Kārtaino sviesta mīklu izveltnē apmēram 1/2 cm biezumā,sagriež mazos kvadrātiņos.Uz kvadrātiņiem liek nomizotus ābolus,kam ......
Atslegas vārdi: Recepšu jaunumi0
Dzēsts profils
22. mai 2016. 16:51Neklausaties, Žanīn, kādus izlecēju komentārus!
Sviesta mīkla kārtaina, pat nopērkama daudzkur, kvadrātiņā kaut ieliec zemeni, bet pašai mīklu gatavot, arī garša savādāka!
Dzēsts profils
22. mai 2016. 12:40tavas biezpiena klimpas jau ir ar matiņiem--->>>saziedējušas, sapelinātas...nav Y klātbūtne-laboratorija konstatēja...tāpēc-atļaušos no škīvja-izķeksēt-un-misenītē
Dzēsts profils
22. mai 2016. 12:23ābolus-netīros-nomazgāji ???!!!...suka!
Raisa O. 21. mai 2016. 20:41