Klona vai Zemnieku maizi (bez garozas)cepeškrāsnī apgrauzdē brūnu,pārlej ar verdošu ūdeni un slēgtā.......
Atslegas vārdi: receptes929
Kurzemniece E. 20. mai 2016. 22:21.......man garšo putukrējums
Atis K. 20. mai 2016. 14:04Laukos deserti tais laikos nebija nemaz tik daudz.
Dzēsts profils
20. mai 2016. 13:44piekrītu, Ati, no bērnības, rozīnes tais zupā bij kas īpašs! Būtu vairāk! Pat putkrejums- tak sebe. Te max kādreiz izteicās, ka maizes zupa ir kautkāds pārbaudījums franču virtuvei, ar ko pārsteigt, bet tiesa, mums bērnībā mammas to taisīja, katreiz savādāka.
Atis K. 20. mai 2016. 13:15Man bērnībā visaktuālākās bija rozīnes tai zupītē.
Dzēsts profils
20. mai 2016. 13:05personigi mani tikai tas baltais interese...
Dzēsts profils
20. mai 2016. 12:50Nu nezinu, tieši, tieši ka garoziņas garša dod to īpašumu!
Dzēsts profils
20. mai 2016. 12:47zannina...vienkarsi superigi... to balto ta vairak