.... pašiem savas pērļupītes

4. mai 2016. 08:37

    Latvija reiz esot bijusi pērļu zeme. Daudzās mūsu upītēs bijušas pērles, kas skaistumā ne kripatiņas neatpaliekot no dārgajām jūras pērlēm. Tgd par tām stāsta vairs tikai leģendas un gliemeņu vāki ar to aizmetņiem.
/nejaušībās jau nav nejaušību- iegadījās tieši šonakt palasīt par tām/ ..
    Nu ko??
Kas zina, vai ne?- vrb gliemeņu kolonijas reiz atspirgs un mūsu mazmazbērniem atkal būs pašiem savas pērles- no savām pērļupītēm??    

    Šobrīd tās pērles un pērlītes esam mēs paši, mūsu bērni, mazbērni, piedzimušie un tie, kas tikai vēl dzims; tie ir mūsu vecāki un vecvecāki, kaut daudzi jau sargā mūs no Turienes..


https://www.youtube.com/watch?v=4c-OxeWGVX4

    Vnk- mīlēsim. Savējos. Ir tik jauki, ka mums joprojām ir sava valoda. Piesmieta, bet joprojām viena vienīgā- Zeme, vismīļākā.  
    Ar saulīti, mani mīļie!!    

/es jau priecātos ļoti, ja te tiktu ieliktas bildītes, ar sev mīļām vietiņām un lietiņām, ja dziesmas, kas nu katram mums mīļas.. nu tā.. nevajag tukšu frāžainību, vai ne??/ ..

Atslegas vārdi: šodien3

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (29)

Konstance L. 27. jūn 2016. 08:06


Konstance Lucky 08:03
Atpakaļ pašai , Ingrida Xx !  
Viss, ko novēlat man vai Gunai savās atraugās , viss atpakaļ pašai sūtītājai , piesūtīto kapu sveci ieskaitot !  

Ingrida Xx 00:23

                     /no neta; + .. /

Ingrida Xx 00:15
mana, tā jūsu sauc. "atraugāšanās" jūsu tik vērtajos blogos, anuga, īstenībā- ir vien lāča pakalpojums no manas puses jūsu vārajam ego- esmu viens no retajiem reālajiem cilv., kas te vsp, pa reizītei, iesaistās..   .. nesolu, bet- mēģināsu vairs nedot jums šo godu- tikt manis pieskaitītai, vsp..   .. pieskaitiet sevi talāk vien pati- sevi iekomentējot, sev- atbildot, sevi novērtējot uttt. un tml.; jums jau, veckundze, šādas spēlītes piestāv, pat ļoti!!    ai, atvainojos- Volkova kungu, reālo, piemirsu.. lai visi svētie- ar viņu un viņa saprātu!!  

Konstance L. 26. jūn 2016. 10:53

Konstance Lucky 10:51
Jūsu atraugāšanās manos blogos kļūst hroniska , Ingrida Xx ! Viss blogs piesmirdināts !  
Nezinu un arī neinteresē , kādi jums ar Gunu kārtojami rēķini , kuras identitāti man te maniakāli uzspiežat .

Ingrida Xx vakar 18:51
paldiesiņš jums, anuga, ka apciemojāt manu, jau mzl paveco, blogu; jaunas vēsmas, tā teikt..  

.. to, ko pierakstīju tur, tgd- atkārtoju- šeit:

paldies, gunas tant, mahinatore, nepārspējamā!! :D .. katram jau savs "talants", vai ne?? ;).. un, kā jau atļāvos reiz piezīmēt, man šie jūsu pārsūtījumi patīk, pat ļoti-dubults neplīst, vai??; kaut- ieejot vēsturē..  
..................................
līgojiet taču laimīga, savā n-to personāžu izpausmēs!! Tas vnk ir interesanti, bezgala- pavērot, kā cilvēciņš, maziņš, sarunājas pats ar sevi- sevi iekomentē, ievērtē- labu esam... utt.  

.................................
....    

Vasilijs P. 25. jūn 2016. 19:06

Tad Tu personīgi ar Aminatas jaukundzi sarunāsi-Ivānuškam kārtējās Gaidības...aizņemts.

Vasilijs P. 25. jūn 2016. 19:05

Tik apzinīgi un talantīgi

Ingrida X. 25. jūn 2016. 19:03

... jā, mani vnm aizkustina- skaistumas patiess; un, kā jau esi izpratis- skaisto vislabāk izprot/novērtē tie, kam nauda- nav šķērslis- nekam... jauki, gudri cilvēki, tā teikt..  

Vasilijs P. 25. jūn 2016. 19:00

Tādi miljardieri par Tevi tādu skaistu reklāmu uztaisīja

Ingrida X. 25. jūn 2016. 18:57

.... informācija tiks Tev, Vasjeņka, piesūtīta personiski; ok??  

Tgd- ar gunas tanti, labāk uzlec kādu polku- jāņu zēlēm izsmaržojot, tā teikt.. un tad, ja tai daiļavai uznāk ģībiens, vnk- grādi tādi!! - tad mēģini viņu, ja ne uztvert, tad vsm palikt ko jauku apakšā.. Tu jau mums malacītis, pa dzīvi!!  

.... visu visjaukāko Tev, ka vnm!!! :)
/manā ezerā- ūdens!!!- izcili silts!!!! kāpēc to rakstu??- sen nebiju tajā- nopeldējusies... forši!!   / ..  

Vasilijs P. 25. jūn 2016. 18:47

Man nav informācijas kādēļ mūsu Alistonei neliek mieru-nav bijusi pie Ivānuškas...

Vasilijs P. 25. jūn 2016. 18:46

Un atgriezās Ivānuška ar carevnu ņenagļjadnuju no zaļumiem, un visu savu apsardzi,un visi sāka laimigi bērniņu gaidit.

Ingrida X. 25. jūn 2016. 18:42

paldies, gunas tant, mahinatore, nepārspējamā!! :D .. katram jau savs "talants", vai ne?? ;).. un, kā jau atļāvos reiz piezīmēt, man šie jūsu pārsūtījumi patīk, pat ļoti-dubults neplīst, vai??; kaut- ieejotvēsturē..  
..................................
līgojiet taču laimīga, savā n-to personāžu izpausmēs!! Tas vnk ir interesanti, bezgala- pavērot, kā cilvēciņš, maziņš, sarunājas pats ar sevi- sevi iekomentē, ievērtē- labu esam... utt.  

Konstance L. 24. jūn 2016. 10:04

Savāciet savas atraugas , Ingrida Xx !

Ingrida Xx 22:49
.... un tgd, visu novērojot "aizkadrā", izfunktierē gan, anuga, to indīgāko atbildi- man: ko un kā, veidā kādā!!.. vsm- darbiņš- reāls- tev!!.. ;)) ..

ierakstam «............ līgo !»
Ingrida Xx 22:46
.... vai tu pati- sev- neriebies??? ..
/attiecība pret tevi, smalkmehāniķe ;)), cik saprotu es- jaut. šāds- naivi lieks.. ok;) TU!!!, apdalītā, pa dzīvi!!! .. /...  

ierakstam «............ līgo !»
Ingrida Xx 22:32
... un tam, ko uzrakstīju tikko, ar Robčiku- sakara nekāda; jo Viņa pierakstus- izlasīju- tikko... ai, kāda tam vsp- jēga??!!! .. saisti, ko vēlies, ar- kuru- vēlies... tu, glumā vecene, te!! ... raksti, ko vēlies, tāpat- viss ir falšs; tak komentē/iebalso sevi- laimīga!!! dumja tu esi, pavisam- dumja... rodi mierinājumu- te; atbalstot sevi un tml; āmen, bāba, četrkosīgā... dzīvo tik nost- laimīga....

ierakstam «............ līgo !»

Ingrida Xx 22:25
.... ja viņa, šī amigos mahinatore dziļdziļā, joprojām dzied "līgo!!" publiski /velns parāvis tevi- tikko- uzplēsu jau 2.-ās zeķes šodien!!!; ar ķēdīti, kas man uz rokas/, tad tas nozīmē tikai vienu- tā ir vārpata, neiznīdējama!!! ... lai tak gavilē, komentē sevi pati, lai balso par sevi, ko dara- nepārtraukti!; lai dara visu, ko dara, ļerpata šī- ne kādam tas- ko maina.... tu tāpat- esi- nožēlojama, atraugās savās!!!   .. laimīgi- tev!!!  

.... viss, atraugotāja, agri vai vēlu- nāk atpakaļ; ielāgo vai- neielāgo to, mahinatore, daļa- tava!!!! :P :P :P

ierakstam «............ līgo !»

Ingrida X. 23. mai 2016. 16:11

nu bet?!- neba nu viegli iepazīt tik daudzpersonīgu personu..    pats galvenais, ka esiet uzjautrinoša, p-dies!!  

saulainā Ingridiņa Jums garāku atbildes pantiņu nosūtīja blogā http://amigos.lv/lv/blogs?id=419861 pl.16:05; neatkārtošos  

Konstance L. 23. mai 2016. 09:14

Ak , pērlītes , ak , saulītes ! Ak , saulainā Ingridiņa !   Tā pati ,,saulainā,, , apņirdzot sev nepazīstamus cilvēkus :

Ingrida Xx 20. mai. 17:48
/Atim??- ka tik parunāties, kā daudziem- te; man- kā saka Robčiks- nav gluži vienalga- kas trubas otrā galā...; par Volkovu- neizteikšos, nav vērts!!; .. ok- mans pēdējais ieraksts- te!!   / ...
lai izdodas!!  

Ingrida Xx 20. mai. 21:42
starp citu- kur palika Jūsu Ritma??; dzīves patiesību izzinātāja?? ..  

Ingrida Xx 20. mai. 21:37
.. tak spēlējies- laimīga!!- tālāk!!! .. un- muļķo muļķus- tālāk!; bet visvairāk- ticu!!- tomēr realitātei..  
.. jā, pildīšu 17:48 solīto; jo man ar tādām komediantēm- pa ceļam nav bijis un nebūs- nekad.. :) /vai Jūs pati, anugas tante, nejūtiet- cik stulba esiet palikusi?? Ja agrāk, vēl nesen, kad- Jūsu saredzamā daļa, ja atskaita to- aizkadrā, bija- viena, tad tgd jau- divas?? .. Jūsu taktika tiem, kam mzl smadzeņu, skaidra tāpat- uzradījāt savu otro "es", un tad, kad tas smagi iebuksēja, izdomājāt, ka labāk- to otro- atbalstīt!!- šīs vietnes naivajiem /vai tiem, kas izliekas tādi- nezinu!!/, lai ticamība tam, ka esiet divas, katra- cita!- lielāka.... ai, ai, ai.... tak lai priecājas kisa, volkovs, max, Kuku + .... + tie, citi, Jūsu pašuzradītie personāži!!!    Vai tas ko maina, jebkuram!!, dzīvē reālajā??- nē gan, Konstance, anuga, Ilga +....  
... tāda pašapliecināšanās ir nožēlojama, un- tikai... un man Jūs- patiesi- žēl... to dara vientulība, dziļdziļa, cik saprotu.... un tas, kā asiniet nadziņus- nepalīdz pat Jums!! ..  
... spēlējiet spēles savas, anuga/konstance/ilga es... + visas, ko nenosaucu!!!  

Ingrida Xx 20. mai. 23:29
.... nu gan Tu, Andi...   ... kad šī slaidā, jaunavīgā būtne kritīs no tā koka, tad... pas' die's!!!- neesmu diži pārliecināta, ka neatbalsosies šajā pasaules galā...   .... saldus!!!  

Ingrida X. 5. mai 2016. 13:16

Un tgd, kad esmu savas galda runas sarakstījusi   , ielikšu dažas savas mīļbildītes..      pāris no tām jau te pabijušas, citā kontekstā, nekas; aiz to jau būtība nemainās!!  

manas bērnības, arī manu bērnu bērnības aka; es par to varētu uzrakstīt romānu, bet- pažēlošu šoreiz Jūs!!  


ābelīte, kurā bija mans slepenais štābiņš- vnm paslēpu tur kādu konfektīti, vai ko.. bez tam- joprojām, ābolu gados, pilna āboliem..  


mani gulbīši vienā no trim maniem dīķiem:


krūzīte, kas mani gaida Mājās, no kuras kafija garšo vislabāk pasaulē!!!


un, protams!!- mana akmeņainā jūrmala!! es tik ļoti ceru uz siltu laiku tad, kad atkal būšu pie tās!! :))


un- ne jau nu svārciņos un topiņā /bildīte no pag.g.marta, kad uznāca tas foršais siltums/, arī plika- nē, bet smukās biksiņās un augšiņā- padzīvoties ūdenī..  


nu tā- pietiek spēlēt te atkal kādam uz nerviem, es jau varētu vēl salikt te daudz ko, jo- mans kompītis ir pārlēdēts ar visu, kas man mīļš ļoti!!!  

Ingrida X. 5. mai 2016. 12:39

Es vados pēc principa, ka tad, ja nežēlojam savu skarbumu, tad labos vārdus ne tik nedrīkst nožēlot- mīļš paldies Tev, Sandi, par kluso atbalstu vakar, jo tad, kad te ienācu, un tikai- sarkasms pretī, saskumu gan mzl..  

Ingrida X. 5. mai 2016. 12:37

Andi!!! Man milzīgs prieks par Tevis ievietotajām bildēm!!!    Silts paldies, ka atsaucies!!!   Bija drusciņ bēdīgi, protams, ka mana labā doma- izgāzās.. ir ok!!  
nē, es tā neanalizēšu tgd, nebaidies, vnk pateikšu to, ko sajutu, uz tām skatoties:
pirmo sniegpulkstenīti cenšos ieraudzīt katru gadu, arī man krājas šīs bildītes.. jo ar viņu, to pulkstenīti, taču arī mūsu pašu pulkstenīši sarosās..  
saulriets... tie ir tik skaisti, ka nekad nevaru pateikt, kuro reizi skaistāks!!!  
jūriņa... vnk- bez komentiem jebkādiem....

Paldies Tev vēlreiz!! arī par to "es i beikc   "; nu patīk man, kad cilvēki prot forši pajokot vietā!!!  

Ingrida X. 5. mai 2016. 12:27

iim es /20:49/-
es priecājos, ka Tu tā, vienkārši, iesaistījies sarunā, bez visgudrības un izsmiekla. Atvaino, bet vnk nevarēju to nepateikt.  

Par to neticēšanu- man jau arī ar tām noticēšanas lietām pagrūti, redzot, kas un kā notiek. Bet, kaut naivumā savā, gribas jau ne vnm būt tikai reālistei. Un- noticēt, kaut mazumiņam. Bez tam- man ir patiešām prieks, ka mani Bērni, cik vien nu var, meklē iespējas dzīvot, nevis tikai eksistēt, savā Zemē. Jā, bija periods, kad tas neizdevās, bet- lai nu tas paliek. Rīt man īpaša diena, aiz to- nevēlos domāt neko sliktu vai skumju.  

Dzēsts profils 4. mai 2016. 21:40

Nu kur vel ir šitā  


Un šitā  


es i beikc  

iim e. 4. mai 2016. 20:49

Padomju laikā Ogrē bija gadījums... Saindējās Jaunogres kombināta kojās vesela čupa darbinieču!! Kā izrādījās -- tās bija pieredzes programmas ietvaros ievestās Vjetnamietes un bija sarijušās no Ogres upes ēstās pērlenes.. Ja te ir kāds Ogrēnietis tas varbūt zin smalkāk... Tagad atkal saved migrantus, plus ES te braukā -- neticu, ka kaut kas paliks.... Gan jau izdomās kā vīngliemežus pārdot!!!
Pērles un dzintars esot  senču asaras ?!?
VISS  PLŪST VISS MAINĀS!!!

Dzēsts profils 4. mai 2016. 18:38

kadas upites...man ir jura...pilna ar dzintaru ....rengem ...un akmeniem...un liels kugis...zals...tur pa kreisi varesi redzet manu kugi un mani ...    3.stundas atpakal... ja kas renges keras uz pilnigi plikiem akiem...galvenais lai butu spidigi

Autorizācija

Ienākt