Vesela vista cepta cepamā maisā. Recepte. Svētku galdam!
Vistu noskalo,nosusina ar dvieli ...
Atslegas vārdi: receptes929
Gunars s. 7. dec 2016. 16:02Kāpēc jānogriež asti? Tur pierādijums ka vista ! Bet kā ar dējamspraugu ? Un kur palikušī gaiļi? Tos iestrādā cukgaļas sardelēs kopā ar soju.
Sandis x. 6. dec 2016. 20:33galvenais ka vesela vista.... jo tagad tik daudz slimu, ka šausmas
Vistu noskalo,nosusina ar dvieli es protams varbūt kļūdos, bet izklausās pēc SPA apmeklējuma..... manikirs, pedikirs utt tālāk
Gunars s. 6. dec 2016. 16:36Kas to nokāva? Vai tas kurš to pieradināja? Cik tā ir ļauna pasaka!
Dzēsts profils
6. dec 2016. 14:56nedomā par vistu, kura nekad nav skraidījusi pagalmā...kašājusi puķudobes, kaut tā melna kā vārna un kārna...vai cekulaina un krāsaina...tās visas ir tikai vistu gaļa...kaut tādas pašas...dzīvas būtnītes...bet-nekā personīgas...bet vienalga žēl...garšo...jā ...tikai-neiepazīsti personīgi kā reiz mani ar teliņu!
savsem k. 5. dec 2016. 22:42Vistiņa izskatījās tīri nekas , kad bija marinējamā maisā ..
Dzēsts profils
5. dec 2016. 18:40
Nakts tikai baigi ātri pagāja . Man būtu bail par sevi turēt tādu vistiņu ledusskapī bez piekaramās atslēgas .
Vai tādu papīra cepammaisu nav ā ?
Vasilijs P. 5. dec 2016. 18:17Tā viņš ir,jo Latvijas Valsts OLIMPIJU pats Fidela Kastro kungs kā draugs apmeklējis,jauki un intresanti