vau...vau

9. jan 2015. 22:36

Erotiskās grāmatas lasīšana mani ir novedusi līdz baltkvēlei. Vienīgais, ko es tagad vēlos ir, lai mani kāds paņem priekšā :D Tīri dzīvnieciski. Jā, jā, var miljoniem reižu prasīt sev, kā tad ar jūtām un mīlestību. Pēc ceturtdienas sapratu, ka mani vēl mīt divas no piecām senās pieķeršanās zvaigznēm. Varbūt par daudz alkohols, bet varbūt par daudz vientulības. Es zinu, ka sevi nevar likt uz paplātes, nevar sevi rādīt kā baltu lapu.
Mums vecenēm vienmēr ir šī neaprakstāmi debīlā shēmošana, vienmēr ir par daudz jāsatraucās, par daudz jāanalizē, par daudz jādomā - kā būtu, ja būtu, sapņošana un nemitīga sevis novešana līdz ārprāta slieksnim. Mums patīk pārspīlēt?
Nu labi, nu bija man tur viena ļubestība. Nu viss ir pagājis, nē, man zinies, jāurķējas vēl pagātnē. Jākavējās jaukās atmiņās. Paldies sev par mierinājumu, ka kaut kādā mērā tam visam ir tikts pāri un varu sevi šokēt ar vēl viena mineta izpildi  simpātiskam čalim, kam nezinu vārdu.
Kādas ir jūsu sajūtas, kad ieraugat kādu no saviem bijušajiem? ļenganas kājas, vai tas viss ir atkarīgs no situācijas- esi tu viens vai ar kādu kopā?
Man jau šķiet, ka mīlēt tā ļoti stipri var vienu reizi, ja esi to iztērējis... tev būs vēl kāds bonuss to piedzīvot atkal?
Starpcitu - vakar redzēju kā kastrē suni - iespaidīgi.

Atslegas vārdi: vau vau0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Ingrida X. 10. jan 2015. 00:11

Ne jausmas, kur- pirmavots, bet tekstiņš šāds... reāls un iedvesmojošs- ļoti!! .. tā shēmošana, kura te pieminēta, ir tik debeli tieša, ka tad, kad noslēdzot- apli vienu, ieej citā, šo shēmošanu atmetot- pavisam!!!- saproti to, ko saproti- esi joprojām dzīva, seksīga, griboša!!!.. nē, ieraugot kādu no bijušajiem- NAV ļenkanas kājas!!! Ir- sprādziens- zem jostasvietas!!.. un- minets, ok- orālais sekss, sniedz baudu- neaprakstāmu!!- ne jau nu tikai tam, kam to- veic. Atklāti baigi!!! Bet- man dziļi patika- šis- konkrētais- teksts /nezinot, pat- nevēloties zināt- pirmavotu!/!!!

Dzēsts profils 9. jan 2015. 23:11

Organisma terapija ar ārstniecības augiem. Aprūpes mērķis - labsajūta. "Savu automašīnu mēs regulāri nogādājam apkopes centrā, ik pavasari dzīvoklī veicam ģenerāltīrīšanu, un tieši tāpat mums jārūpējas par savas "iekštelpas" sakopšanu.

Dzēsts profils 9. jan 2015. 23:08

Vēlēšanās piepildās. Katru dienu, katru minūti, katru sekundi. Mēs pastāvīgi kaut ko vēlamies. Apzināti un neapzināti. Vai mēs tam ticam vai ne, Mēs vēlamies par tad, Kad to nemaz negribam. Ko jūs vēlaties?

Dzēsts profils 9. jan 2015. 23:02

Viņi novēro tā izturēšanos gan dienā, gan naktī. Tāpēc viņi par savu mazuli var spriest labāk nekā ārsts, kurš bērnu izmeklē 20 minūtes vai varbūt pusstundu, un nezina, kā mazais izturas, piemēram, vakarā vai nakti. Katrs bērnu ārsts ļoti nopietni uztvers jūsu novērojumus un veiks bērna izturēšanās etioloģisku izmeklēšanu.

Autorizācija

Ienākt