Izsijātiem miltiem pievieno cukuru un biezpienu,ar nazi iekapā margarīnu.Pievieno sakultu olu,sarīvētu citrona miziņu un citrona sulā izšķīdinātu ....
Atslegas vārdi: receptes929
Dzēsts profils
9. jūn 2016. 19:50es tev izstāstīšu recepti bez olām...visas suns aizvedis groziņā....
nu tā...ņem divas glāzes/graņonkas/ ar miltiem...divas ar cukuru...divas ar mannā...+ divas ēdamkarotes cepamais pulveris---->samaisa...
tālāk-sagatavo cepampannu-izklāj ar speciālo papīru...uzkaisa nedaudz maisījumu...uzbirina rabarberus-kubiņos...tad atkal to pašu-līdz beidzas maisījums...
pārklāj ar sasmalcinātu sviestu-cep...kamēr gatavs!
Dzēsts profils
8. jūn 2016. 23:08Vai ar maltu galju pildiit driikst ?
Dzēsts profils
8. jūn 2016. 19:38Šitie pareizie! Tiešām bērnības garša, brūkleņu zapte iekšā.
Vasilijs P. 8. jūn 2016. 18:54Ja jau Viņi un ar sintētiskām smadzenēm-tad man ļoti garšo
Dzēsts profils
8. jūn 2016. 18:40Šiem cepumiem ir bērnības garša