Izsijātiem miltiem pievieno,sāli,cukuru,raugu,olu un
Atslegas vārdi: receptes929
savsem k. 17. okt 2016. 22:15Jā ... pat labāki nekā Ķirbītis
raimonds v. 17. okt 2016. 21:31tagad jau deficits. visur visadi piradzini medz but, tikai ne ar spekiti, nez., kapec
Dzēsts profils
17. okt 2016. 18:36sandis zigurdins maksims xx
Dzēsts profils
17. okt 2016. 17:30cau zannija....vienkarsi suoperigi......
Vasilijs P. 17. okt 2016. 16:24Māšuka mammai vair necienās-piedod...atraitnis,lai tiek Britukam.
Dzēsts profils
17. okt 2016. 15:46Katra saimniece gatavo jau savādāk, noteikti lieku ķimenes pildījumam, var pat drusku kuminu, un šķipsnu cukura ne gaļai, bet olai pārziešanai. Viens no būtiskiem noteikumiem- nepārraudzēt mīkliņu. Un kā mana Ome kādreiz teica- ar tām olām rauga mīklai uzmanīgi, var palikt cieti nākamajā dienā, protams, lielāks kvantums tika cepts, vismaz 3 plātis.