par Valentīna dienu

9. feb 2014. 06:42

270. gada 14. februārī Romā izpildīja nāves sodu priesterim Valentīnam, par to ka viņš laulāja pederastus. Savukārt 1994. gada 14. februārī Krievijā nāves sodu izpildīja sērijveida slepkavam, pedofīlam un pederastam Andrejam Čikatilo - kas it kā simbolizē :)
Nez kamdēļ šajā dienā pieņemts dāvināt t.s. sirsniņas. Taču katram, arī bez speciālām zināšanām anatomijā ir zināms, ka sirds īstenībā tāda nemaz neizskatās. Bet gan ļoti atgādina vienu citu ķermeņa daļu.:) - tamdēļ ka tas arī ir dupša simbols - pazīstams Eiropā pirms kristianizācijas, kuru kristieši centās izskaust. Bet kā jau visu ko kristiešiem neizdevās izskaust, tad pielāgoja "jaunajiem apstākļiem" un mazliet izrediģējot un apgriežot otrādi, no dupša uztaisīja sirsniņu.
Tā ka sievietes, ja gribat iepriecināt kādu, tad nevajag dāvināt visādus mēslus sirsniņas/dupša formā. Labāk vnk ļaujiet sevi izmīlēt. Valentīna dienā drīkst arī dupsītī izmīlēt :))

Atslegas vārdi: Valentīna diena0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Ingrida X. 10. feb 2014. 13:49

....interesants materiāls, ja kas

/pie tam- jauki sasaucas ar Tavu personīgo demonstrējumu profilā! :D/

SniegaxCilvēks J. 9. feb 2014. 11:31

puiss aiziet pie psihiatra: "dakter, man visapkārt vieni vienīgi pederasti"
dakters, gribēdams saprast lietas jēgu, rāda šamam visādas bildes, lai tas pasaka, ko tur saskatot... puiss visās bildēs saskata tikai pederastus... beigās dakters noskaišas un jauta: "vai tad Tev lieks, ka es arī ir pederasts?"...  puiss: "protams, no kurienes tad Tev tādas bildes?"...

Ineta L. 9. feb 2014. 08:10

Mīgla tīti tie vēstures notikumi, atliek tikai izvēlēties to fantāziju versiju, kas pašam tuvāka:
http://ru.wikipedia.org/wiki/День_святого_Валентина

Autorizācija

Ienākt