Pelēkie zirņi video recepte.
Pelēkos zirņus mērcēt aukstā ūdenī 2-3 stundas vai pat citreiz ja ir laiks atstāj uz nakti.No zirņiem nolej ūdeni.Zirņus skalo tekošā ūdenī. Katla lej tīru ūdeni,beram iekšā......
pilna recepte šeit:
Atslegas vārdi: receptes929, Pelēkie zirņi0, žavēts0
Atis K. 21. mar 2015. 12:00Es paņemu gatavos zirņus vakuma iepakojumā,un tad atliek tikai sačurkstināt mājās kūpināto speķi ar sīpoliem-muzikālais paēdiens pa pirmo zorti.
Ineta L. 21. mar 2015. 11:38
Zirņus pērku no kursabiedrenes, pašas audzētus, lielie zirņi, izskatās oranži, kā arī daudz sīpolus pie gaļiņas. Man arī patīk krūtiņa vai vaidziņi
Dzēsts profils
21. mar 2015. 11:28maneja perk spilvas burcinu...sad tad gribas...ar kefiru...zirnus...man viss patik.. tikai tas nerusejosa terauda blodinas atgadina kaku un sunu blodinas...tev nav dzivnieku majas...sapratu