.... bez nosaukuma

7. jūn 2014. 19:40


Я редкая птица, я вышла из дома.
Мне было в нем плохо, но что здесь такого -
Когда есть дороги мосты и трамваи
А в доме не ждали и не понимали.
Прощай!

Я редкая птица. Я шла и скользила.
Я не воевала, но я победила.
И крылья спокойно лежали на воле
Готовые к небу готовые к боли.
Прощай!

А люди навстречу работать спешили
Они свои крылья давно заложили
И в землю вросли, кто по пояс, кто выше
А солнце уже загоралось над крышей

И я оглянулась - вокруг было пусто
И я улыбнулась хотя было грустно
И тень промелькнула над детской кроваткой
И я полетела спокойно и сладко.
Прощай!!

Я редкая птица, я вышла из дома.
Мне было в нем плохо, но что здесь такого -
Когда есть дороги мосты и трамваи, трамваи...
Прощай!
....................................................
.... ar dievu!!! lai- veiksmīte- ceļā Tavā.

Atslegas vārdi: aiziet mīlot0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (39)

Ingrida X. 9. jūn 2014. 13:12

Tavs pēdējais koments- bez komentiem- Atrādīšanās Etiķetes Sistie!.. tā ir kkāda, man galīgi neizprotama- suga!!!
Bet viens, ko tmr gribas te piebilst- nu nav, esmu pārliecināta- par 100!!!, ka nav tā, ka tad, ja esi amatā tajā vai tajā, vot- tev BŪS!!! ievērot to un šito!!!! Citādāk: pih!- pah!!- nost!! ... VISS ir cilvēkā!!! Cik viņam gribas tā šova, cik- viņš paliek pats!!!! Līva, es arī agrāk strādāju profesijā te, mājās, kur dažs/-a/ tādas pohazuhas taisīja, līdz vēmienam!!! Amats to prasīja?? Ha!- teorētiski- varbūt!!

Dzēsts profils 9. jūn 2014. 12:53

skatījos nesen operas pirmizrādi un publiku-/man kaut kāds niķis vērot sejas/ promenentās personas ieradušās, nogarlaikojušās, ieradušās, jo uzaucinātas---tāds darbs??? vēlāk presē apsprieda vides ministru, ka tas ieradies ne tādā apģērbā, kā prasa etiķete...bet viņš tiešām skatījās izrādi...bet par izrādi nebija ne vārda!!!

Ingrida X. 9. jūn 2014. 12:42

Ineta! Paldies, ka manu joku saprati!!! Uzrakstīju un- sabailējos- a ja nu???- tagad pa īsto man pa to ļocku- tiks?? .. ok- paliekam pie neizšķirta /teorētiski! /

Ingrida X. 9. jūn 2014. 12:39

Te nu nevaru Tev, Līva, nepiekrist!!! Jā, ja pa nopietno tgd- tas patiešām IR viens ' psiholoģiskais Cirks', kā Tu precīzi pateici. Nezinu, lkm esmu mzl apdalīta šai ziņā /kā jau daudzās /, bet- nu nav mani ķēris kas tāds- nekad!!!!! ok, varu padzīt velnu, kā vakar- savas tupelītes aplūkojot, bet tas viss- ar vieglu humoru un ironiju .. jā, man patīk uzvilkt smukas lietiņas, kko sakombinēt... bet tam visam taču vajaga tik maz!!!, ja tai lietai pieiet no cita skatu punkta!!! + mzl radošuma un- gatavs!!! Agrāk vnm teica: Ja gadus trīs neesi vilcis to vai šito, droši- atvadies!, tā arī nevilksi!- tā NAV!!! cik bieži neuzeju ko galīgi aizmirstu, un atklāju- ahā!!!- cik forši var uztaisīt jaunu miksli!!! .. Es te paķēru tikai vienu daļiņu Tavas domas; domu sapratu, ļoti labi sapratu!!! Un- man vnm prieks- ka neesmu mantu un brendu kulta sista!!!   Plika jau pa pasauli neskraidīsi, arī mājoklīti- savu- gribas- sev- siltu un mīļu, bet tam visam sakara ar naudu tikai tik- cik; un tik daudzko, ja bišku piepapūlas, var dabūt pa lēto!!! Ai, tā ir tēma veselam blogam īstenībā.... Un- kas tad bieži ir aiz tām atstrādātajām plikšķenēm- no galvas līdz kājām??- pēc standartiem- augstajiem???- forši, ja kas ir /gadās arī jauki izņēmumi/, bet- cik bieži!- viens totāls tukšums- un tikai!!!!... aizrunājos, kā jau vnm..

Dzēsts profils 9. jūn 2014. 12:19

es šorīt nejauši, un aizvakar arī tāpat-paskatījos kā cilvēki nāk no veikala un kā nāk, izkāpis no autobusa, pārradies no pilsētas ar iepirkumu maisu/nevis maisiņu/-tik svarīgs tas nesums, deguns itkā augšā...bet gaita kā pieklibojot, kā stiepjot kaut ko ļoti, ļoti svarīgu...pat tāda, kā velkot ragaviņās bērnu kalniņā un kājas slīdētu. Un saietos viņi viens otru Nepazīst vairs-jo! katram ir vislabāks drēbes mugurā!   psiholoģiskais Cirks

Ineta L. 8. jūn 2014. 21:35

Ingrid, neizšķirts

Ingrida X. 8. jūn 2014. 20:29

.... šai ziņā, Līva, esam vienādas!!! Pēc Tava uzrakstījuma paskatījos, kas tad tās manas kurpītes, iekš rozā, ko tikko nometu:  õõõõ!!! Gabor!!! .. aha- forši!!! lkm tāpēc- pēdas nenokusa... .. bet- kāda tam nozīme???? Pollini, Tamaris vai- kas??? Nozīme tikai un vienīgi!- kā jūties iekš tā- pati!!! Jā, kaut 31.maijs, nu un???- ja man patīk un nēsājas- kā savi??.... Tu saki- vējš tos odus... bet- man arī- nepatika- tas vējš... tas nebija tas, ko vēlos... nekas; gan jau!!!.. paga, mani saintriģēji- eju paraudzīt, kas manas elektrozilās, pie svārciņiem- tiem........ - Laura Lenti!!!- ne velna nezinu- kas tā tāda???- "made in ITALY" .. jautri!!! :) smejos tgd- par visām tām brendu būšanām!!!! .. paldies!!! sajautrināji!!!

Dzēsts profils 8. jūn 2014. 19:59

šodien vējš, odus tas iedzinis kokos paslēpties...var satigāt atklātāk. Bet es neesmu sīkmanīga ne par drēbītēm-ne kurpēm, kamēr noāvu pie draudzenes, viņa acis iepleta---O! Tev Lady Gabor kurpes. Es nemaz nebiju neskatījusies...kāda aita bet man tas joprojām ir vienalga, varēja būt rakstīts un būt arī 1.Maijs....ja tikai man patīk.

Ingrida X. 8. jūn 2014. 19:17

   Inet!!! Nu ka tgd- pa ļocku- Tev!!!
Es arī šodien gribēju- trūcīgi ģērbta; visi epilē un depilē sadarīti; un??? nosalu, ka riebjas!!! .. bez visas peldsezonas... vot, ka šitas nāks Tev tgd atpakaļ!!!!!   Aha- paspēji pirmā!!!! labi, labi.... pieregulēsim.... un- tad!!!! ..

Dzēsts profils 8. jūn 2014. 11:36

skolā kad gāju, krievu lit. stundās tekoši skaļi nelasīju...kaut kas ķērās, un man vairs nelika mocīties, tā nu izlaidos...kamēr apgūstu vārdu-pazūd konteksts...iespējams-jālasa daudzreiz.
Ļermantovs esot bijis mīlnieks tikai uz papīra....

Ineta L. 7. jūn 2014. 23:40

Ingrid, dabūsi pa "ļocku", kas tā par lielīšanos ar smukām drēbītēm, man ar gribas..
Visp. šodien man zīmīga diena, staigaju ļoti trūcīgi ģērbta un atklāju peldsezonu ...šogad daudz vēlāk , nekā parasti!

Ingrida X. 7. jūn 2014. 23:38

......... viss ok; savākšos pati /ai, man tik daudz smuku drēbīšu, neuzvilktu!!!!!/ un- ne jau es asaras- liešu. Tā gan:)

Ingrida X. 7. jūn 2014. 23:36

Paldies Tev, Fe ja, par foršajiem tostiem- Robčika blogā!!!!! .. Izsmējos un- ievērtēju Tevi- no jauna!!! Paldies.

Ineta L. 7. jūn 2014. 23:36

Iespējams, ka Tu ļoti lielu vērību pievērs detaļām,   Tavi apraksti par situācijām un izjūtām ir smalki,  tā, kā Tu pasniedz, tas ir kaut kas īpašs.."no iekšām"!Tapēc atstāj brīžiem satriecošu iespaidu!

Ingrida X. 7. jūn 2014. 23:33

... jā, Fe ja, jā. Man pašai kauns, ka- parādīju- puņķus- savus... Bet!!!!- ja Viņš nebūtu sirdī manā- tad- nemūžam!!!! Viss. Slēdzam tēmu.

Ingrida X. 7. jūn 2014. 23:30

.... tā sanāca- netīšām. Es nevaru, Ineta, to, kā nejūtos, rakstot... gan jau būsi to- sapratusi :).. es nesaku, ka tieši te- ir tā vieta- kur;  vnk- neesmu meklējusi- citu.. VISAS cīņas- iekšējās- IR jāizcīna pašam /-ai/; zinu jau sen; vnk- izlauzās un- viss.. Ir labi. Dzīvosim ilgi un- laimīgi :)

Dzēsts profils 7. jūn 2014. 23:26

ingrid, man šķita, ka tu esi gana gudra, lai nepītos ar precētiem mazuļiem.   kur nu sevi šitā noniecināt. ārprāts. noslauk toč puņķus un sēdies kādam brīvam amigos ērzelim klēpī. mīlas badā sēžot tokš aparāts iet bojā.

Ineta L. 7. jūn 2014. 23:10

cik viss nopietni...

Ingrida X. 7. jūn 2014. 23:07

............ miers. Ar visu. Ar Jums. Ar- mani. Miers.... Patreiz

Ingrida X. 7. jūn 2014. 23:05

............. pēc manis- vēl ilgi- dzirkstis- šķils!!!!! Vnk- zinu!!!!

Autorizācija

Ienākt