Tàtad recepte : 1) panemam un atsaldéjam iepriekshéjà dienà lasi,
2) ieberzam ar sàli,pipariem,pàrlejam tuchinu ellu,apliekam kiplokus,mazl. kréjuma un dilles,
3) tad ierulléjam to visu rûpiigi folijà un..
4) liekam tvaika katlà uz kàdàm 45 minûtém.
Labu apetiii,mani draugi !
ps :
firmas nagla: mazliet samalta citrona/ar mizu/ un medus maisiijums,minimàli.
Atslegas vārdi: normal chals0
Jut i. 26. jan 2015. 00:14 Zivtiņas-lasīši un forelītes ir manējās arī
..tiklīdz ūdensvalstības medījums ir mājās,esmu kaujas gatavībā
Dzēsts profils
25. jan 2015. 20:22kapēc lasi cept, šmorēt...ja tu mani pazītu, nevienu tādu zivi mājā nenestu-to apēdu burtiski svaigu!.../es nedomāšu par to tagad/
Vasilijs P. 25. jan 2015. 18:05Lets triks...
Vasilijs P. 25. jan 2015. 18:04CIP pasreklama
Dzēsts profils
25. jan 2015. 17:19labi labi...es neko nesaprotu no tas gatavosanas...olas maku uzcept...mednieku desinas...sasliku...pelmenus uzvariju...33.gados pirmo reizi...ito pec instrukcijas....nu maku svaigu lasi iesalit....cukurs sals pipari...nu gandriz viss ko maku
max m. 25. jan 2015. 17:16Es dzeru kafiju,bet bez triis cigaretém no riita
Vasilijs P. 25. jan 2015. 17:15Etisks noslepums-Drogas...
Vasilijs P. 25. jan 2015. 17:12Lai urinam labaks aromats...ir lieliskas krasu tabletes kastei...
Dzēsts profils
25. jan 2015. 17:11klausies virin...a kafiju tu ar nedzer...ko
max m. 25. jan 2015. 17:10Ir man robcik gàze,nevaru tevi iepriecinàt
Dzēsts profils
25. jan 2015. 17:05Forši, Max! Es arī tā bieži gatavoju zivi..folijā ar garšvielām ..bet tikai cepeškrāsnī! Sanāk..mmm..garšīgi! un veselīgi
Guna a. 25. jan 2015. 17:03Receptes ! Autora piparotie komenti ! Kotē kā degustētājs - vnk burvīgs !
max m. 25. jan 2015. 16:58
shiis ir ,manupràt, labàkàs receptes Latvijà .
Dzēsts profils
25. jan 2015. 16:57sapratu...gazes... sitam virinam nav
Vasilijs P. 25. jan 2015. 16:54Tadel savus profesionalos etikas sikumus nekad neizpaud,kad sagatavo...ja nu (ne)sanak...
Vasilijs P. 25. jan 2015. 16:53Sapratu-ar radiovilniem-siltiem-aukstiem...
Guna a. 25. jan 2015. 16:52Max ..., zinu zinu ..., protu protu ...
Dzēsts profils
25. jan 2015. 16:47Voč izstāstīšu savu svaiga zandarta recepti, tikai uzskatāmi neparādīšu tagad.
Tiesa bez tvaika katla, notīrītu zandartu (iekšpusē nemazgā, izslauka ar papīra dvieli, izņemot ārā asins dzīslu gar mugurkaulu), gabaliņus uz straujas uguns sviestā (ne eļļā) apcep, pielej baltvīnu pusglāzi (es to pašu monastirskuju), sāli, piparus, dilles, plānas citrona šķēlītes pa virsu, vāku, uz mazas uguns sautē. Citi vēl ķiplokus, uz beigām ar krējumu pārziež.
Dzēsts profils
25. jan 2015. 16:35Man arī... kārdinātājs tas max tāds...
max m. 25. jan 2015. 16:34Guna,smuka trekna karpa,liidziigà manieré,nemaz nav sliktàka
Tikai kiplokus nepiemirst..