Uz sakņu rīves sarīvētus burkānus sviestā izsautē mīkstus( var arī izvārīt ,pēc tam sarīvēt un sviestā apcept). Burkānu masu pievieno karstam pienam,pieber ....
Atslegas vārdi: receptes929
Vasilijs P. 4. jūn 2016. 21:22Man patīk Mākslas zinatne un Padomju kino
Vasilijs P. 4. jūn 2016. 16:33Salvadora Dali darbi pamata balstijās uz Pikaso un Miro darbu atdarinājumiem.
Guntars x. 4. jūn 2016. 15:21Par šo jāsaka kā filmas ,,Vieglu garu,, varonis teica - Kakaja gadostj eta vasha ...........
Nekā personīga , tikai par blogā piedāvāto !
Dzēsts profils
3. jūn 2016. 17:59
Dzēsts profils
3. jūn 2016. 13:34bet bībelē teikts-tev nebūs baudīt 82%-taukus..speķi..->cūkas miesu -tikai tos liesos-sarkanos gabaliņus!---muskuļaudus
Dzēsts profils
3. jūn 2016. 13:31Andītim derēs-ir sviests /mests...vilkts/ no pašas lietuvas...lietavas...litvas...
tas tak ir kruti, vai ne
Kurzemniece E. 2. jūn 2016. 18:20jeb krievu valoda Latvijā
Dzēsts profils
2. jūn 2016. 18:14Uiīìī...burkāniīìī... .
Šic varētu būt labs . Vēl arī, kamēr karsts šķīvī, izkausē sviestu bedrītē pa vidu un visu dienu ēst negribās