vārdi: receptes929
Guntars x. 11. dec 2016. 15:50Kāpēc sarežģīt ? Iesit bļodā olas , ar dakšiņu sakuļ , biku sāli , ūdeni ! Gāž pannā , klopsē aiz abiem vaigiem !
Dzēsts profils
11. dec 2016. 14:32arī bubertā iecilā olu baltumus...bet-pamatīgi saputotus!
bet olu dzeltenums man garšo labāk...jo tam vismaz ir kaut kāda garša-baltumam-nekāda...tikai vietu aizpilda...funkcionāri.
Vasilijs P. 10. dec 2016. 18:25Tādēļ Brituka bārenīši,un lai tiktu pie kāda kārumiņa,tēvam smags fizisks darbs....CIP informācijas sistemas.