Ziedkāposti Polonez karstie salāti video recepte.
Maizi sagriež nelielos kubiņos,tos liekam cepamtraukā, tiem pievieno izkausētu sviestu,pētersīļus,sāli un ...pilna recepte šeit:
Atslegas vārdi: receptes929
Jut i. 21. mai 2015. 16:29 Andi-speciāli Tev--
Dzēsts profils
20. mai 2015. 20:23.....un baltvīns ?
Dzēsts profils
20. mai 2015. 20:23šitiem kāreiz der
Dzēsts profils
20. mai 2015. 20:22Steiks nebūs ?
Vasilijs P. 20. mai 2015. 18:37Es tur neiejaucos,jo slimo jau tapat esot pietiekosi
Dzēsts profils
20. mai 2015. 18:13no minētājām sastāvdaļām-šobrīd-tikai sāls -es zinu-ar sālsūdeni skalo kaklu...bet man nav iekaisis...ko nu-
Dzēsts profils
20. mai 2015. 15:47es nesaprotu neko no ta...pilnigi neko...maku smuki uzcept olu...un kartupelus...vel es maku pelmenus uzvarit...nu un sasliku ara es cepju....pirmo reizi33.gados to izdariju....a zannina man patik
Dzēsts profils
20. mai 2015. 15:40Oi, robčik, Tu jau tik par pavāri...
Puķkāpostam vēl drusku saldais krejums piestāv pārliets, nu tad īsta Latvijas vecmamu recepte jebkurai dūšas aizsiešanai.
Dzēsts profils
20. mai 2015. 15:29smuki un smalki ir pirkstini zanninai....a cimdos ar neko ir
Dzēsts profils
20. mai 2015. 15:22Bet Zannīna malacis, patīkami, ka tik ne ar cimdiem ēst gatavošnā, bet baltas, smukas rokas, darbīgi, zinoši pirksti.
max m. 20. mai 2015. 15:18Ziedkàposti man garsho,tikai bez maizes,zalumus pàri un gatavs.
Dzēsts profils
20. mai 2015. 15:07man tada klusa aizdoma...ka zannina ir par vegetarieti kluvusi...ko
Dzēsts profils
20. mai 2015. 15:02 ne, ne, man tik perfekcioniska virtuve - ne!
Ziedkāpostiem piestāv no laika gala sviests, dilles, petruškas, pipari, labi sagatavotus var kā gaļas ēdieniem aukstus, karstus piedevās. nu ar čipendeiliem ar var būt garšīgi.
Dzēsts profils
20. mai 2015. 14:52zanninas blogi ir ka piemers visiem blogotajiem...rittigs darbs ir ielikts....filmets ierunats...tiesam smuki...cepuri nost
Dzēsts profils
20. mai 2015. 14:49cau zannina... ...tev smuki sanak...gandriz ka manejai.... manejai ar patik pa virtuvi siveret...