.... katram sava mugursoma :)

16. mai 2016. 08:02

  "Katram cilvēkam Dievs dod līdzi uz zemes mugursomu, pilnu ar problēmām, kas jāatrisina. Tas, kā tu atrisināsi, ir tava izvēle- tu vari ielikt somu ratiņos un vilkt, kas būs vieglāk, vai vari nest to neērtā pozīcijā, kas būs grūtāk. Katra problēma ir dāvana un reizē arī mērķis mūsu dzīvei."

   Es nezinu autoru, jo šos vārdus rakstā, ko lasīju, atkārto cilvēks, kam šis teiciens mīļš. Kkas jau ir dzirdēts, kkas jau ir pašas/u saprasts, bet tad ir tā- atnāk pie tevis īstie vārdi īstajā brīdī. Lai tev palīdzētu. Tad, kad tavs prieks šķietās mzl iebuksējis..  
   Uzrakstīju, jo vrb vēl kādam tie šobrīd vajadzīgi.  

   Lai mums izdodas nestiept to neērto mugursomu, bet gan stumt tos savus ratiņus- viegli!!  
   Ar jaunu nedēļu!!  


/mājā, kur es esmu, ir 10 podi ar citronkociņiem; 1.raža jau tika novākta   /

Atslegas vārdi: starot un plaukt0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (36)

Konstance L. 13. aug 2016. 19:02

Tantītei laba apetīte , ātri sagremojusi savu iepriešējo gremokli !   Te būs piedevas , gremojiet tālāk - hahā !

Ingrida Xx vakar 21:13
Par cik jūtos pat glaimota mzl- ka neesi mani vēl bloķējusi /ha-hā!!/-
Tavas dubultnieces blogam labāk iederētos nosaukums šāds:
Guna anuG 09:34
... par prieka plācenīšiem un ne tikai - stāsts ... par pārdzimšanu, tostarp, stāsts..
Tālāk- vāraties savā sulā laimīgas, ar zivju pabarošanas speciālistu kopā, ar mūžam ņaudošo Raimondu... un- ansmablis nolasīts!!!  

Man patiešam pieapnika- beidzot!!- ar  šīm sīknaudām- krāmēties. Laimīgi!!  

Ingrida Xx vakar 20:52
Paej ka, Pļehov, maliņā!! Davaj, ka dēsti rozes- Annei, neesi tak stulbs, lai nejustu, kam vajag Tavu reveransu!!  

Ingrida Xx vakar 20:33
Dari, kā ērtāk, komediante!  
Pats jautrākais visā, ka nu jau sevi iekomentē ne vien no feikiem, pašas uzradītajiem, bet arī anuga, visā godībā- te!!   .. jautra kompānija, ko teikt?!  

Tu /21:59/, ja neesi pār bortu vēl pārmests, nesatraukājies diži:  Tas notiks, drīz!!~  .. bezgala smalkais jūras un sajūtu- apdzejotāj!!.. Lēts tipiņš esi, un  tas ir- NOPIETNI.

Ja kas- es, vsp ienākot šīs daudzprofilu "dīvas" blogā, izdaru cēlu žestu- jo esmu reāla, esmu- tieša. Esmu tikai un vienīgi tā, kas esmu- atšķirībā no šaltīm kkādām, no Andžām vai tgd vēl nez kādiem tur ākstiem- Meniem... atšķirībā no Raimonda, kas to tik vien dara, kā čīkst un pīkst; par pašas bloga autores feikiem- neizteikšos, jo- kā jau reiuz minēju- vārpata?? latvānis??- manis pēc- lai zeļ un zied!!    Ja te tik daudz to, kuriem, Robčika vārdiem runājot- vienalga, kas trubas otrā galā, tad taisiet reveransus, cik vēlaties; kad apnīk, kopā ar Menu- pabarojiet nēģus!!  

Jauku Jums visiem vakaru!! Jaukas- brīvdiernas!!  

Konstance L. 12. aug 2016. 12:26

Visas savas atraugas arī turpmāk saņemsiet atpakaļ , Ingrida Xx !   Cik nāksiet manos blogos atraugāties, tik dabūsiet atpakaļ !  
Gremojiet vesela , atraugātāja !

Ingrida Xx vakar 20:42
Ak Mens 00:11-
tik sīki ļautiņi un viņu dumjie komenti- nav manas atbildes vērti. "Dzejniek"!! Vispirms pamācies gramatiku, tad- štancē vārsmas.  

Ingrida Xx vakar 20:35
Tu, atraugātāja, vari sviest, ko tik vēlies, jebkurā no maniem, ne jau nu biežajiem blogiem, bet iebradājot ar savu netīro, melīgo dvēseli, vsp- ar savu personu, pretīgo, blogā, kas bija veltīts manai Mammiņai, blogā, kas tapa, izsāpot ik vārdu, kas tajā, Tu pārkāpi visas robežas. Un tas Tev piedots- netiks.

Konstance L. 10. aug 2016. 21:06

Gremojiet vien pati savas atraugas , Ingrida Xx !  
Ar smaidu , Ingrida Xx ,   ar smaidu , tantīt !  

Ingrida Xx 20:12
/vai pietiek ar vienu adresīti?? maniem pa-retajiem blogiem?? ja vēlaties padarboties plašāk, nekautrējaties- uzjautājiet!! iedošu savu e-pastiņu un to, ko vēlēsieties- vēl!  /

Ingrida Xx 20:09
Atraugu speciālistei, tā sauc.Konstancei, precīzāk- anugai:

"Atraugas (latīņu: eructatio) ir kuņģa satura atvemšana mutē. To rašanās iemesls ir kuņģa slēdzējmuskuļu nepietiekamība kuņģa muskulatūras tonusa pazemināšanās dēļ. Nervozi cilvēki bieži vien maltītes laikā norij daudz gaisa, pēc kuras seko skaļas, reizēm pat nepārtrauktas gaisa atraugas. Parasti par atraugām samērā bieži sūdzas slimnieki ar gastrītu un kuņģa čūlu. Parasti atraugas pavada nepatīkama sajūta aiz krūšu kaula."   /Vikipēdija/

Pakontrolējiet savus ēšanas paradumus + veiciet sava kuņģa neveselīgās funkcionalitātes pārbaudes!! Jautrā tantīte, kuru nomoka jau pieminētās vainītes..  

Ar smaidu, Lucky!! Ar smaidu!!

Konstance L. 10. aug 2016. 11:03

Konstance Lucky 10:52
Cerēju gan uz lielāku atsaucību profesiju sakarā ......  
Toties profesionālā atraugātāja Ingrida Xx - klāt gan !   Laipnības maska tantītei nokritusi - kārtējās atraugas un īkšķīšu žēlabas !   Tiešām nejūtos vainīga , ja kādam problēmas ar ožu , bet kāda netiek pie sūkāšanas !      
Saņemiet savas atraugas , Ingrida Xx !    

Ingrida Xx 06:13
.... es kko tik nesaprotu, Lucky- traki pieticīga esi kļuvusi..    pa vakara tumsiņu un nakts melnumu- tikai?? trīs       ???    nee, tā nevar- šitik saturīgam /lasīt: "stulbam"/ blogam vajadzēja vismaz 3x3!!! .. Nekautrējies, Konstance, darbojies!!    
     Ražīgu dienu!!  

Ingrida Xx 06:01
.... nu nu... paskat, cik jauki- kopš vakarvakara mobilā feiku armija- atkal sabalsojusi!!    Man jau patīk, pat- ļoti!!- darba ražīgums, izpausmēs- dajebkadās!!  
.... bez tam- Konstancei, tā saucamajai- atkal nodarbe: Pāradresēt ka atpakaļ!!  
     Paldies par jautru dienas iesākumu!!  

Konstance L. 27. jūn 2016. 08:05


Konstance Lucky 08:03
Atpakaļ pašai , Ingrida Xx !  
Viss, ko novēlat man vai Gunai savās atraugās , viss atpakaļ pašai sūtītājai , piesūtīto kapu sveci ieskaitot !  

Ingrida Xx 00:23

                     /no neta; + .. /

Ingrida Xx 00:15
mana, tā jūsu sauc. "atraugāšanās" jūsu tik vērtajos blogos, anuga, īstenībā- ir vien lāča pakalpojums no manas puses jūsu vārajam ego- esmu viens no retajiem reālajiem cilv., kas te vsp, pa reizītei, iesaistās..   .. nesolu, bet- mēģināsu vairs nedot jums šo godu- tikt manis pieskaitītai, vsp..   .. pieskaitiet sevi talāk vien pati- sevi iekomentējot, sev- atbildot, sevi novērtējot uttt. un tml.; jums jau, veckundze, šādas spēlītes piestāv, pat ļoti!!    ai, atvainojos- Volkova kungu, reālo, piemirsu.. lai visi svētie- ar viņu un viņa saprātu!!  

Ingrida X. 23. mai 2016. 16:05

uiiii!!! šitāds jaukums!!- pie manis pabijis!!   - pati konstance, anuga, ilga, ritma + vēl nez kas tur!!!  
par apciemojumu- paldies!!    jauks piesitiens 1.-dienas pēcpusdienai!!  
viens gan nav smuki- nemaz!!- gar manu mugursomu krāmēties!!    blogs ir blogs, bet mana soma ir- MANA soma!!; skic!! nagus nost!!  

/ja kas, pats jautrākais Jūsu atnācienā ir šis: "Stumiet , velciet to - mani neinteresē . ", jo Jūs, ilga, konstance utt., interesē viss!!!    ne jau velti visādas stratēģijas te izstrādājiet..    Lai nu sanāk, komediante!!  / ..

Aizsūtu JumsxJumsx.. uttt.- pa gaisa pastu- laba vēlējumu, jauno darba/izākstīšanās/stratēģošanas nedēļu uzsākot   :


Konstance L. 23. mai 2016. 09:10

Ingrida Xx , atgriežu no Jūsu mugursomas manā blogā izkritušo !   Stumiet , velciet to - mani neinteresē . Katram sava mugursoma , nemēģiniet tās saturu pārkraut svešās - sava no tā vieglāka nekļūs.

Ingrida Xx 20. mai. 17:48
/Atim??- ka tik parunāties, kā daudziem- te; man- kā saka Robčiks- nav gluži vienalga- kas trubas otrā galā...; par Volkovu- neizteikšos, nav vērts!!; .. ok- mans pēdējais ieraksts- te!!   / ...
lai izdodas!!  

Ingrida Xx 20. mai. 21:42
starp citu- kur palika Jūsu Ritma??; dzīves patiesību izzinātāja?? ..  

Ingrida Xx 20. mai. 21:37
.. tak spēlējies- laimīga!!- tālāk!!! .. un- muļķo muļķus- tālāk!; bet visvairāk- ticu!!- tomēr realitātei..  
.. jā, pildīšu 17:48 solīto; jo man ar tādām komediantēm- pa ceļam nav bijis un nebūs- nekad.. :) /vai Jūs pati, anugas tante, nejūtiet- cik stulba esiet palikusi?? Ja agrāk, vēl nesen, kad- Jūsu saredzamā daļa, ja atskaita to- aizkadrā, bija- viena, tad tgd jau- divas?? .. Jūsu taktika tiem, kam mzl smadzeņu, skaidra tāpat- uzradījāt savu otro "es", un tad, kad tas smagi iebuksēja, izdomājāt, ka labāk- to otro- atbalstīt!!- šīs vietnes naivajiem /vai tiem, kas izliekas tādi- nezinu!!/, lai ticamība tam, ka esiet divas, katra- cita!- lielāka.... ai, ai, ai.... tak lai priecājas kisa, volkovs, max, Kuku + .... + tie, citi, Jūsu pašuzradītie personāži!!!    Vai tas ko maina, jebkuram!!, dzīvē reālajā??- nē gan, Konstance, anuga, Ilga +....  
... tāda pašapliecināšanās ir nožēlojama, un- tikai... un man Jūs- patiesi- žēl... to dara vientulība, dziļdziļa, cik saprotu.... un tas, kā asiniet nadziņus- nepalīdz pat Jums!! ..  
... spēlējiet spēles savas, anuga/konstance/ilga es... + visas, ko nenosaucu!!!  

Ingrida Xx 20. mai. 23:29
.... nu gan Tu, Andi...   ... kad šī slaidā, jaunavīgā būtne kritīs no tā koka, tad... pas' die's!!!- neesmu diži pārliecināta, ka neatbalsosies šajā pasaules galā...   .... saldus!!!  



Ingrida X. 20. mai 2016. 15:29

Es, izlasot Tevis uzrakstīto, izskrēju ārā nobildēt... mani vnm ir aizkustinājis īstums un patiesa ieinteresētība.. tā nu tas vnk- ir..  

Tgd- tie zied pa otram lāgam; jā, ziediņi smaržo ļoti jauki, mzl rūgtāk kā citroni, bet- aiz to- man patīk šī smarža vēl vairāk.. bez tam- arī citronkociņa lapiņa, saberzta pirkstos, smaržo tāpat- rūgti citroniski.. /es tgd, rakstot to, ko Tev rakstu, iesmaržoju lapiņu, kuru norāvu/... pievienošu Tev pāris bildīšu, kurās- tie kociņi ziedos.. un cerēšu, ka ieskatīsies te vēl..  



.......................................
un- vēlreiz paldies Tev par to, ka pabiji te, ar mani, ne tikai- garāmejot... jā, es to sajutu- tā!!!  

Ingrida X. 20. mai 2016. 15:20

Frēzij!! Man vnm ir prieks, kad tieku- saprasta!! :) Paldies Tev par to!!  
Nodevība ir smaga vnm, bez tam- ja tā nāk tādā veidā, kādā ne sapņos ļaunākajos: 3-kārš.. Bet tad, kad esi tikusi tam pāri, ne tikai šķietami, bet- pa īstam!!- tad... nu tad vnk ir forša, atvieglojoša sajūta, ļoti!!    un tas, kā saki Tu, vairo gan sparu, gan vnk- prieku būt..  

Frēzija v. 19. mai 2016. 18:06

Ingrīda, par tiem sīkajiem ļautiņiem...., Tev ir pilnīga taisnība, neba mēs tikai paši, gadās, ka dzīvi bojājam, vai tāpēc mēs nebūsim stipri un klupsim tiem ļautiņiem par prieku...., pasmaidīt un uz priekšu ar lielāku sparu  
Par to karmu, ne karmu ..., jātiek galā ar grūtībām šai dzīvē, lai bagāža pa smagu nav jaunai atnākšanai.
Tie citronkociņi... laikam jauki smaržo  

Ingrida X. 19. mai 2016. 17:27

... varbūt, Frēzij, varbūt... tikai reizēm mums sīki ļautiņi aizliek kāju priekšā, pie tam- ne pa jokam.. un arī tad ir jātiek galā..  
... par tām karmiskajām lietām runājot, manī joprojām ir daļa neticības, bet- ja agrāk tam neticēju par 100, tad tgd jau 50:50..  

Frēzija v. 19. mai 2016. 13:31

Problēmas mēs radam paši, Dievs mūs ik vienu sūta uz Zemes kādā uzdevumā ar kuru mums jātiek galā, katram sava misija, ja netiek galā, tad tā nasta jāstiepj uz nākošo dzīvi.

Ingrida X. 18. mai 2016. 17:09

... bez tam- vakarvakarā bija- krusa!!! min.10-15, bet- pamatīga!!! un manā foto- brīdis- pirms; kaut man ir 1000 foto ar debesīm, visvisādām, visvairāk mani pašu saista tie, kurās tās debesis pāršķeļ lidmašīna, uz lv... uz- Mājām.  

Ingrida X. 18. mai 2016. 16:49

... un es gribu baltu māju te, kur esmu šobrīd, ar daudz daudz daudz lieliem logiem, tādu- gaišu ļoti!!!!; un gribu foršu auto, un vēl vairāk gribu- foršu vīrieti- tajā baltajā mājā... un daudz daudz mīļuma gribu!!!... un vēl.... viskautko.... nu un??? vai labāk ir negribēt- neko????... retorika, un- tikai..  

Ingrida X. 18. mai 2016. 16:26

bez tam- kuram tad nav savu grūtumu un visa kā cita- gana??.. jautājums tikai un vienīgi iekš tā:  kā uz to raugāmies!! .. esmu sapratusi ko vienu: cilvēks ir dumjš, bieži vien, pie tam, nenovērtējot to vien- kāda neizmērojama bagātība ir būt- vnk veselam!!! kad gribas to un šito, kad gribas viskautko, un kad- zini!!- vrb, kaut daļiņa no tā, ko gribas, piepildīsies arī!!! ....

Ingrida X. 18. mai 2016. 15:30

... kāpēc  man tas būtu jādara, Jāni M.??.. es neesmu Dievs, un man nav- NAV!!- jānes viņa nasta. Un tāpēc es cenšos, cik nu man sanāk, protams, iet viegli.  

Dzēsts profils 18. mai 2016. 15:06

Atdod Dievam atpakaļ mugursomu, paņem Viņa nastu, un tu redzēsi, cik viegli ir iet pa dzīvi.

Ingrida X. 17. mai 2016. 17:45

Tu jau, Kuku- kā vnm- Kuku!!!    nu tak krāmē iekša tos ķieģeļus- laimīgs!!   , un tad stiep- vēl pārlaimīgāks!!!    ha!!   - iedomājos Tevi tai Tavā profila bildē vēl plusā ar tiem ķieģeļiem uz muguras... nu jauki, ko teikt?!    tā Tev vajag!!  

Ingrida X. 17. mai 2016. 17:41

Tā, Vilni /18:57/ ir cita teorija- apgrieztā proporcija tai, kas izteikumā, ko uzrakstīju; negribas jau te tgd aizfilozofēties, tāds nebija mans nolūks, ne tuvu!!, bet tas ir tā, kā par to balto lapu, kas esam, TE ienākot...

un vēl- kkā neticu, ka ir galīgi tukšas galvas!!, ir atšķirība tajā- ar ko tās aizpildītas..   bez tam- tik bieži gribas savas smadzenes atslēgt, pilnībā!! kaut uz laiciņu- tas pat ir nepieciešams, vsm man tā šķiet...  Visu laiku kko domāt, pārmalt sevī... nee, tas arī ir par traku, un tas jau rada tās Anda nosauktās "problēmas", un nogurdina un atņem prieku- arī...  

Ingrida X. 17. mai 2016. 17:33

Tevis ievietotais klipiņš, Robčik, nu- vnk!!- vietā un laikā... jā... "мы акулы", kā izrādās... man šitas viss vēl jāpārdomā...   .. bet vsp- paldies, ka pabiji te un padalījies!!! jā, man vnm Tevi satikt- prieks!!!  

Autorizācija

Ienākt