Gabaliņos sagrieztu gaļu vispirms 4 stundas mērcē vīnā.Pēc tam gaļu liek traukā kārtām,katru kārtu pārkaisa ar sāli,pipariem,sasmalcinātu lauru ......
http://www.videovirtuve.lv/pavargramata/pamatedieni/liellopu-galas-sasliks.html
Atslegas vārdi: receptes929
Dzēsts profils
2. sep 2016. 18:28Tas jau minka The Best, ēd šašliku un sāc smaidīt, tas jau nekas,
ja par Tevi nezin kā padomās, vai no laimes, vai jumtiņš aizbraucis
Minka M. 2. sep 2016. 14:48Iznieko tik vīnu,,ari tie kas vīnu nedzer,,a pectam to vīnu jādzer un jāgrauž šasliki,būs kā piedzeries,
Dzēsts profils
1. sep 2016. 12:44zannina tikai 1... ...jo bildite ir no interneta...a ne no tavas virtuves
Dzēsts profils
1. sep 2016. 09:58Tikai, kāda starpība, kārtām vai samaisīt viss vienkopus, kur tas āķis???
Dzēsts profils
1. sep 2016. 09:56Laba doma Vasilij, bet mērcēt tak vienalga 4h
Vasilijs P. 31. aug 2016. 18:49Un ja augstfrekveņču ģeneratorā?
Vasilijs P. 31. aug 2016. 18:32Jo resnie par to ar mieru pat savu māsu nodot
Dzēsts profils
31. aug 2016. 18:31Pēc Tavas parādīšanās, gribot, negribot jāsāk kaut kas šmorēt, jo ļoti
kārdinoši, PALDIES
Vasilijs P. 31. aug 2016. 17:46Ja jau gribēja to panākt
Vasilijs P. 31. aug 2016. 17:44Nav mani
Dzēsts profils
31. aug 2016. 17:43žaniņa
a man galīgi poh...ko tu baro...ar ko tu baro...kuram garšos-tas apēdīs!
pavēro tuvplānā-nūdistu pludmale!!! un saimītes///visi ēdīs no Nokautā koka....uz to tie paļaujas un uz tā mīt!