Kam ir chaklas sievas màjàs,tie shodien éd piiràdzinus un kanélmaiziites...
jus édat màjas kanélmaiziites ?
Atslegas vārdi: svetdienas kanelmaizites0
Vasilijs P. 25. jan 2015. 18:16Darba diena-isaka...
Ritma R. 19. jan 2015. 12:07Pirmdienās bulciņu ēšana /pēc brīvdinu vēderpriekiem / draud ar figūras anomāliju !
Dzēsts profils
18. jan 2015. 19:23Nav pilnīgi ne vainas, Lilij! Pat vēl labāk rullējas.Es agrāk arī par to saldēšanu ar zināmām bažām, bet pamēģināju, super! Tik iepriekš izņem laicīgi vakarā,un no rīta cep. Mikrenē gan neesmu mēģinājusi atkausēt.
Dzēsts profils
18. jan 2015. 19:11Nekad nebiju sasaldējusi raugu mīklu.. bet droši vien ne vainas..
max m. 18. jan 2015. 19:10Viss nàk ar pieredzi. Tà ideja ar maisiniem saldétavà ir laba.Nàkamreiz bûs daudz àtràk.
Dzēsts profils
18. jan 2015. 19:05Rauga mīklu taisu padaudz, cik izcepu, pārējo sadalu, maisi'ņos un saldētavā, pamēģinietiet rauga mīklai klāt rīvētu ķirbi! feini! Plātsmaizēm pēc mīcīšanas klāt pielikt dzēvenes vai brūklenes, tikai iepriekš jāapviļā ogas kartupeļu cietē. Sviesta mīklai, kaut pirktai, kaut tējkaroti cūku taukus, cepumi mutē tad kūst.
max m. 18. jan 2015. 19:05Tas ir viens labs svétdienas ZUTIS ! Divaini...bet visgarshiigàki vini ir darbdienu brokastu ritos ar kafiju
Elitá K. 18. jan 2015. 18:59 Te nu Tev ,Max,svétdienas ZUTIS ,,UGRIS".........Annas kundze Ragaciemá atljáva Sevi nobildét!!!!
max m. 18. jan 2015. 18:57Redzams,ka nopietnas meitenes ! Abolu plàtsmaizei arii nekàda vaina,var arii tai kanéli pàrkaisiit un ar kréjumu pàrziest
Dzēsts profils
18. jan 2015. 18:36Man arī ābolu plātsmaize cieņā manās mājās svētku reizēs..un mīklu izvēlos - kārtaino raugu mīklu .. Mutē kūst!
Dzēsts profils
18. jan 2015. 18:31Tas jau pēc pasūtījuma, Max, man liekas .. Ar tām kanēļmaizītēm un pīrādziņiem aizrauties jau nu tā ir kā ir.. Vienu - divas tak neizcepsi..ja taisi mīklu, tad jārēķinās ka tur daudz sanāks..Ja nav liela ģimene, vai nav svētku reize, tad jau pīrādziņi izpaliek..
Dzēsts profils
18. jan 2015. 18:27Pankūkas ar protams labas!
Bet runājot par šitām kanēļmaizītēm...es vēl sagriežu ābolu ļoti plānās šķēlēs (līdzīgi plātsmaizei), vēl + vaniļu, kokosriekstu skaidiņas, cukuru, kanēli protams, tāpat sarullē, ar asu nazi sagriež, sakultu olu pārssmērē, arī labi, ābols dod sulīgumu.
max m. 18. jan 2015. 18:21Iedzini mani pàrdomàs,Lilija Baltā...
gribétos jau labàk tàs kanélmaiziites
max m. 18. jan 2015. 18:19Kàpéc izdzést,Ridziniekiem jàzina labàkàs bekerijas.
Dzēsts profils
18. jan 2015. 18:05Max, a tās, kuras necep kanēļmaizītes, bet pankūkas, ir pieskaitāmas pie čaklām?
Elitá K. 18. jan 2015. 17:44Rígá gatavi kártainie buljona pírádzinji nopérkami Mártinja Bekjerejá,Gustavbekjereja divreiz dárgáki,bet kvalitáte sliktáka...........Max,ja sho manu komentu var ká reklámu kádz uztvert,tad izdzés!
max m. 18. jan 2015. 17:14Paldies Zigi,smokings gan bûs jàskrien iirét !
Dzēsts profils
18. jan 2015. 17:01... nedaudz vairāk kā Svētdiena ..
Tev arī Max ielūgums uz manām svinībām , kā minēju dresskods _smokings
Dzēsts profils
18. jan 2015. 15:47
max m. 18. jan 2015. 15:44Nu jà..bet tas nav tis,Guna.Gribétos pamosties tieshi no màjas piiràdzinu smarzas,kura jau atlidojusi liidz manam degunam no pashas virtuves