Kakao ķīselis ar dzērveņu sīrupu video recepte.
Kakao pulveri sajauc ar cukuru un pielej nedaudz karstu ūdeni un samaisa.Katliņā uzvāra(2/3 )pienu no dotas porcijas un sajauc ar sagatavoto kakao.Pēc tam pievieno kartupeļu cietes,kas iepriekš izšķīdināta atlikuša pienā.Pagaida, lai uzmet burbuli un pārlej citā traukā,lai atdziest.Desertu pasniedz ar sīrupu vai pienu. Kā kuram garšo.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.
Sastāvdaļas
Kakao pulveris 10g
Cukurs 30g
Kartupeļu ciete 12g
Mandeļu piens vai govs 200ml
Dzērveņu sīrups
Dzēsts profils
12. mar 2015. 11:09bet vēl labāk-ir nerūpēties par vēzīti-par to-nedomāt...un vēcītis nomirs no skumjām.
Dzēsts profils
12. mar 2015. 11:02varbūt ar savu apstarošanu izārstēji vēzīti...laigan tas ir maksas pakalpojums...to var iznīcināt arī ar c vitamīnu-ēd upenes!
Dzēsts profils
12. mar 2015. 11:00tāpēc-neeksperimentē! ar pulveriem...nātrija glicerātiem...pat Nobels visu darīja kastē-sprādzienu bez dūmiem...iedomājies-ne čiku, ne grabu kaimiņi nesaož....
Vasilijs P. 12. mar 2015. 11:00Domaju pec tada zaudejuma Agra kompaniju gaida bankrots
Vasilijs P. 12. mar 2015. 10:51Agra kimijas skolotajs no Prisma-Elkors esot miris-neesot sasniedzis pat 40gadus-ta mes zaudejam savus pedagogus
Dzēsts profils
12. mar 2015. 10:48Vasilij...nejau no tevis-miljonārs...
suns ar asti-sit pa kasti...tas to rīgu dimdināja.
Vasilijs P. 12. mar 2015. 10:46Nekomentesu...atraitnis...
Dzēsts profils
12. mar 2015. 10:40Paēdušai Latvijai-ziedojums!...es-miljonārs, varu to atļauties.
Vasilijs P. 12. mar 2015. 10:33PIS audzeta selekcijas sistema-loti augstraziga selekcija Latvijas apstakliem.
Dzēsts profils
12. mar 2015. 10:26arī saldie pīlādzii un vilkābeles-aiii-cik krustojumu rada Mičurinieši... ...ogas lielākas, bet-mazāk....un uzturvērtība-kā broileriem-uzpūsts balons.
Dzēsts profils
12. mar 2015. 10:19Šādu informāciju arī esmu dzirdējusi, ka tas ir brūkleņu hibrīds, taču pēc skata jau kā dzērvene tomēr, tikai oga liela, kaut nav sulīga, tas gan.
Dzēsts profils
12. mar 2015. 10:17Kā kuro reizi, ja ir laiks un luste, tad uz purvu aizbraucam..bet ja nav laika, tad tirgū noperkam.
Dzēsts profils
12. mar 2015. 10:17dobīšu dzērvenes ir brūklenīšu krustojums-hibrīds...
Dzēsts profils
12. mar 2015. 10:14bet-tām ir jābrien pakaļ purviņā-vai tirgū pērc?
Dzēsts profils
12. mar 2015. 10:03Amira, vai tad es teicu, ka negaršo dzērvenes? Garšo... Manā ģimenē tās ir iecienītas. Pat dārzā ierīkojam speciālu dobi ar dzērvenēm. Taču teikšu, ka savvaļas dzērvenēm labāka garša.
Dzēsts profils
12. mar 2015. 09:56dzērvenes Lillijas ģimenei negaršojot...aizstāj ar maigākām ogām...bet tā jau ir pavisam cita recepte.
par zaļu pat vēl zaļāks ir mūsu skolas laiks, kad papum mute vaļā un mammai p;ūcīgs vaigs...
par dzērvenītēm-nevienas labas zāles nav bez rūgtuma un skābuma...
Dzēsts profils
12. mar 2015. 09:51Atceros, ka skolas laikā ēdnīcā pusdienās reizēm bija kakao ķīselis. Sen aizmirstas lietas..Būs ko tādu jāpagatavo brīvdienās. Paldies!