Smieties vai nē...?

21. mar 2014. 10:26

Hm,... smieties vai nē?

Vakar ar bērniem bijām uz kādu mūzeju, Izstaigājām, apskatījām un devāmies mājup. Jā, pa ceļam iegriezāmies veikalā, lai nopirktu izsalkušajiem bērneļiem pa bulciņai un sulas paciņai. Tās tad turpat, automašīnā tika apēstas un izdzertas. Pa ceļam bija plānots automašīnā uzņemt un no darba uz mājām arī aizvest arī sievu. Līdz viņas darba beigām gan bija vēl stunda, un kaut kur tā stunda bija jāpavada. Izkāpām pie vienas iepirkšanās vietas, jo atcerējāmies, ka vajadzētu vēl nopirkt maizi, burkānu un, varbūt vēl kādu dārzeni. Devāmies uz tirdziņu, bet pa ceļam vajadzēja izmest tukšās bulciņu un sulas paciņas. Dēls ieraudzīja vienu atkritumu trauku, kas bija piestiprināts pie kādas ēkas sienas. Nu - ziniet - Rīgā tādu ka biezs... Dēls aizskrēja pie tā un izmeta kas nu bija metams. Aiz viņa aizlēkšoja arī māsa. Kad nu arī māsa bija izmetusi kas nu metams, no blakus esošā lupatu vekala durvīm parādījās kāda sašutusi kundzīte, izvilka no šīs atkritumu urnas tukšās sulu un bulciņu pakas un bļaustīdamās iespieda tās mazajai saujā. Devos uz to pusi, lai sniegtu atbalstu mazajai, taču kundzīte, vēl ar rokām vicinādamās nozuda atpakaļ veikaliņā.

Nu, jā, laikam jau lieki piebilst - latviski viņa nerunāja...

Atslegas vārdi: Smiekli17, Latvija441, pārsteigums0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Dzēsts profils 22. mar 2014. 18:58

max arī kaspara pusē-kaut kāds naids ...max-runāsim angļu val-un nekādu karu!

Dzēsts profils 22. mar 2014. 18:56

kapēc tā...tā taču Jūsu Rīga bet izskatās, ka iepatikusies veikala īpašniece aiz bizītēm paraustīt

max m. 22. mar 2014. 18:50

Vajadzéja izmest uz trotuàra pie veikala sliekshna...
Pret blaushanu labs liidzeklis ir skala svilpe.Jàsvilpj skali,tà lai blàvéjs apstulbtu!

Dzēsts profils 22. mar 2014. 18:43

Kaspars un kukū savā dziļākajā būtībā-neatpaliek

savsem k. 21. mar 2014. 21:48

Vajadzēja tās bundžiņas zemē pie veikala durvīm nolikt ..

Anita A. 21. mar 2014. 16:51

Nu, veikalu īpašniekiem par izvesto atkritumu daudzumu jāmaksā. Un ne nieka centus...Tā nu tā kundzīte ietaupīja sev bulciņai.
Tas pats ar konteineriem pie svešām mājām. Ja mēģināsi tur ko nebūt iedabūt, tantas var arī pašu iekaustīt. Pasaule kļuvusi strukturizēta un komercializēta.   Bet mazajiem pastāsti, ka jūsu pagalmā ir pavisam drošs konteiners, par kura apkopi tētis maksā, un tur var droši visu samest, neviens nebaras.

Nauris N. 21. mar 2014. 14:59

Privātīpašums ..neaizskarams !  

Dzēsts profils 21. mar 2014. 11:12

tā daudzi iemanījušies-atvest un izmest savus atkritumus pie citu mājām...tie nebija no viņas veikala-darbību saprati lieliski...

Autorizācija

Ienākt