Panēti kartupeļi recepte.
Nomazgātus kartupeļus ar mizu vāram sālsūdenī 20 minūtes.Nolobām kartupeļiem mizu,sagriežam biezās ripās.Sakapā šķiņķi,pievieno miltus un rīvmaizi.Kartupeļus apviļāt sagatavota masa un pane sakulta ola. Uz pannas eļļa apcep no abām pusēm.Pasniedz galdā karstus,klāt dod dārzeņus.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos
Sastāvdaļas
Kartupeļi 3
Šķiņķis 90g
Milti 30g
Rīvmaize 25g
Ola 1
Augu eļļa.
Atslegas vārdi: kartupeļi0, šķiņķis0, uzkodas recepte0
Elitá K. 25. feb 2015. 18:31A galju var viducí ielikt un bús -ar galju pildíti panétie kartipelji.......var sénes vidú,var zivi,var sieru viducí....kreftígumam....
Dzēsts profils
25. feb 2015. 17:35un dille pa virsu...kur ir gaļa?...kaut viena frikadelīte gurķi ir sagriezti-redzu nevis sīpolus, bet lokus - sapratu-ir gavēnis!
Vasilijs P. 25. feb 2015. 17:09Jaunai