Palīdzēsim kādai kautrīgai sievietei !!

20. nov 2016. 08:53

Un tagad pa nopietno!!!
Zinu, ka te ir cilvēki, kuri nopietni nodarbojas ar Austrumu zinātnēm, Jogu, Reiki utttt
Tiks pieņemtas visas atbildes -- tai skaitā arī fantastiskā versija!!! Svarīgs esot tieši pamatojums -- kāpēc tieši šis orgāns un ne cits!!!
Cilvēkam esot 7 pamata orgāni:
1. Smadzenes.
2. Sirds
3. Plaušas
4. Aknas.
5. Liesa.
6. Nieres
7. Aizkuņģis.
Jautājums kuru nevar atrisināt skan šādi -- Kurš no cilvēka orgāniem skaita cilvēka atrašanās laiku // ir viņa ""smilšu""  pulkstenis// Uz Zemes, kā un kāpēc???

Atslegas vārdi: orgāni0, nopietni1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (40)

Dzēsts profils 23. nov 2016. 12:12

Tas ka pofig,pat nepārsteidz..savu patieso būtību ilgi noslēpt ir visai pagrūti,Maigoni..Nauri..Vizbulīte..vai kā Tevi tur katreiz nosaukt, vai ne? Un nevajag dusmoties, ja neizrādies gudrākais

iim e. 23. nov 2016. 11:48

Klau kūkotāja!!!
Man ir pofig -- būs kaut kas konkrēts, vai nebūs!! JO es atbildi un palīdzību negaidu!!!
Toties cik spējīgi jūs visi esat es redzu no jūsu komentiem!!!
Aizkulisēs ar vienu roku kalnus gāžat, bet kad lieta aiziet līdz tam ka tas reāli jāparāda... tad pat paša rādītāja nav!!!
Tāpēc  PALDIES  PAR ""PALĪDZĪBU"""Jūs SAVUS ""SPĒCIŅUS ""'esat parādījuši!!!
Nepārpūlieties no sišanas pa taustiņiem, ka nedabūnat kādu bruku vai ko vēl smagāku!

Dzēsts profils 23. nov 2016. 09:20

Atļaušos Jums, Rihard,aizrādīt,ka nevienā Jūsu komentārā nesaredzu pietuvināšanos bloga tēmai, kura skan īsi un kodolīgi "Palīdzēsim kādai kautrīgai sievietei!!"
Patiesībā šo palīdzību gan nevar sajust arī no paša bloga autora,jo nemitīgi savā Ego ārprātā spējīgs tik domāt par savu izsalkumu.Ja grūti izdomāt, kurā orgānā kost,tad met lozi

iim e. 22. nov 2016. 23:59

Rihard !! Nesatraucies !! Šovakar izskatās atjautīgo un  izbadējušos salidojums!!!!
Saproti jel !! SŪDĪGI kad GRIBAS iekost dzīvajā, bet nav kam -- tad kaut kam jāiekož vismaz kaut kam, kaut kur un kaut kā!!!
Neko darīt ja fantāzijas trūkums, jeb tas SIEVIŠĶIGĀ  terminoloģijā saucas sadarbība, atbalsts, izpalīdzība,,,, pats saproti, kad te kaut kādi MMAIIGIŅI uzstājas!!
KŪKO LIT !!! --Kad satiksimies, tad paskatīsimies es esmu Maigoņa dēls vai tu MAIGOŅA meita!! Tu galvenais trenējies un masē -- masē un trene'jies -- galvenais lai vienmēr ir procesā, nepārtrauktā un ritmiskā !!
Jaukus sapnīšus visām trim MAIGOŅA  MEITĀM!!!
ups!1 Laikam ne tur ierakstīju!! Un galvenais nedaudz pa daudz!!

iim e. 22. nov 2016. 23:58

Rihard !! Nesatraucies !! Šovakar izskatās atjautīgo un  izbadējušos salidojums!!!!
Saproti jel !! SŪDĪGI kad GRIBAS iekost dzīvajā, bet nav kam -- tad kaut kam jāiekož vismaz kaut kam, kaut kur un kaut kā!!!
Neko darīt ja fantāzijas trūkums, jeb tas SIEVIŠĶIGĀ  terminoloģijā saucas sadarbība, atbalsts, izpalīdzība,,,, pats saproti, kad te kaut kādi MMAIIGIŅI uzstājas!!
KŪKO LIT !!! --Kad satiksimies, tad paskatīsimies es esmu Maigoņa dēls vai tu MAIGOŅA meita!! Tu galvenais trenējies un masē -- masē un trene'jies -- galvenais lai vienmēr ir procesā, nepārtrauktā un ritmiskā !!
Jaukus sapnīšus visām trim MAIGOŅA  MEITĀM!!!
ups!1 Laikam ne tur ierakstīju!! Un galvenais nedaudz pa daudz!!

rihards r. 22. nov 2016. 22:01

es tak teicu....zel ka vinam nav patstaviga pieeja internetam...bet ja kas inesitei pedeja laika tiesam ir piemeties analfabētisms....neprot lasit ....vairs...neatbild uz bloga temu....uzreiz nosauc par vampiru...pietam kautkadu energijass...grib uzspridzinat cilveku...apsauka par kautkadu maigoni...vai vina delu....par pavu....pietam lepnu....un ka pielauj kludas....un nav modrs....un tas viss ir divos komentaros.inesites kukolites

Ingrida X. 22. nov 2016. 20:45

.... un tomēr, iim es- Tavs koments 17:19- mani sabēdināja: vērtēju Tevi augstāk. Ne vnm vienisprātis esmu ar daudz-ko, t.sk.- Ineses pausto, bet Viņa te, šajā gaisotnē vsp- viens no gaišākajiem prātiem. Pašapzinīga- jā!!; pārlieku??- vrb dažreiz; bet- ne jau Viņas adresē norakstīt "analfabētismu", kas no daža/-as lien no katras vīļu spraugas- laukā.
Lai tak dara katrs, kā vēlas- lai pārpublicē glamūrīgi visādus tekstiņus, krieviski; lai ievieto lētus gabalus, lai izpaužas- kā māk un sanāk- tāpat ir tie, kas atzīs par labu esam- ne jau publicēto- kur nu?!- bet konkrēto personāliju, kā te ierasts, vairākumā. Protams, + tā, kas pati diskutē ar sevi un sevi- ievērtē. Kā ierasts :D :D
..................................................
Jauki Visiem!  

Dzēsts profils 22. nov 2016. 18:56

saprast analfabētismu!?!??Nu jā..bet diez vai viņš no Tevis, Maigoņa dēls, to gaida Tas ir labi, ka Tev šķiet apkārt visi neapķērīgi ,Tu savā pāva lepnumā arvien vairāk kļūdas pieļauj un zaudē modrību

Maija V. 22. nov 2016. 18:25

Opā,saputrojos,tas nebija domāts te

Maija V. 22. nov 2016. 18:24

Aga ,skadrs,caur kreiso nāsi pakasa smadzenes,kad tās sāk pārlieku niezēt:D(Joks)bet tagad nav laika,tūlīt deju mēģinājums,jauku vakaru;)

iim e. 22. nov 2016. 17:19

Es saprotu KŪKOLĪT  tavu analfabētismu jau sen!!!
Pilnīgi raudāt gribas par taviem glaimiem!!!      
Nav kam šovakar iekost!!!
IEKOD SEV  KĀJĀ!!! Būs jautrāk!!!   

Dzēsts profils 22. nov 2016. 16:22

Tāda sajūta, ka jūsos mītošais enerģētiskais vampurellī tūlīt uzsprāgs

iim e. 22. nov 2016. 14:04

Ēģipte ir DIENVIDU valsts!!! Tā pat kā Grieķija, Turcija, Kipra un vēl kas tur ir!!!
Te ir konkrēts jautājums ar konkrētiem variantiem, bet .... Lai jau paliek!!

rihards r. 22. nov 2016. 12:06

kuru austrumu...un kad...piemeram egipte smadzenes vispar neuzskatija par organu....a tikai sirdi...personigi es uzskatu ka sievietem svarigakais ir aizkunga dziedzeris

iim e. 22. nov 2016. 11:35

KUR  tad ir palikuši visi slavenie un slavenās -- ezotēristes /i/, reiki skolotāji/jas/, visu maģiju pratēji, jogi //simt un viena veida/// un vēl fig zinA kā pareizi izrunāt AIZKULIŠU VAROŅUS //-NES//
Ja pat nevar uz tik prastu jautājumu atbildēt.. Bail pat iekāsēties!!!Labāk  patupēsim  ēnā!!! Pal''ugšu visus šos SPECIĀLISTUS -- mani turpmāk netraucēt!!!
Šis orgāns ir visa cilvēka dzīves pamatā visu dzīvi un ir viens no austrumu mācībās izdalītiem 7 orgāniem!!
Viss pārējais cilvēkā ir tikai pakārtots!!!

Maija V. 22. nov 2016. 08:39

Ja vispār runājam par orgāniem , tad jebkurš no augstāk minētajiem var pateikt -STOP visai sistēmai..
Un nav tāda orgāna , kas skaita laiku .. visdrīzāk varētu runāt par epifīzi jeb čiekurveida dziedzeri cilvēka galvā, kas pamatā atbild par mūsu ezoteriskajām iespējām , jeb enerģētisko jaudu.
Vispār jau katrā šūnā ir savs pulkstenīts, kas nosaka katra orgāna darbības laika cikliskumu..
Man negribās atbalstīt zinātnes spriedelējumus par lietām , kuras viņi paši īsti nejēdz un meklēt orgānu līmenī ,,dzīves pulksteni". Pulkstenis arī ir viens no programmēšanas vai pašprogrammēšanas veidiem,bet Rezumējot - hronometrs man šķiet, tikšķ kaut kur ārā, patiesība ir tur- ārā:)
Tas ir kaut kas, kas atrodas ārpus mūsu fiziskā ķermeņa.

Benita L. 21. nov 2016. 00:15

Nu lūk.Lūsija atbildēja pareizi!Vislielākais cilvēka orgāns ir āda.Varētu jau ādu salīdzināt ar to liktenīgo pulksteni,jo tā atspoguļo vecumu.Iztaisi plastisko un atkal viņš birst.Kamēr nav kam apgriezt otrādi-vairs.

savsem k. 20. nov 2016. 22:36

Zinātne   ... zinātnes pamatojas uz faktiem , pseidozinātnes - uz dažādiem nepamatotiem pieņēmumiem  

Ingrida X. 20. nov 2016. 21:47

Nav iekšā šobrīd fantazēt kko. Tas, ko es zinu, ir tas, no kā, kāda orgāna saslimšanas, aizgājuši Tie, kurus mīlēju un mīlu. Un, katrā no tiem gad., tas orgāns bija- vissvarīgākais.. Jo- atteicās.. pieveica..

Savā ziņā, ja runājam mzl filozofiskā plāksnē, piekrītu Kārlim: Viss jau sākoties mūsu galvās.. un vēl: šovasar sapratu, nu tā, kā saprot pa īstam, Riharda teikto 12:31. Dmž.

Dzēsts profils 20. nov 2016. 18:04

Un kur tad palika dzimumorgāni   ?? Tiem bij jābūt pirmajiem ! !  
Ja nopitni, tad manuprāt tās tomēr ir smadzenes. Tāpēc, ka tajās mīt tāds parazīts /nu   dažreiz.....un...nu labi - dažiem   / kā prāts. Un tam savukārt ir piekļuve visiem pārējiem orgāniem. Hm....ja....prāts...
Dažus blogus augstāk var izlasīt, kā viens prāts jau mēnešiem piesārņo savas aknas ar dusmām, naidu....i  amigosu ar  

Autorizācija

Ienākt