Verdošam ūdenim pievieno mellenes,cukuru un vāra,līdz mellenes pa daļai izšķīdušas,tad pievieno aukstā ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti,uzvāra un ....
Atslegas vārdi: receptes929
Ingrida X. 21. mai 2016. 23:21Atsauci atmiņā bērnības garšu, mēs gan saucām vienkārši par melleņu klimpām, bez tās zupas.. .. Tās bija lielās melleņošanas talkas, kad sabraucām visi pie vecāsmammas māsas laukos, netālu no jūras, kur trakākie melleņu meži... un tad, kad dienā bijām nomelleņojušies ne pa jokam, tad vakarā- vnm!!!- ēdām melleņu klimpas!!! ..
Paldies Tev, Žanna!!
Raisa O. 21. mai 2016. 20:42
Kurzemniece E. 21. mai 2016. 16:54garšīgi-ar kļockam
Dzēsts profils
21. mai 2016. 16:47nav jau jāgatavo, var nokačāt-var nozagt un videovirtuvi par ēdnīcu nosaukt-zanna...varbūt-zarna...kā sastrēgums, kas aizķēries...kā ceļmalas krodziņš, kur piestāt...
Dzēsts profils
21. mai 2016. 16:43nuuu ...vai pastiprināji putukrējumu virs maizeszupas-spicīgāku-kā kastanīti?!-nemāki...brūk nost?...vabole-aizrāpoja....nav pamata?!
Dzēsts profils
21. mai 2016. 14:02zannina...vienkarsi...superigi...