Vistu notīra,sadala lielākos gabalos,nomazgā,pārlej ar aukstu ūdeni,lai gaļa būtu tikko ......
Atslegas vārdi: recept4e0
Dzēsts profils
11. jūn 2016. 16:14nuja-tāda izskatās studentu neļķīte...kad acīs sašauj Zirņus
Dzēsts profils
11. jūn 2016. 13:51Šitas ir notiesājams ar franču sinepēm un pētersīļu salātiem
Minka M. 10. jūn 2016. 18:29Normāli nekur neliek klāt želatinu,
Želatīns ir caurspīdīgs, bezkrāsains un sausā veidā lūstošs olbaltumvielu maisījums bez garšas, kas ir iegūts no dažādu dzīvnieku kolagēna. To sauc arī par dzīvnieku līmi. Želatīns tiek izmantota kā cietviela pārtikā, zāļu un fotogrāfiju izstrādē un kosmētikas ražošanā. Želatīns ir neatgriezeniska kolagēna hidrolīzes forma.
Kāpec vispār galertiem/aukstām gaļām liek vēl tādus klāt?
Līme par maz..